Подключение терморегулятора к котлу

Тема у розділі 'Газовые котлы', створена користувачем kurs33, 29 лют 2012.

1. Voyutichi

Voyutichi Модератор Команда форуму

Повідомлення:
    16.120
    Симпатії:
    8.914
    Адреса:
    м. Самбір
    там, скоріше імпульсне кодування, а діапазон хвиль - для побутової техніки.

2. AKit

AKit Заслужений майстер

Повідомлення:
    3.012
    Симпатії:
    803
    Тобто ,температура в кімнаті досягла заданої на терморегуляторі , а котел не відключився?
    --- добавлено: 10 ноя 2013 в 10:31 ---
    А в сусідів працює нормально?Вийміть батарейкі зі свого передавача і подивіться чи горітиме індикатор звязку на вашому приймачі, якщо так, то він бачить передавач сусіда.Але мені здається,що десь ви робите помилку в налаштуваннях.

3. AKit

AKit Заслужений майстер

Повідомлення:
    3.012
    Симпатії:
    803
    Температуру регулятором на максимум(до заводських налаштувань).

4. romangb

romangb Новачок

Повідомлення:
    4
    Симпатії:
    0
    AKit, так у мене так все і виглядає як на малюнку. Я вже й позначення з італійської преклав, але я так зрозумів, що тум мова йде про якийсь спеціальний терморегулятор тільки для такого котла, а я придбав Computherm Q7RF де на виході замикаючий або розмикаючий контакт лише можна задіяти. Я не зрозумів де в котлі штатний термостат замість якого треба підключити ці контакти. Дякую.

Snap 2013-11-09 at 17.03.52.jpg

Размер файла:
    235,3 КБ

5. AKit

AKit Заслужений майстер

Повідомлення:
    3.012
    Симпатії:
    803
    Спеціальний підключається на колодку 163(24v) ,трьома проводами. Дивіться колодку163/1,там повинна бути премичка на 220v.

6. romangb

romangb Новачок

Повідомлення:
    4
    Симпатії:
    0
    У мене немає такої клеми. У мене все чітко як на рис.11.

7. AKit

AKit Заслужений майстер

Повідомлення:
    3.012
    Симпатії:
    803
    Ось що пише французька інструкція :
    Але на схемі не показана 158 клема.

Вкладення:

8. romangb

romangb Новачок

Повідомлення:
    4
    Симпатії:
    0
    Так, цікаво. До речі у мене перемичка (позиція 161) взагалі на платі паралельно замкнена ще з заводу, а все одно стоїть.
    --- добавлено: Nov 11, 2013 7:49 PM ---
    Я зараз підключив розмикаючий контакт термостату паралельно терморезистору який стоїть на обратці. В резистора опір при нагріві зменшується. Коли котел охолонув терморегулятор його вмикає на обігрів і контакт розмикається. Котел працює у штатному режимі. Коли повітря нагрілося до заданої температури терморегулятор вимикається і шунтує контактом терморезистор (низький опір імітує дуже гарячу воду в обратці), газ відключається але чомусь не вимикається насос. Треба ще помудрувати. Може попробувати ще додати послідовно з контактом якийсь резистор щоб опір не дорівнював нулю.

9. OON

OON Стажер

Повідомлення:
    6
    Симпатії:
    2
    Доброго дня!
    На котлі поставив 60-75 градусів... Градусник та програматор показує 25 в приміщенні. На програматорі виставляю 20, а котел і дальше працює, гріє і гріє... позначка (полум'я) на програматорі висвічується, позначка радіозв'язку висвічується, але при цьому нічого не відбувається...
    Виймаю батарейки з регулятора, виймаю програматор з розетки... програматор повторно включаю без регулятора... і результат - 2-3 хвилини блимає зелений діод (налаштування зв'язку) і вмикається червоний діод (програматор включений)... Що дальше робити я поняття не маю...
    3 під'їзди поруч... В кого шукати із сусідів - свого "конкурента" не знаю!? Хто живе вдома, кого не має... і тому подібне...

10. elden

elden Інженер

Повідомлення:
    762
    Симпатії:
    661
    Попробовать "перепривязать" программатор к приемнику - отменить "привязку" устройств и вернуть регулятор на заводские установки (MASTER RESET), отключить питание на приемнике, включить программатор, включить приемник, а дальше они сами "подружатся".
    Если и это не поможет - тогда только менять... dntknw

Поділитися цією сторінкою