Утепление стен дома пенопластом

Тема в разделе "Звукоизоляция и теплоизоляция", создана пользователем Юран.П, 16 апр 2009.

1. фон

фон Прораб

Симпатии:
    394
    Відповідь: Re: Утепление стен дома пенопластом

Від того що утепляєте не тепліше стає, а економніше по витратам.

2. bbarmalei

bbarmalei Новачок

Симпатии:
    0
    фон ты прав. Но если оставить те же самые "вытраты" действительно стаёт "теплише" ))) Ну то такое ...игра слов уже) beer

3. inter-

inter- Новачок

Симпатии:
    2
    Re: Відповідь: Re: Утепление стен дома пенопластом

А теплее не стало, расход газа не изменился, температура в комнате не поднялась.
    В ЧЕМ ЭКОНОМИЯ?

4. Илья Гут

Илья Гут Прораб

Симпатии:
    327
    Відповідь: Утепление стен дома пенопластом

Якщо розуміти, що до утеплення вже було якесь огородження, яке утримувало потрібну температуру, то утеплення дасть економію в витратах на підтримання цієї ж температури.

5. inter-

inter- Новачок

Симпатии:
    2
    Re: Відповідь: Утепление стен дома пенопластом

Повторюсь, ТОЛКУ 0.

Ноль это ноль. Расход газа прежний. Температура в доме первые 3 суток после "утепления" вообще упала на 2 градуса. Потом выровнялась и стоит так же, как и до пенопластоидеотизма.

6. Илья Гут

Илья Гут Прораб

Симпатии:
    327
    Відповідь: Re: Відповідь: Утепление стен дома пенопластом

Не зрозуміло. Через стіни, по різних джерелах, маємо приблизно 18-20% втрат, при утепленні вони(18-20%) мусили зменшитись у 2-4 рази.
    Можливо у Вас через інші елементи конструкції такі великі втрати, що через стіни були набагато менші. Аналізуйте.

Вложения:

7. фон

фон Прораб

Симпатии:
    394
    Відповідь: Re: Відповідь: Утепление стен дома пенопластом

Ви опишіть ваш будинок. Утеплення це комплекс робіт анепросто стіни. Можливо сифонять вікна, перекриття потолка чи підлоги. Тай кінець кінців може у вас система опалення працює не належним чином. А просто говорити, що я утеплив стіни і ніякого ефекту. Я хоть не прихильник ППСу, але цей матеріал на сьогоднішній день має найліпші показники теплоопору. Тому ефект має бути.

Р.S.Можливо увас при утепленні незароблені дири між ППСом і стіною може гуляти повітря, що недасть ніякого ефекту. Треба досконало вивчити цю читуацію.

Успіху вам.

8. wind_man

wind_man Новачок

Симпатии:
    0
    А может сначала тепловизором дом надо было посмотреть? Тогда бы понятнее было что утеплять...

9. KostKovalchuk

KostKovalchuk Підмайстер

Симпатии:
    8
    Я пенопластом утепляти не дуже люблю - часто клієнти не задоволені. Це коли гроші економлять зазвичай таке замовляють, але як на мене краще один раз добре зробити подорожче, щоб потім не переплачувати. Я екструдованим зазвичай користуюсь. Теж пінопласт, але набагато кращий у використанні.

А взагалі я рекомендую утепляти скловатою і просто потім гідроізоляційну плінку класти - тоді і волога не проходить і тепло в хаті.

10. фон

фон Прораб

Симпатии:
    394
    Відповідь: Re: Утепление стен дома пенопластом

Екструдером взагаліто не можна утепляти фасади, тільки фундаменти.

Поделиться этой страницей