Руслан!Добрий вечір.Чи потрібна майстерність незнаю,роботу бачете.Мідь бритко мені чеканити коли відпущена,неподобається її мягкість.
Всім доброго вечора!РЕСПЕКТ Сергію за детальне "розжовування" по темі!!!Ось трофей з ютюба можливо кого зацікавить-https://www.youtube.com/watch?v=1PUW87zsVsI
Здрасте всем! Вот что у меня сегодня получилось. Понял какой инструмент еще нужен и в какой последовательности и что делать.
І вам вітання!Гермак,цеваше відео?Я постараюсь викладати відео по ходу виготовлення собі порччь.Власне аканти що правда до 1,5мм на іше нема можливостів(технічних). --- добавлено: 9 січ 2016 у 18:08 --- мені нема що тут робити
@germak, Здравствуй Петр! Спасибо! Я если чесно не сильно доволен. Радует одно что уже есть понимание. --- добавлено: 9 січ 2016 у 18:22 --- @В-Сергій, Доброго вечора Сергію! Як це нема що робити? Ви такого не кажіть. Мені ще до Ваших листків дуже далеко. Там якщо придивитися то можна знайти про що поговорити. Чесно кажучи зараз отримую задоволення коли спілкуюсь українскою мовою. Вдома в неті сиджу з телефону а там української мови нема а зараз на робочому компі. --- добавлено: 9 січ 2016 у 18:23 --- Да всім дякую за оцінки .
@В-Сергій, Вот а Вы говорите не чего делать. А чтоб не заморачиватся с напильниками шарошки полюбить можно?