Своїми руками Причіп для легкового авто своїми руками

Тема в разделе "Тракторы, мотоблоки и другая техника", создана пользователем leshiy_40, 9 июн 2012.

1. iurad

iurad Майстер

Симпатии:
    39
    Неужели в таком джипе не нашлось места ???!!!

2. AS.

AS. Стажер

Симпатии:
    16
    Тёщу везёт

3. Игор Иванович

Игор Иванович Новачок

Симпатии:
    0
    Шановні форумчани! Допоможіть порадою. Хочу виготовити саморобний легковий причіп до ВАЗ 2108. Задумав монтувати на основі Москвичовської підвіски з мостом. Які Ваші рекомендації? Наперед вдячний.

4. Andrii_M

Andrii_M Адміністратор Команда форума

Симпатии:
    5.906
    Игор Иванович, в даній темі є багато рекомендацій, можливо краще сформуйте конкретні питання... Якщо хочете обійтися без марудного оформлення - шукайте документи на готовий причеп, щоб потім зробити під них свого причепа.

5. gucul

gucul Прораб

Симпатии:
    451
    Скажіть будьласка, вісь коліс по центру кузова,чи трохи зміщена до заду? А є фото поближче з відкритим заднім бортом?
    Теж виготовляю прицеп,та хочу зробити бокові борти знімними.Потрібна платформа для перевезення вуликів.

6. leshiy_40

leshiy_40 Заслужений майстер

Симпатии:
    10.846
    gucul, Вітаю. Вісь зміщується не значно, так як при загрузці, рисори випрамляються і цей процес(зміщення вісі) стається сам по собі. А ідею платформи для вуликів сам виношую давно. :Hi:
    Можу поділитися ідеями і запобігти непотрібній роботі.

Mikasl нравится это.
  7. Mikasl

Mikasl Стажер

Симпатии:
    6
    L
    Доброго дня:Hi:дуже цікаво б було побачити ідеї по виготовленні платформи для вуликів) і якщо б було можливо , мож креслення або фото )) з швагром хочемо зробити платформу на базі моста від москвіча ))
    Дякую!

8. gucul

gucul Прораб

Симпатии:
    451
    Просто десь вичитав,що вісь повинна ділити прицеп 60/40,щоб на дишло завжди було навантоженняdntknw
    А на рахунок ідеї, прекрасно,давайте поспілкуємосьgood
    В мене в планах прицеп не суто для пасіки, а універсальний.Для початку мені вистачить щоб десять корпусних вуликів влазило,розмір кузова 2300х1340,трохи заширока колія виходить та хотілось б ще прохід між рядами вуликів лишити.На більший прицеп треба мати більше коней(в мене ТАЗ 08 1.3:))

9. leshiy_40

Симпатии:
    10.846
    gucul, Коні на розмір причіпа ніяк не впливають(уж повірте, мій досвід експлуатації з 1996 року).
    Якщо причіп універсальний, то ситуація міняється. Розмір мого кузова 2500х1250(стандартний лист металу для дна), тому Ваш розмір в пару сантиметрів буде непомітний. А ось довжину в 2,5м. видиржати критично. Пригадайте основні стандарти будматеріалів.:)
    Mikasl, Вітаю. Якщо тільки платформа, то задача спрощується до неможливого, про міст від москаля забудьте(може, продайте кому на мінітрактор), а взамін купіть вісь на еластичних муфтах.
    Не хочу напрягати, Шановні, довгописанням.(чим менше слів - тим більше змісту) :Hi:

Andrii_M нравится это.
  10. leshiy_40

Симпатии:
    10.846
    Тут в темі багато описано, якщо щось не ясно, то давайте всвої ідеї і будемо від них відштовхуватись.;-)
    Щоб не було :grabli::grabli::grabli:

Поделиться этой страницей