Подключение терморегулятора к котлу

Тема в разделе "Газовые котлы", создана пользователем kurs33, 29 фев 2012.

1. Oleg80

Oleg80 Новачок

Симпатии:
    0
    Якщо я все правильно зрозумів, то я повинен два провода з програматора під'єднати до конектора на платі котла саме в ті контакти де зараз в мене стоїть перемичка і на якій написано "24В". Правильно? З програматора іде напруга 24В? Не 220? Написано в інструкціі: ні в якому разі не підключати 220В. Дякую!

2. AKit

AKit Заслужений майстер

Симпатии:
    803
    З програматора,в вашому випадку з приймача, нічого не йде.Коли ви підключаєте його замість перемички в котлі ,ви розриваєте ланцюг електропостачання. Струм який йшов через перемичку тепер буде йти через реле яке вмонтоване в програматор, і яке тепер буде виконувати роль знятої перемички.Можете це перевірити. Вкл.приймач радіохвиль в електромережу налаштуйте зєднання з програматором,задайте програматору температуру , щоб він подав сигнал на приймач, і перевірте чи є напруга на клемах до яких підключається котел.
    --- добавлено: 27 ноя 2013 в 13:41 ---
    Так.

Последнее редактирование модератором: 5 дек 2013
  3. Oleg80

Oleg80 Новачок

Симпатии:
    0
    Дякую! Завтра буду під'єднувати. І ще питання, під час користування програматором необхідно на котлі виставити високу температуру? Наскільки високу?

4. AKit

AKit Заслужений майстер

Симпатии:
    803
    Поставте для початку 50- 60* і подивіться. Якщо котел досягне її і відключиться ,а від програматора ще йтиме запит на включення котла, то виставите макс.можливу (заводське значення).

5. ryslikys

ryslikys Новачок

Симпатии:
    0
    подскажите пожалуйста знает кто то как подключит внешний термо
    стат к автоматике eurosit 630 или как тушить горелку оставляя запальник?

6. elden

elden Інженер

Симпатии:
    661
    Никак. Это не предусмотрено конструкцией.

7. Yri332

Yri332 Новачок

Симпатии:
    0
    Здравствуйте,подскажите пожалуйста.Есть котёл Юнкерс CERACLASS ZW/S 24-2AE и термостат SALUS T 105 как их вместе подключить.Если можно то по подробней.Спасибо

8. AKit

AKit Заслужений майстер

Симпатии:
    803
    В інструкції до котла повинна бути схема підключення терморегулятора,така:

Вложения:

9. Yri332

Yri332 Новачок

Симпатии:
    0
    --- добавлено: 28 окт 2014 в 18:07 ---
    На самом передатчике от термостата четыре разьёма COM NO L N.Значит надо соединить LR/4 с COM а LS/1 с NO а на L и N подать 220?.Спасибо

Последнее редактирование модератором: 5 ноя 2014
  10. Diver

Diver Майстер

Симпатии:
    22
    сильно переделывать автоматику, точнее врезать туда газовый электроклапан на 12В, и уже клапан подкл к термостату.

Поделиться этой страницей