А як би Ви порадили на майбутнє? В цьому випадку клієнтці навпаки низ сподобався - замість ручки дверцят, хоча я протупив - штроби потрібно було робити з іншої сторони. --- добавлено: 12 січ 2016 у 20:12 --- Да все той же поштовий ящик мусолю "между делом". Сьогодні хоч з клієнткою нарешті зустрівся - розставили точки над "і", а то все по телефону.
@Вл@димир, Та я так и понял но думаю переспрошу. А по телефону не люблю такие вещи обсуждать неверное как и все тут собравшиеся.
Кожний окремий елемент повинен нагадувати каплю. --- добавлено: 12 січ 2016 у 21:10 --- 0137сирдина моїх поруч запозичив в ліпнині і 0136 зробив викройкі але ще буду пробувати.
@В-Сергій, Да Сергей я думаю перила будут очень красивые. А . т акант который я рисовал а Вы добавили прожилки его действительно при изготовоении согнет еще больше. Я думаю мне его надо перерисовать. --- добавлено: 12 січ 2016 у 22:25 --- @В-Сергій, А то что каждый отдельный элемент должен напоминать каплю я уже уловил.
Добрий вечір, щось можете порадити, щось типу колокольчика, може маєте якісь розкройки? Буду дуже вдячний!
@Валерій86, Привет! и с праздником.Есть такой элемент -так называемый колокольчик.Посмотри в темах за 2014 -2015 год где то обсуждалось и очень много.Кажется в теме Худ. ковка и обсуждения.На этих моментах они будут кстате.Только постарайся что бы они шли вверх.
Доброго вечора. Дякую, і вас з святом, і з народженням внучки! Недавно говорили про колокольчики, я навіть пробував робити, але те що я робив мені не підходить, туди треба щось не маленьке, думаю попробувати може щось з чеканки але треба викройки. --- добавлено: 14 січ 2016 у 23:10 --- або навіть не колокольчик а щось типу двох листочків зєднаних типу як колокольчик, може щось Сергій порадить.
@Валерій86, Дякую.Сергей может что и подскажет,но мне кажется что в твоём случае лучше сделать свою выкройку листа по размеру который тебе подойдёт. И этот элемент делать как ты говориш чеканкой(выколотка_Чеканка это до 1,2 мм. Выше выколодка.
значить виколотка бо бляха в мене 2мм. а хочу побачити хоч наглядний зразок, щоб на нього орієнтуватися і вже робити по своїх розмірах.