Здрасте всем! @В-Сергій, Сергей а можна твой фуршетный столик расмотреть с разных ракурсов. Особенно охота посмотреть его с верху.
Робив 5 років тому не памятаю здається що 16мм.або більше памятаю що точно не з 14мм. --- добавлено: 25 гру 2015 у 22:07 --- --- добавлено: 25 гру 2015 у 22:08 --- Зараз пошукаю фото цікавої можливо для вас роботи
Хоча й не дороблений але може слугувати взірцем --- добавлено: 26 гру 2015 у 19:34 --- Розробляйте також штампи --- добавлено: 26 гру 2015 у 19:35 --- Природа нас навчає
Вітаю всіх! Мене теж цікавить тема акантового листка. Давно шукав подібний форум. Можу поділитися досвідом. Наприклад з тонкого матеріалу : Всім доброго вечора! Супертема ,супервиріб,супермайстер!!!...Побалюють вже очі від перегляду такої кількості деталей,ліній,техніки-КРУТО, (що ще можна сказати?...)Висока планка!
@germak, Петр здравствуй! У меня вопрос. От как добится четких линий в прогибах и чтоб не оставались следи от приспособ? Пробую по разному по тихоньку двигаюсь и приду к тому результату который нужен но хочется быстрей прийти. Вот и спрашиваю у человека более опытного. --- добавлено: 26 гру 2015 у 23:13 --- @В-Сергій, Здрасте Сергей! А мне кажется что он еще более интересен тем что он не доделаный. Хоть не много видно что и как .
Шановні колеги!!! Не лінуйтеся також переглядати сайти архітектурної ліпнини, обємна різьба по дереву там дуже багато цінного для себе почерпнете а саме пластика, конфігурація та інше нехай вам щастить не лінуйтеся досліджувати по трохи буду викладати фото