Пиролизный котел КОТЭКО

Тема у розділі 'Твердотопливные котлы', створена користувачем АНДРЭТАН, 31 лип 2012.

  1. Іван 55555

    Іван 55555 Заслужений майстер

    Повідомлення:
    2.306
    Симпатії:
    1.140
    Адреса:
    калуш
    Re: Пиролизный котел КОТЭКО.

    то ви ще і спати своїм клієнтам не даєте?:)
     
  2. ТМ КОТэко

    ТМ КОТэко Підмайстер

    Повідомлення:
    43
    Симпатії:
    6
    Re: Пиролизный котел КОТЭКО.

    Відбувається все це в робочий час!
     
  3. ltl03

    ltl03 Стажер

    Повідомлення:
    9
    Симпатії:
    1
    Адреса:
    Украина, г.Прилуки
    --- добавлено: Mar 9, 2013 5:59 PM ---
    Купил КотЭко 12. В первый день взорвалась форсунка(гарантия не распостраняется), Сделал сам за 30 мин. Фирма продает за 350 грн!!!. Через месяц отломался рычаг пружины заслонки. Через 2 месяца треснула сварка на теплоотражателе верхней дверки. Через 3 месяца тоже на нижней дверке. Чистка топки очень затруднительна, т.к. нет дверки для очистки топки. При чистке топки в рукавицах очищаю топку руками!!!!. И это надо делать каждые 3-4 дня!!! На верхних дверках просела асбестовая прокладка. Затянул болты почти до отказа. Нужно наращивать асбестом. Прежде, чем покупать, подумайте! Выбирайте трехдверный вариант или вообще котел длительного горения с механической автоматикой, чтобы без эл.энергии работал. Успехов.
     
  4. Витёёк

    Витёёк Стажер

    Повідомлення:
    26
    Симпатії:
    1
    Якими дровами користувались?
     
  5. Витёёк

    Витёёк Стажер

    Повідомлення:
    26
    Симпатії:
    1
    Так,це неприємно. Але в1д таких негаразд1в не застрахований даже й дорогий котел. який коштує набагато б1льше. Я вже писав, коли вибирав цей котел - можлив1сть проведення ремонтних робіт в домашн1х умовах. Зараз ви це й п1дтвердили. Форсунку зам1нили сам1 без проблем. А коли б була керам1ка в котл1, то без бригади ремонтник1в не об1йшлось + оплата за виїзд. Сталь теж легше заварити, н1ж чавун. Д1йсно, якщо топити сосною, заслонка "прикипає"- можна з1гнути або й зламати рукоятку. Я 2-3 рази вдаряю по заслонц1 з середини кочергою 1 все. А що це за чистка топки руками? Ви що - вуг1ллям топите? Всередин1 топки на ст1нках є канали подач1 пов1тря, яке практично видуває попил через форсунку. Залишки попилу, якщо є, пол1ном нагортаю на отв1р форсунки. Да й все. Гайки на дверцях практично не зажимав - зразу пройшов термогерметиком по ущ1льнювачу. Важливо контролювати, щоб на ущ1льнювач н1чого не попало, бо надал1 буде пропускати дим. Кожного разу, коли йшов дим, ви можливо п1дкручували гайки, д1йшовши до к1нця. Зв1сно механ1чне регулювання краще електричного.
     
  6. ТМ КОТэко

    ТМ КОТэко Підмайстер

    Повідомлення:
    43
    Симпатії:
    6

    Доброго дня!
    28.02.2013 до ТМ КОТэко було звернення клієнта, йому було запропоновано провести заміну дверці по гарантії. Клієн відмовився від заміни так як виконов римон власноруч, йому було відправлено ущільнюючий шнур який було пошкоджено під час ремонту. За період існування ТМ КОТэко це єдинний такий випадок. Якщо це не він прошу повідомити контактну інформацію, для того щоб гарантійний відділ зміг зв"язатися з вами.

    http://koteko.com.ua/kontakty/kontakty.html
     
  7. Revizor

    Revizor Новачок

    Повідомлення:
    4
    Симпатії:
    2
     
    Останнє редагування: 9 бер 2015
  8. Revizor

    Revizor Новачок

    Повідомлення:
    4
    Симпатії:
    2
    Придбав котеко уніка12.5квт,пропрацював даний котел 2 сезони,прогорів метал в верхній частині топки,звернувся до продавця,він каже що гарантія 18 місяців, по факту минуло 20 місяців,і все.Питання навіщо купувати за 11500 грн котел,який пропрацює 2сезони ???
     
    Iven та Серёга776 подобається це.
  9. funt3

    funt3 Майстер

    Повідомлення:
    135
    Симпатії:
    63
    Адреса:
    Кременчук
    Цікаво яка товщина металу ?
     
  10. gjkzr

    gjkzr Заслужений майстер

    Повідомлення:
    1.677
    Симпатії:
    1.698
    Адреса:
    Украина
    Если можно . Какое именно место схематично .
     

Поділитися цією сторінкою