Своїми руками Будинок за 1 гривню!

Тема у розділі 'Наша стройка', створена користувачем ukrtour, 11 лют 2012.

?

Голосуєте за цю тему?

Голосування закрито 9 кві 2012.
  1. Голосую!

88,9%
  2. Утримався.

11,1%
  1. Saisan

Saisan Інженер

Повідомлення:
    423
    Симпатії:
    1.040
    Адреса:
    Луцьк
    Прочитав всю вашу гілку. Що можу сказати - ви молодець. Якраз в таких як ви мрії стають реальністю, а то можна все життя будувати повітряні замки, фантазувати. а на виході - в кращому випадку "нуль", в гіршому - заздрість та озлобленість. В японців є прислів"я :" Навідь дорога в тисячу рі починається з одного кроку". Свій крок ви зробили і ваша дорога правильна. Успіхів!!!

2. Блаж

Блаж Прораб

Повідомлення:
    961
    Симпатії:
    369
    гарний дім та гарна робота...звичайно дім за 1 грн це дуже символічно, роботу тільки начато, внутрішні оздоблювальні роботи займають набагато більше часу та грошей , в порівняні із зведенням коробки...але в данному випадку мова не ро гроші, а про те що якщо можна захотіти, то свій дім (при наявності гарного тестя) можна побудувати....

Andrii_M та Энки подобається це.
  3. Энки

Энки Модератор Команда форуму

Повідомлення:
    15.894
    Симпатії:
    15.563
    Адреса:
    Київ
    Тёщи, в таких делах, тоже не последние роли играют :)

4. Блаж

Блаж Прораб

Повідомлення:
    961
    Симпатії:
    369

:) ну а что , теща молодчина , довела тестя, что он к зятю на стройку все лето убегает....ну это шутки, если нанимать такого работника, то денег уйдет не мерено и не факт что делать будет все нормально.

5. Ahfyrtyintqy

Ahfyrtyintqy Заслужений майстер

Повідомлення:
    3.408
    Симпатії:
    1.872
    Адреса:
    Украина не Киев
    Хороший помошник всегда в цене!!А тут еще и тесть-почти РОДНЯ!! Ценить надо такого работника!:K

6. ukrtour

ukrtour Бригадир

Повідомлення:
    63
    Симпатії:
    176
    Адреса:
    Киев
    Дякую всім за приємні слова! d:)beer
    Це дійсно, так чудово, що в мене є такі помічники. Чого і всім бажаю!

7. ukrtour

ukrtour Бригадир

Повідомлення:
    63
    Симпатії:
    176
    Адреса:
    Киев
    Врешті решт, коли червень 2012 добігав кінця, почали наводити лад на 2-у поверсі. Вирішив зробити спершу саме 2-й поверх, щоб вже згодом можна було приїжджати і ночувати, що я, доречі, якраз десь у червні 2012 і зробив - вперше заночував у будинку, збудованому власноруч. Чудове відчуття!

Так от. Перш за все – поробив утроби у стінах, заклав електропроводку. Далі - зашили стелю ГКПв. Потім саме важче – штукатурка. Я розумів, оскільки поверхня стіни досить нерівна, то, витрати матеріалу будуть великими. Вибрав найбільш дешевий варіант - чорнову штукатурку вирішив робити вапняно-цементно-пісчану, у співвідношенні 1-1-6. Десь читав, що для чорнового шару (саме для комірчастих бетонів) це оптимальне співвідношення. Вийшло дійсно добре. В роботі трохи важкувата, але поверхня – каменюка ))). Чистовий шар вже можна робити співвідношенням 1-1-4. Але для чистової роботи я все ж таки вибрав готову гіпсову суміш Старт/Фініш.

new_1_16_1.jpg new_1_16_2.jpg new_1_16_3.jpg
    new_1_16_4.jpg new_1_16_5.jpg new_1_16_6.jpg

Паралельно із будівельними роботами, як і годиться, велись роботи з благоустрою і озеленення території.

new_1_17_1.jpg new_1_17_2.jpg new_1_17_3.jpg
    new_1_17_4.jpg new_1_17_5.jpg new_1_17_6.jpg

DiesIrae, nazno, Блаж та ще 1-му подобається це.
  8. Блаж

Блаж Прораб

Повідомлення:
    961
    Симпатії:
    369
    я в себе також перший шар зробив пісчано-цементною сумішю, грубо закидав (20-30 мм), а потім по маяках витянув гіпсовою сумішю 3-5 мм.
    Подвірья ваше сподобалось...райський куточок

9. Ahfyrtyintqy

Ahfyrtyintqy Заслужений майстер

Повідомлення:
    3.408
    Симпатії:
    1.872
    Адреса:
    Украина не Киев
    То один мальчёнка был на начальном этапе, а тут уже и девочка нарисовалась??!

10. ukrtour

ukrtour Бригадир

Повідомлення:
    63
    Симпатії:
    176
    Адреса:
    Киев
    Дякую, але до раю там ще далеко...:banka: це ракурс фотки такий victory
    для повноти картини, ось фотка реалій буття, без прикрас :-\" title=

ansv_1.jpg

Это соседские невесты уже захаживают SPR