Как вывести тараканов?

Тема у розділі 'Ремонт квартир, отделка помещений', створена користувачем yoyoyo, 9 лип 2012.

  1. Pokrashenya

    Pokrashenya Новачок

    Повідомлення:
    1
    Симпатії:
    0
    Была подобная проблема после покупки квартиры. Решилось легко. Купил ловушки Комбат и расставил везде где видел гадов. Пропали абсолютно внезапно, и пока не объявляются:)
     
  2. martina656

    martina656 Новачок

    Повідомлення:
    16
    Симпатії:
    10
    Адреса:
    Вишгород
    Відповідь: Как вывести тараканов?

    Привіт, дуже неприємна тема! Зі свого досвіду раджу запотентований засіб "А-тарган". Зізнаюся, що винайшов його мій тато, і як вже писала, запатентував. Винайшов років 14 тому. Наша родина мешкала в гостинці і тарганів було купа. сусіди випробовували різні хімічні засоби і дієво не допомагало. Мої батьки завжди були проти хімії, та ще й брат малий, кіт, мало що там в ньому. Тато за освітою агроном. Врешті протягом пів року робив досліди годуючи тарганів у банках різними народними труйками. Видовище-капєц! Шляхом експеременту отримав бажаний результат! з того часу нівкого з друзів, родичів немає тарганів. Навіт на експорт в сусідні регіони робить замовлення! тобто засіб абсолютно не токсичний, для людей та тварин безпечний. єдина вимога, здається, аби воду не лишати наніч!
    Його номер 0973136390 Володимир
     
  3. bohdan5728

    bohdan5728 Новачок

    Повідомлення:
    2
    Симпатії:
    0
    Адреса:
    Львів
    Давно це було. Років 10 тому. Купив на базарі шприц на 1\3 заповнений білою пастою. Виробник Білорусь точно пам'ятаю. Наносив крапельками через певний проміжок в проблемних місцях - так як було вказано в інструкції на шприці. Найбільш проблемне місце в мене була електропроводка. Таргани по трубах бігали з кімнати в кімнату. Знімав розетки, вимикачі і клав краплі в короб. Написано було про повторну обробку - але не було потреби. Шприц використав наполовину тому через місяць комусь подарував. Роки через 2 таргани в нашому будинку пропали як і руді мурашки. Пізніше вияснив, що проблемним місцем був ще і холодильник - треба було зняти верхню кришку при заміні термореле: було їх там трохи.
     

Поділитися цією сторінкою