Своїми руками Бесідка своїми руками - "Чотири сезони"

Тема у розділі 'Беседки, навесы, веранды, террасы', створена користувачем Forester, 16 лют 2012.

?

Голосуєте за цю тему?

Голосування закрито 9 кві 2012.
  1. Голосую!

89,5%
  2. Утримався.

10,5%
  1. vaska

vaska оптимистка

Повідомлення:
    1.722
    Симпатії:
    409
    Адреса:
    Ильичевск
    Я имела в виду соотношение вылета крыши и ширины беседки, более классические вот такие? (фото 1)

А себе мы решили сделать вот так, накрыть наш дворик от полуденного солнца. Скорее будет не глициния, но что-то типа того. (фото 2)
    Сорри за офф.

Вкладення:

1 людині також подобається це.
  2. Forester

Forester Підмайстер

Повідомлення:
    21
    Симпатії:
    28
    Re: Бесідка «Чотири сезони”

Як по мені, побудувати бесідку ще не все, благоустрій території біля неї, це теж невід’ємна частина її гарного виду.
    Ось декілька фото , що я ще зробив БІЛЯ бесідки.
    1. Фундамент , на якому зроблена бесідка, зовсім не високий, тому потреби будувати східці не було. Щоб зручніше було заходити до бесідки і щоб не було пониження, в результаті „витоптування”, біля дверей зробив невеличку бетону площадку, яку в подальшому планую оздобити натуральнім каменем – піщаником.

2. З однієї, парадної бокової сторони бесідки, утворилась „глуха” незадіяна зона, де я вирішив зробити „зелену зону” трохи піднявши грунт, зробивши підпірну стінку з половинок дубових полін оброблених антисептиком проти гниття.

Далі ще буде декілька фото

3. Forester

Forester Підмайстер

Повідомлення:
    21
    Симпатії:
    28

При спорудженні підпірної стінки з дерева, важливо, як по мені, для того, щоб деревина „послужила” довше, зробити під основою стінки дренаж з гравію, та ізолювати місце контакту дерева з ґрунтом, що і було зроблено. В квітничок посадив 3 самшити, які в подальшому будуть формуватися , центральній – пірамідою, два крайніх – кулями.
    Крім цього висаджені багаторічні айстри (мороз) та бруслина (бересклет) Форчуна білокаймиста форма.
    Ще два , невеликі квітнички огорожені камінцями , зроблені з парадної сторони, в які висажені сортова глуха кропива ( яснотка) з білопістрявими листями.

Ось я це виглядає (фото весняні, до осені все гарно розрослось, але фото відсутні):

4. Forester

Forester Підмайстер

Повідомлення:
    21
    Симпатії:
    28

Крім всього іншого , дуже важливо, що ви бачите навколо сидячі в бесідці?
    Вже на стадії проекту, вибираючи місце для майбутньої бесідки дуже важливо враховувати цей фактор.
    В нас так вийшло, що "вид навколо" ми створювали набагато раніше, ніж будували саму бесідку, яку я показав.
    І ось тепер - як приємно споглядати те, що ми бачимо з вікон бесідки!

А фото нижче пітверджує , що саме це видно з вікон бесідки ( природньо, що фото зроблено в різні періоди)

2 користувачам це сподобалось.
  5. rombikk

rombikk Заслужений майстер

Повідомлення:
    1.424
    Симпатії:
    8.361
    Адреса:
    Запоріжжя

Молодец :vo: Мало работ, которые сделаны качественно и со вкусом, а у вас Достойная работа. beer

6. IM-Aleksandr

IM-Aleksandr Новачок

Повідомлення:
    11
    Симпатії:
    1
    Адреса:
    Киев

Вот тоже интересный вариант:

7. Фекла

Фекла Підмайстер

Повідомлення:
    50
    Симпатії:
    9
    Адреса:
    Одесса
    Forester, Вы молодец! Беседка получилась просто ЗАМЕЧАТЕЛЬНАЯ. А если еще учесть, что все делалось своими руками и по своему проекту, я Вам просто аплодирую стоя))))).

8. Saniat

Saniat Майстер

Повідомлення:
    83
    Симпатії:
    44
    Адреса:
    Умань
    Согласен, крыша выглядит чуть великоватой, но этому может быть причиной и ракурс снимков, они в основном с близкого расстояния на уровне глаз... Ну и высота самой крыши великовата для беседки. Это моё субъективное мнение.
    Есть много вариантов исполнения беседки, в зависимости от задачи, которую она должна выполнять. Вот так делали мы:

Вкладення:

9. tatyana002001

tatyana002001 Стажер

Повідомлення:
    1
    Симпатії:
    1
    Вважаю, що „фішкою” саме цієї споруди є якісна столярка – вікна і двері.
    Проектували та монтували їх самостійно, а виготовлення довірили професійному столяру, який свою роботу виконав на відмінно!

Если не секрет во что обошлись Вам окна ?

10. buran003

buran003 Прораб

Повідомлення:
    728
    Симпатії:
    323
    Адреса:
    львов
    Відповідь: Re: Бесідка «Чотири сезони”

и здесь присутствует деревянный фасад

Добавлено через 6 минут 17 секунд
    а це ми робили влітку в Києві[​IMG][​IMG][​IMG]

Я вже писав про бесідку -вона 120м2(має 2 зали -зимовий і літньо-весняний,камін,літній кінотеатр,кухню,санвузел літній,душ:Hi::Hi::Hi:

Поділитися цією сторінкою