Професія "майстер"

Тема в разделе "Наша стройка", создана пользователем Adrenalin23, 6 сен 2012.

1. Adrenalin23

Adrenalin23 Майстер

Симпатии:
    31
    Відповідь: Професія "майстер"

:Hi:
    Я після спорт-залу і хочу сильно спати, тому я розкажу Вам про біто-тримач для плоскошляпіків(блохів,текс).:-[. Може це не новина для когось hello

Я тратив багато нервів через то шо текса злітала з бітки і я рукою бувало вдарявся в монтажну пластину, стінку і дер собі руки. А потім ше шукав ту тексу, вона ж майже 10 копійчин коштує!!!:K

А злітали вони вкрай часто! А нерви то не безмежні...:grabli:
    ну я злився, злився і мені то надоїло.

Порився по гуглі і нашов такий бітотримач від Bosch:
    Bosch - Тримач Anti shock
    http://www.bosch-pt.com/ua/uk/accocs/Приладдя/177495/тримач-anti-shock/

Так от, замовив я цю бітку, дальше взяв термо трубку ізоляційну(така шо зжимається від температури) і запаяв на бітотримач так шоб зовнішній магнітний кожух не їздив.
    Термо-трубка червона:)
    ну ше додатково обмотав в 2 слоя тоненької фольги(від джикуляди) бітку, шоб вона "мертво" сиділа в бітотримачі.

Тепер текси не вилітають і можна спокійно працювати.drel
    З цим бітотримачем текса тримається і за бітку, і за шапочку. А ше можна цим бітотримацем брати з коробочки текси. Вона ж магнінта :)

Порада молодим гіпсокартонщикам:
    текса легше крутится якщо розкрутити її до 1300 оборотів:-D
    Ну і потім зупинити шурик або зменшити швидкість шоб текса не прокрутилась в металі і тримала напряг.
    :Hi:

2 пользователям это понравилось.
  2. Adrenalin23

Adrenalin23 Майстер

Симпатии:
    31

нікому не нравится?SPR

3. Andrii_M

Andrii_M Адміністратор Команда форума

Симпатии:
    5.906

Прикольна насадка! А головне дуже корисна для нервів - вже знаю що це таке...
    Спасибі за пораду - актуально!

4. Adrenalin23

Adrenalin23 Майстер

Симпатии:
    31

Завжди будь-ласка, постараюсь сьогодні розказати про Хілтовський автомат для гіпсокартону...drel

5. Adrenalin23

Adrenalin23 Майстер

Симпатии:
    31

доречі шуриком можна махати, ставити, піднімати, жонглювати - а текса в правильному положенні лишиться на бітці:vo:.

Сьогодні не розкажу про автомат бо дуже змучений...drel:rubanok::Hi:

А згадав, я ше про просікач англійський можу розказатиvictory

1 человеку нравится это.
  6. Мирослав

Мирослав Заслужений майстер

Симпатии:
    4.272
    Дякуючи панові wellfareзаглянув до старої теми, до власних у ній повідомлень.

Це з першої сторінки. А згадалось, бо вже після написання цих слів приключилась у мене історія ...
    Маю товариша, з яким знайомі скоро 25 років, майстра до будівельної роботи "на всі руки". Прпацював у будівельних фірмах, на заробітках за кордоном, та й по Україні теж побудував чимало. Зараз влаштувався на роботу черговим на кожну третю добу і у вільні дні працює у людей.
    Минулого року акурат восени допоміг він мені з штукатуркою, обкладенням фундаменту огорожі природним каменем, заливкою відмостки.
    Цього року по залитим минулорічним стяжкам поклав у дворі плитку і піщов десь на калим. Вже літом прийшов знову, взялися ремонтувати дах, комини ... Щось помінялося у людині - роботу робити почав аж бігом, похапцем і не так старанно і акуратно, як раніше. В результаті довелось заставити переробити його комин, поставлену азбестову вентиляційну трубу переробив після моїх зауважень (нахил 5 см на 1 м?). Далі ми говорили про гроші. Я раніше ніколи не обумовлював з ним ціну - він називав, він платив. Тут теж оплатив, хоча апетити його (по затраченому часу) виросли більш ніж в два рази, а на подальшу зарані плановану роботу була названа така ціна, що я відмовився. І другу азбестову вентиляційну трубу ставив сам (як і інші роботи - знайшов собі підсобника і вперед). Вуаля ...

7. Витэк

Витэк Заслужений майстер

Симпатии:
    1.863
    Со временем надоедает работать для галочки, хочется что то и заработать как другие, которые делают еще хуже, а зарабатывают в четыре раза больше.

8. Adrenalin23

Adrenalin23 Майстер

Симпатии:
    31
    Сподіваюсь я таким не стану.. Хіба може бути мало працьовитій людині 10 000 + грн міс?? Нащо більше?

Для мене цікавіше - розвиток, удосконалення майстерності...

9. Мирослав

Мирослав Заслужений майстер

Симпатии:
    4.272
    Adrenalin23, не загадуйте на цифри - наврочите :-D
    Багато ще пам'ятає той час, коли всі українці були міліонерами - але буханка хліба коштувала 100 000. А бензин за яких 8-10 років піднявся в ціні чи не в 6 разів - А-95 коштував 1,80 грн/літр.

10. Витэк

Витэк Заслужений майстер

Симпатии:
    1.863
    Согласен, я рад работать и за меньшие деньги. Думаю, что тот мастер который начал халтурить до халтуры зарабатывал меньше, намного меньше.

Поделиться этой страницей