Конкурс «Зроби сам»

Тема у розділі 'Своими руками - отчеты', створена користувачем Andrii_M, 9 лют 2012.

1. alexduc

alexduc -

Повідомлення:
    3.195
    Симпатії:
    2.255
    Адреса:
    Ровно
    Хлопцы, давайте не будем. Скоро конкурс закончится и все уляжется на свои места.
    Я Владу уже советовал не участвовать в конкурсах не своего ранга. Думаю ему начинает доходить...
    з.ы.Но всегда есть на будущие возможность создать категорию для подростковых работ. С недорогим, но приятным призом. Где Влад займет свое почетное место :-Dbeer

5 користувачам це сподобалось.
  2. Voyutichi

Voyutichi Модератор Команда форуму

Повідомлення:
    16.120
    Симпатії:
    8.914
    Адреса:
    м. Самбір
    Відповідь: Re: Відповідь: Конкурс «Зроби сам»

Прошу пробачення..

1 людині також подобається це.
  3. ЮРЕЦ К

ЮРЕЦ К Бригадир

Повідомлення:
    81
    Симпатії:
    147
    Адреса:
    Черкаська обл.
    Я також прошу вибачення ,якщо щось не так сказав або комусь випадково нагрубив-я не зі зла. :Hi:

4. orex_

orex_ Заслужений майстер

Повідомлення:
    2.987
    Симпатії:
    725
    Адреса:
    Рахів
    :-[

5. Artm

Artm Бригадир

Повідомлення:
    323
    Симпатії:
    71
    у мене є двоюрідний брат, трохи молодший за Влада, до речі теска. На наступний конкурс (якщо там будуть окремі категорії для підлітків), я посприяю щоб і він прийняв участь.

До речі, я прошу вибачення, то виходить що то я "тему знов підняв", там сторінок просто було багато, полінувався все читати, а так виходить що то я дарма. Бо ті хто розуміють - ті розуміють, а кому просто хочеться інстуремнту і не має ні совісті ні честі - то вони може й головами покивають, а оте зелене падло в нутрі все одно давитиме(
    І я теж не хотів того хлопя обожествлять. Просто тут вже писали, що нині стан його покоління плачевний. і ті хто ще чимось цікавляться у майстрів - роблять останнім величезну послугу, адже обов'язок справжнього майстра: накопичувати, покращувати і предавати далі! А кому ви передаватимите?

"Каму нахер нада ваши лобзики и рубанки? в єпицентре все есть мля, лучше с девченками зависнутиь на клубняке и повялиться, а заодно искать края чтоб работенка была не пыльной и платили харашо.
    в свободное время нада:
    бухать, курить, цепляться к телкам, качать свой танк в ВОВ или в другой игре висеть" - це типовий погляд на життя підростаючої генерації, і це, я погоджуся з вищесказаним - гірко. Бо треба бути дуже недальноглядним (а відверто кажучі: неймовірно тупим), щоб думати що щось само собою зробиться, і наша влада почне про нас піклуватися, інфраструктура повернеться до нас обличчам, дороги відремонтуються, промисловість почне випускати високотехнологічну і наукоємну продукцію і займе визначне місце в світовій торгівлі, нас почнуть поважати у світі а сільске господарство буде забезпечувати країну високоякісними і доступними продуктами харчування і згинуть з прилавків генномодифіковані і китайскі пластмассові їдла (які ще не відомо де випливуть) і все інше піде на краще)))
    ( навряд. Усе залежить від нас, як ми не киваємо на владу (то просто крайніх треба знайти), а її вибираємо ми, і дітей саме ми виховувати повинні, а не маркетингові програми анімаційних студій зарубіжних країн, і розробники комп'ютерних ігор.
    якщо покоління що росте - гірше ніж те що перед ним, то краще не буде!

і я так вирішив, не буду у цьому році приймати участь у конкурсі, підготуюсь до наступного, моє питання вважайте знятим.

4 користувачам це сподобалось.
  6. Влад_@

Влад_@ Наймолодший мастер

Повідомлення:
    3.755
    Симпатії:
    1.712
    Адреса:
    Луцький р-н
    Відповідь: Re: Конкурс «Зроби сам»

ви моїх однокласників де почули?:)

7. Artm

Artm Бригадир

Повідомлення:
    323
    Симпатії:
    71
    Re: Відповідь: Re: Конкурс «Зроби сам»

к сожелению Влад твоих одноклассников щас большинство...
    и чего греха таить, я не особо лучше был, только интернета не было в мое время в селах...

8. ЮРЕЦ К

ЮРЕЦ К Бригадир

Повідомлення:
    81
    Симпатії:
    147
    Адреса:
    Черкаська обл.
    Artm дякую ,дякую за підтримку.Я дуже щасливий що мене почули.Оце найголовніше на форумі.(а не призи)Найголовніше-- нормальне спілкування і порозуміння.Адже є люди які йдуть сюди за призами,а є люди які йдуть сюди для спілкування-як кажуть себе показать та на інших подивитись.Ви знаєте ,я сьогодні прибризно підрахував час, який я провів на форумі-- за цей час я б свободно зробив двері.А це по ціні приблизно так як інвертор.Слава Богу заказів вистачає-я в селі один столяр-тому й не вистачає нормального професійного спілкування.Так що це ще один доказ того- що я в призах особливо не нуждаюсь.

2 користувачам це сподобалось.
  9. Artm

Artm Бригадир

Повідомлення:
    323
    Симпатії:
    71
    ЮРЕЦ К, мы мыслим почти одинаково наверно...

10. Мирослав

Мирослав Заслужений майстер

Повідомлення:
    4.206
    Симпатії:
    4.272
    Адреса:
    м. Ужгород
    Artm, Приємно розмовляти з людиною, що реально дивиться на речі. Я бачив багатьох з підростаючого покоління, і через мою майстерню багато з них пройшло (проходили практику від ПТУ) - з 14 в спеціальності залишилось двоє! Дружина - класний керівник у випускному класі (школа не елітна) - там серед хлопців ОДИН думаючий - вчиться і хоче стати СПЕЦІАЛІСТОМ, а не "ментом" або "торговцем" (не маю на увазі нормальних торговців, скоріше торгашів). На жаль. В цьому ще одна проблема нашої країни, і заохочення дітей до творчості і самостійної роботи - шлях її вирішення. Це НАМ потрібно.
    Державі, на жаль, ні. Шкільні програми і відповідно, фінансування весь час обрізають, натомість напихають всякою лабудою. Фінансування станцій юних техніків теж обрізають (хоча вони чи не єдині виховували творчі особистості у школярів). та і мало їх, не можуть вони охопити всю країну. Коротше, "нам умные не надобны, нам надобны послушные".
    Державі, на жаль, ні. Шкільні програми і відповідно, фінансування весь час обрізають, натомість напихають всякою лабудою. Фінансування станцій юних техніків теж обрізають (хоча вони чи не єдині виховували творчі особистості у школярів). та і мало їх, не можуть вони охопити всю країну. Коротше, "нам умные не надобны, нам надобны послушные".

4 користувачам це сподобалось.

Поділитися цією сторінкою