Печи Булерьян - отзывы эксплуататоров

Тема в разделе "Печи и камины", создана пользователем Kessa, 24 апр 2009.

1. Empik

Empik Новачок

Симпатии:
    0
    Дякую з димарем мене заспокоїли, цікаво ще почути відгуки або рекомендації стосовно вибору булерьяну з плитою

2. солтес

солтес Прораб

Симпатии:
    407
    Булеряно –пушка.
    --- добавлено: 17 мар 2015 в 12:09 ---
    Хтось такий має.

Последнее редактирование модератором: 25 мар 2015
    Вогнистый Владимир нравится это.
  3. Titarenko

Titarenko Новачок

Симпатии:
    0
    Посоветуйте добросовестную фирму, у которой можно на сайте заказать буллерьян Новой Почтой.

4. тепловик

тепловик Інженер

Симпатии:
    390
    Я товарищу заказывал на Клондайк.Все пришло без обмана

Voyutichi нравится это.
  5. Килав

Килав Бригадир

Симпатии:
    164
    Фирма Новослав ,ул.Фанерная 4 ,г. Киев. - Производители. Я брал прям на заводе ,а вы созвонитесь с ими и вперед.

6. Виктор Пашхин

Виктор Пашхин Новачок

Симпатии:
    0
    Есть бульерьян печь от vesuvi-pechi.com.ua. Модель «VESUVI» classic «ОО». Греет хорошо, на пушку дымовую не похожа) Труба проходит по дому, оцинковка, киприч.

Везувий Печи, доставку делают. Если Киев и обл. то делают и установку. До сих пор все работает)

Последнее редактирование модератором: 17 июл 2015
  7. volia.ua

volia.ua Новачок

Симпатии:
    0
    Доброго всім дня. Потрібна Ваша підказка. Така ситуація- є будинок у маленькому містечку з газовим опаленням(котел Берета, пластикові труби на пайку в стінах, батареї-прості панельки, такий собі бюджетний варіант), площа біля 100 кв. Надумав (та вже і буду) ставити допоміжне опалення. Після довгого і важкого вибору між Булер"яном і Євробуржуйкою зупинив свій вибір на Булер"яні. Але вже декілька днів гортаю форуми, читаю ТХ, відозви і не можу визначитись з виробником...
    Буть ласка допоможіть визначитись між всіми цими булер"янами, мріями, сварогами, ванкуверами... і так далі і так далі... Яка між ними всіма різниця? на що слід перш за все звертати увагу а чим можна знехтувати?
    Наперед щиро дякую!

8. Килав

Килав Бригадир

Симпатии:
    164
    Я совітую тільки "Новослав" ,шукайте їхні представництва. Хоча можна і по іншому ))) - Дзвоните і питаєте у продавця - Бірка алюмінієва? Вага відповідає моделі "Булер"яну? Наприклад мій важить рівно 130кг ,а знайомий купив чим подешевше .Так от на Ін-Таймі ми зважили , така ж як в мене модель,а вага 90сто з маленьким гаком.Це було в 2010му році .Зараз 2015й ,мій "Булер"ян" як був супер стані так і залишився ,а в знайомого прогорів ще два роки назад. В мене горів 8-10 годин ,а в ньго 4-6 год. В нього метал 3мм і не котлова сталь ,а в мене 4мм і котлова сталь.
    Розвелось зараз море горе виробників ,що не додержуються технології.

volia.ua нравится это.
  9. andrij64

andrij64 Заслужений майстер

Симпатии:
    6.893
    Найперше, я б звертав увагу на вагу. Чим важчий виріб, тим грубший метал і тим довговічніший. А все решта, на мій погляд, то все ''з однієї бочки''.

10. Килав

Килав Бригадир

Симпатии:
    164
    Так-точно. Я вже бачив типу булер"яни з металу 2мм,скоро з профнастилу почнуть робити 0,45го ))))

Поделиться этой страницей