Шахтний котел

Тема в разделе "Твердотопливные котлы", создана пользователем Степанович1, 1 май 2012.

1. Voyutichi

Voyutichi Модератор Команда форума

Симпатии:
    8.914
    Відповідь: Шахтний котел

якщо би не було нагрівання-охолодження - тоді би замулило. А так як це котел, а не просто посудина, тріщини тільки збільшуватимуться.

2. andrij64

andrij64 Заслужений майстер

Симпатии:
    6.893
    Відповідь: Re: Шахтний котел

Одного разу при сильних морозах замерз розширювальний бак. І котел КЧМ тріснув. Сочилось досить довго, але в кінці-кінців затягнуло.
    Але на то надіятись я б не радив. Можливий і протилежний ефект- тріщини можуть розітись ще більше.

3. vlad.kov

vlad.kov Майстер

Симпатии:
    66
    На вихідних був відсутній. Котел стояв з водою і одне з трьох місць стало сухим. Злив воду і сьогодні ще наповню з гірчицею. Буду ризикувати. Був випадок, коли перероблював опалення. На байпасі сочився заводський шов, а згодом затягло.

4. vlad.kov

vlad.kov Майстер

Симпатии:
    66
    Придбав собі регулятор тяги ESBE ATA102 http://www.wirbel-rus.ru/webroot/files/editor/files/termoregul_ATA_10.pdf На ньому вказано не значення температури а цифри 1,2...6. Діапазон регулювання 40-90С. Оріентуватись мабудь відповідно 40,50...90С? Може хто пояснити що значить: "регулируемый диапазон: 40-90oC или 75-85oC" і "Регулятор тяги ESBE полностью настраивается в выбранных диапазонах температур 40-90 ° и 75-85 °C." http://www.kpd-plus.ru/shop/show/regulyator-tyagi/
    Я ще підозрюю, що цей регулятор тільки горизонтальної дії.

Вложения:

5. leshiy_40

leshiy_40 Заслужений майстер

Симпатии:
    10.846
    Відповідь: Шахтний котел

На прошлому тижні і собі придбав регулятор, написи на упакуванні, вроді, чеські.
    Ціна 200 грн. не знаю чи дорого то. Десь, на днях, буду вживляти.

Вложения:

• IMGA0515.JPG
      IMGA0515.JPG
      Размер файла:
      120,6 КБ
      Просмотров:
      283
  6. Iven

Iven Заслужений майстер

Симпатии:
    1.538
    Наверно поэтому я и не работаю с металлоломом (только с новым, только на базе).
    Если при заливании сочит, то в системе будет капать. Трещина может и затянется, но лучше переварить. В крайнем случае, кроме горчицы, примотайте соли по-больше к тому месту, где сочит. Я тоже так раз напартачил с ТА, потом долго соль "латкой" висела на этом ТА (около 3-4 дней), пока полностью дырка не затянулась. Но это однозначно :down:, лучше заварить.
    А Вы сразу не заметили, что сталь углиродистая???

7. vlad.kov

vlad.kov Майстер

Симпатии:
    66
    За браком навиків і не помітив якість сталі. А соляну латку не вийде. Коли конструкція буде готова, то сочитися буде всередину теплообмінника. Вогонь і сажа має зробити своє діло.

8. Тарас К

Тарас К Новачок

Симпатии:
    0
    я новачок в этом деле. Можно ли по подробней? О каком паразитном воздухе идет речь? Благодарю за ответ!!!

9. Vorfolomey

Vorfolomey Інженер

Симпатии:
    836
    Чтобы было понятней. Например дрова подвисли, что было на колоснике выгорело, теперь воздух получается паразитный, потому как охлаждает котел

neoton66, Тарас К и leshiy_40 нравится это.
  10. Степанович1

Степанович1 Бригадир

Симпатии:
    179
    serik77, Andrii_M, Тарас К и ещё 1-му нравится это.

Поделиться этой страницей