Робив на гарячу не довше 30 хв. Помилки побачив відразу в викройці, робити нового немає часу (пів дня вирізати, зачищати) Щодо прожилок - Ви маєте на увазі просто пробити зубилом а пелюстки злегка шаром зкруглити (+голова з хвостом)? Да, ідея хороша, вийшло б добре. Дякую! До речі, знайшов цей листок на зеркалі.
Робота якщо не помиляюся Німецьких майстрів. Прорубка + виколотка. Ви маєте горна пробуйте в парі , шось подібне робив
До 1,5мм. ручними ножницями які затискаю в тісках в заокруглених місцях важко доступних засверлюю. грубший метал зрізаю на маятниковій пелі діаметр круга 300мм.
Привіт! Досить гарно получилося. '' Тут Остапа понесло". Подумай над хвостиком на другій викройці і промалюй будь-ласка жилки як ти їх бачиш, молодець!!!!
Здрасте всем! @В-Сергій, Привет Сергей! Прорисую и фото выложу. Сегодня сделал пару при способ из твоего фото инструмента и уже начал листья те которые рисовал первые из тех которые твои. Сделал маленький пенечек из груши который закрепляю на наковальни и потихоньку как говорится приобщаюсь. Есть вопросы в плане чистоты исполнения прожилок. Но ничего прорвемся. Да забыл сказать делаю из металла 1.5мм холоднокатаного. Сергей хочу спросить а после того как все уже сделано с листом ты его как то шифуешь и если да то чем? Я пробовал краговочной щёткой вроде ничего.
Нічим не шліфую. Щоб робити хороші прожилки потрібно добре підігнати інструмент головне щоб не було гострих кутів бо калічить. Чекаю готового виробу , цікаво побачити. Я зараз теж малюю акантні викройки собі на поруччя бо додали ви мені стимулу.
@В-Сергій, Сергей Вы помагаете нам (во всяком случае мне так точно) а мне радостно что и Вы тоже получаете какой то толчек к своей задумке.