Подключение терморегулятора к котлу

Тема в разделе "Газовые котлы", создана пользователем kurs33, 29 фев 2012.

1. AKit

AKit Заслужений майстер

Симпатии:
    803
    Більш за все глючний програматор. Не думаю що в сусідів температура в приміщенні за 25*.Тобто ,як що ваш приймач бачить чужий програматор ,то котел відключався б все рівно ,а не гнав у перегрів.При плюсовій температурі на вулиці ,котлу достатньо декілька хвилин роботи ,щоб підтримати задану температуру, тим більше коли це квартира в багатоповерхівці.В мене котел зараз більше 40* не піднімає.
    Ще як варіант. Відключіть приймач від котла,але хай буде підключений до електромережі.Передавач відключіть повністю.І подивіться чи буде приймач відключатися,як що він бачить чужий передавач, то він то все рівно повинен колись відключитись.

2. OON

OON Стажер

Симпатии:
    2
    Доброго дня!
    Дякую за рекомендації...
    Перепробував все можливе... нічого не дає.
    Буду міняти...
    Пізніше напишу Що і До чого...

AKit нравится это.
  3. AKit

AKit Заслужений майстер

Симпатии:
    803
    Якщо є можливість ,то перевірте прямо в магазині.

4. OON

OON Стажер

Симпатии:
    2
    Доброго дня!
    Заходили "на чашку кави" чотири різних спеціалісти, в тому числі представник продавця з магазину. Ніхто не зміг підключити даний програматор.
    Представник продавця, сказав, що він бракований і необхідно провести заміну...
    АЛЕ... підключили даний програматор через тиждень...
    Секрету не знаю... принесли, підключили і працює...
    Згідно з словами майстра - він підключив його вдома на своєму котлі, ну а згодом цю операцію повторив на моєму котлі...
    Я був свідком... Все по інструкції... робили раніше такі ж операції десятки разів... Сам нічого не розумію...
    Але... працює... тьфу...тьфу...тьфу...

5. AKit

AKit Заслужений майстер

Симпатии:
    803
    А точно той самий.

Це головне.

6. OON

OON Стажер

Симпатии:
    2
    Точно... той самий...

AKit нравится это.
  7. barbarossa

barbarossa Новачок

Симпатии:
    3
    Шановний "АКіt", хочу попросити Вашої допомоги у вирішенні проблеми з підключенням кімнатного термостата до котла Демрад Атрон Н24. Інструкції котла ідентична з Протермом.
    Моя ситуація повністю аналогічна з учасником Koshonko. Так само не можу зайти в сервісне меню-11, щоб змінити параметр (РР 06) для роботи з термостатом.
    Я виконував всі дії і згідно інструкції, і так як описав Koshonko - нічого не виходить.
    Якщо можете- напишіть будь-ласка покроково всі дії по входу в сервісне меню 11 (вікно _ _).

8. AKit

AKit Заслужений майстер

Симпатии:
    803
    Ви абсолютно впевнені що інструкції однакові.Тобто у вашому котлі теж не має перемички на клемах підключення термостата.

У нього теж спочатку не виходило , бо робив помилку при вході в меню.

9. Oleg80

Oleg80 Новачок

Симпатии:
    0
    Добрий день всім форумчанам! Необхідна ваша допомога. Маю котел Saunier Duval F21 і програматор Auraton 2030 RTH. Необхідно це все з'єднати до купи. Хто що може порадити з цього приводу? Дякую!

10. AKit

AKit Заслужений майстер

Симпатии:
    803
    Почитати інструкцію до котла і терморегулятора ,а потім Snap 2013-11-26 at 21.13.30.jpg Snap 2013-11-26 at 21.06.16.jpg

elden и Voyutichi нравится это.

Поделиться этой страницей