Заготівля дров на зиму

Тема у розділі 'Отопление и горячее водоснабжение - общие вопросы', створена користувачем Voyutichi, 30 кві 2012.

1. Voyutichi

Voyutichi Модератор Команда форуму

Повідомлення:
    16.120
    Симпатії:
    8.914
    Адреса:
    м. Самбір
    візьміть маленький брусок (як коробка сірників) зважте його, потім висушіть - і ще раз зважте. Матимете всі дані для розрахунків, які вас цікавлять.

2. земляк

земляк Інженер

Повідомлення:
    802
    Симпатії:
    867
    Адреса:
    трускавець
    Приблизно така ж ціна.Правда не конче букових.Дубові й грабові теж .В ціну входила доставка ,приблизно 10км.Зараз точно не знаю.Ніби ціна не змінилась.За пару місяців буду замовляти ,то вже точно буду знати:).

3. земляк

земляк Інженер

Повідомлення:
    802
    Симпатії:
    867
    Адреса:
    трускавець
    То підключіть їх паралельно в систему.та й користуйтесь чередуючи обидвома,ржавіти не будуть.

Так це ж чудово-фізична праця лише додає здоров’я:vo:

4. andrij64

andrij64 Заслужений майстер

Повідомлення:
    6.382
    Симпатії:
    6.893
    Адреса:
    Стебник
    штірліц,,халяви нема. Вам залишилось проштудіювати тему "Тепловий насос". Тут не потрібно ні дров, ні газу. В двух словах: тепло з землі перетворюється в більше тепло в помешканні.Тепло в землі- халявне довговічне джерело енергії. Зврніть на це увагу.:Hi:beer:vo:

5. земляк

земляк Інженер

Повідомлення:
    802
    Симпатії:
    867
    Адреса:
    трускавець
    Ого !З таким песимізмом думаю важко вам жити.Не заздрю вам.Шукайте позитив,при бажанні в будь якій ситуації його можна знайти.beer

Энки та Тарас_09 подобається це.
  6. Voyutichi

Voyutichi Модератор Команда форуму

Повідомлення:
    16.120
    Симпатії:
    8.914
    Адреса:
    м. Самбір
    краще не в шафу, а якщо є місце - тоді зразу монтувати, хай чекає свого часу роботи вже на робочому місці.

7. andrij64

andrij64 Заслужений майстер

Повідомлення:
    6.382
    Симпатії:
    6.893
    Адреса:
    Стебник
    Купуйте зразу два котли- один в систему, другий- на запчастини. Завжди під рукою буде.:)

8. тепловик

тепловик Інженер

Повідомлення:
    1.506
    Симпатії:
    390
    Адреса:
    Черкассы
    Так насчет дров .Недавно звонит мне наша управдомша дом кооперативный-типа спасай выписали акт на спиливание деревьев что делать куда бежать.Я по узнавал чена неприлично высокая у контор оказалась .Поднял свой экипаж два дня= два камаза самосвала дров.Так в чем суть не надо идти к начальнику зеленого хозяйства идите к мастеру и договаривайтесь санитарная чистка как раз в разгаре а там немного Калгановки трохи сала и вам будет счастье

Voyutichi подобається це.
  9. ком

ком Майстер

Повідомлення:
    178
    Симпатії:
    86
    Адреса:
    Вишгород
    Ясно.Будем діяти офіційно!Значить будем втіхаря!

Поділитися цією сторінкою