робив їх не для виробу, для зразка на свій міні лоток на ринку там всяка мєлоч лежить, думаю зроблю парочку може комусь сподобаються.
для латка нужно штампик тогда делать. не думаю,что ручная выколотка будет выгодна в розницу. но каждому своё.
Здрасте всем! @Юра2, Д. Юра от на счет каждому свое тут аж никак не поспоришь. Да в четверг ванну притянул буду потихоньку начинать.
в розніцу навряд, а так може кому якийсь виріб треба буде, а тут листочки перед носом, ну так нехай лежать їсти не просять, ще всяких різних нароблю, щоб люди бачили.
Вітаю всіх! Мене теж цікавить тема акантового листка. Давно шукав подібний форум. Можу поділитися досвідом. Наприклад з тонкого матеріалу :
Здравствуйте! Очень достойная работа, и не смотря на тонкий металл!!! Разбить бы по элементам, получится целое пособие по листикам! А сколько по времени делалось зеркало (за цену даже не спрашиваю)? И есть ли фото лекал, листиков по отдельности?
Так це моя робота. --- добавлено: 23 гру 2015 у 16:06 --- Вітаю всіх! По часу роботи не знаю робив вечорамипо 1-2год. Оскільки ковальство лишив робив після нової роботи. Викройки розробляв суто під зеркало. Фактично до всіх робіт я робив окремо викройки щодо дзеркала викройки є якщо хочете можу дати. Сама чиканка на дзеркалі не є складною. Якшо шось цікавить питайтесь. Дякую за оцінку. --- добавлено: 23 гру 2015 у 16:16 --- Привіт. Викорастино з відходів 1мм.,1,2мм.,1,5мм.