Сетка-рабица: от дачного забора до произведения искусства один шаг

Тема у розділі 'Дизайн интерьеров', створена користувачем Andrii_M, 10 лип 2012.

1. М-94

М-94 Майстер

Повідомлення:
    127
    Симпатії:
    32
    Адреса:
    Запорожье
    Что значит не тот уровень.

2. Armis

Armis Підмайстер

Повідомлення:
    63
    Симпатії:
    7
    Адреса:
    Одесса
    Да ну, сравнивете ... с пальцем. Здесь ветка не для рекламы М-94))

3. М-94

М-94 Майстер

Повідомлення:
    127
    Симпатії:
    32
    Адреса:
    Запорожье
    Но это не реклама. Мы не поставляем таких сеток, фото которых я выложил. И никогда не поставляли.
    Такие сетки делают не у нас в Украине и завозить их по импорту не интересно.
    Но хотелось бы не только созерцать их на фото, а видеть и в жизни. Поэтому и задаю вопрос: может быть кто-то сможет их делать в Украине?beer

Добавлено через 6 минут 15 секунд
    Вот еще некоторые фото аналогичной сетки Рабица и, кажется, с сварной сетки с узорами с российского сайта.

4 користувачам це сподобалось.
  4. Armis

Armis Підмайстер

Повідомлення:
    63
    Симпатії:
    7
    Адреса:
    Одесса
    То, что Вы выложили - плетение, а то, что выложил создатель темы - объемные скульптуры

5. Andrii_M

Andrii_M Адміністратор Команда форуму

Повідомлення:
    7.147
    Симпатії:
    5.906
    Адреса:
    Київ
    Відповідь: Re: Сетка-рабица: от дачного забора до произведения искусства один шаг

Как бы там ни было - иметь такой заборчик я б не отказался. Выглядит супер!

6. андрій 01

андрій 01 Майстер

Повідомлення:
    109
    Симпатії:
    95
    Адреса:
    перемишляни
    Відповідь: Re: Сетка-рабица: от дачного забора до произведения искусства один шаг

Добавлено через 1 минуту 56 секунд
    всім доброго дня.можна спиричатись до бесконечності і скульптура клас і сітка клас це зовсім різні речі . хоч і зроблені з сітки .Шановний М94 я думаю що плести не є великою проблемою. плетеш окремо візирунок вирізаєш акуратно сітку і вплітаєш його в отвір.
    но огорожа виглядає дуже ефектно.дякую за фото і за ідею.

7. М-94

М-94 Майстер

Повідомлення:
    127
    Симпатії:
    32
    Адреса:
    Запорожье
    Спасибо за поддержку, только до сих пор никто не признается, что он готов такое плести.:(

8. Владислав_01

Владислав_01 Новачок

Повідомлення:
    1
    Симпатії:
    0
    Наші майстри також можуть із непотрібного шматка металу зробити цілий шедевр, а тут таке мистецтво. Впевнений, що є у нас майстри, які працюють із сіткою рабиця, виготовляють з неї не тільки забори, а й дійсно шедеври, які заслуговують, щоб їх побачили люди. Правда, зробити такий шедевр можна лише із якісного матеріалу, виготовленого не кустарно, а на спеціальному обладнанні.

9. андрій 01

андрій 01 Майстер

Повідомлення:
    109
    Симпатії:
    95
    Адреса:
    перемишляни
    я б попробував щось подібне зробити і впевнений що получиться правда кому продати всі хочуть подешевше власне просто сітку чи навіть профнастил (більшої пародії на огорожу тяжко придумати) зате дешево .

Поділитися цією сторінкою