Західна здибанка !!!

Тема в разделе "Туризм и путешествия", создана пользователем Б.А.Р, 24 мар 2012.

?

Коли проведемо здибанку??? Прохання голосувати!

1. 2-га половина травня

11,4%
  2. 1-ша половина червня

22,7%
  3. 2-га половина червня

29,5%
  4. Чемпіонат відбудеться в третій декаді серпня

11,4%
  5. Можу практично у будь-який час!

38,6%
  6. Інший варіант (пишем пропозиції в темі!)

11,4%
Можно выбрать сразу несколько вариантов.
  1. Vladlen

Vladlen Шабашник

Симпатии:
    695
    Re: Відповідь: Re: Західна здибанка !!!

Це я Вам телефонував
    Та "ми" не горді можем самі під їхати ,головне знати куди
    Яку брати горілку (щоб не змішувати):-[

2. poliglot

poliglot Заслужений майстер

Симпатии:
    3.071
    Хочу присоединиться с сыном и его девушкой. Еще не поздно?
    Сергей, анкету отправила, жду разрешения.

3. Мирослав

Мирослав Заслужений майстер

Симпатии:
    4.272
    Ну разве найдётся кто-то, способный отказать прекраснлй даме? :)

1 человеку нравится это.
  4. Andrii_M

Andrii_M Адміністратор Команда форума

Симпатии:
    5.906
    Відповідь: Re: Західна здибанка !!!

Novak, ви будете?

poliglot, конечно не поздно! :)

2 пользователям это понравилось.
  5. Novak

Novak Майстер

Симпатии:
    87
    Re: Відповідь: Re: Західна здибанка !!!

Як повноправний учасник - ні, я вже пояснив причини.
    Але сподіваюся, що вдасться заскочити до вас (велосипедом), познайомитися. Був би час і погода щоб посприяла.

Останні три дні кожну ніч падає дощ, причому рясний. Місце там трошки болотиське, тому це є мінус. Ну і полку комарів прибуде.

П.С. Взагалі-то (для загального ознайомлення і, сподіваюся, що це нікого не відлякне), місцевість, в яку ви прибуваєте, колись слугувала для висилки людей на примусове проживання і роботу і мала в той час нехорошу репутацію. Великі заболочені ділянки, вологе повітря, висока захворюваність на легеневі недуги - ну чим не каторга? Не вся Тернопільцина така, але якщо говорити про місце здибанки - то це воно! Багато-хто, виїжджаючи звідси на Схід, в місцевості із більш сухим і континентальним кліматом, згадує наш клімат, всю оцю сирість, часті дощі і зітхає із полегкістю. А мені тут подобається. Може тому, що дитинство я проводив то тут, то на Волині, у такій же (якщо не більш) болотистій місцевості.
    Приїжджайте - побачите і відчуєте (якщо встигнене за один день відчути).

6. Andrii_M

Andrii_M Адміністратор Команда форума

Симпатии:
    5.906
    Відповідь: Західна здибанка !!!

В рамках Здибанки буде проведено 3 конкурси:
    1) Надування шарів (тренуйте легені, скажу по секрету: це буде не так просто;) );
    2) Найкращий рибак (берем вудочки);
    3) Найкращий майстер-клас.

7. Мирослав

Мирослав Заслужений майстер

Симпатии:
    4.272
    Взяв квиток на потяг №82 на п'ятницю, буду в Тернополі в п'ятницю після півночі, фактично в ніч на суботу.
    Тернопільчани, підкажіть як добиратися з вокзалу, скільки у Вас нічні таксисти беруть за такий маршрут.

8. Novak

Novak Майстер

Симпатии:
    87
    На площі перед вокзалом - мафія таксистів і скільки вони з вас візьмуть - один тільки Бог знає...
    можна відійти чуть від вокзалу (перейти на інший бік вулиці) і спробувати викликати таксі по телефону. Повинні взяти по лічильнику, щось типу 3 грн/км. Пункт призначення: канал (міст на каналі) біля с. Біла. Якщо туди їхати понад озером через Дружбу (назва мікрорайону), то це приблизно 7 км від вокзалу, якщо через с. Біла, то, мабуть, чуть більше. Якщо є нічна націнка на фірмі, то її слід врахувати.

Ось телефони таксі м. Тернополя:
    http://forum.te.ua/showpost.php?p=734878&postcount=186
    http://s2.share.te.ua/b178688/10183366m.jpg

9. poliglot

poliglot Заслужений майстер

Симпатии:
    3.071
    Я буду ехать со стороны Винницы. Дайте, пожалуйста, маршрут и список телефонов людей, к которым можно обратиться. Мне не выслали инструкции, кого об этом попросить?

10. Novak

Novak Майстер

Симпатии:
    87
    С маршрутом могу помочь следующим образом: задайте в Гугл Мапс маршрут Винница-Тернополь. Программа покажет конечный пункт в центре города, а я сейчас покажу картинками из этой же программы, маршрут к месту высадки.
    1. Въезжаете в город со стороны Подволочиска и двигаетесь прямо по проспекту Степана Бандеры до стадиона. Первый поворот направо, сразу за стадионом - продолжаете маршрут по ул. генерала Шухевича.

2. Далее по синей жилке маршрута - на ул. Галицкую, с которой вам нужно повернуть на кольце направо и двигаться вверх по ул. Бродивська.

3. Прямо, прямо и прямо, потом ул. Заводська, но это продолжение Бродивськой, т.е. опять прямо.

4. После небольшого подьемчика поворот налево (там и маршрутка №8 поворачивает), въезжаете в село,и, немножно попетляв вы уже почти на месте (точка В на карте).
    От нее прямо, вдоль по бережку, подъезжаете к месту высадки.

Вложения:

Поделиться этой страницей