Конкурс «Зроби сам»

Тема у розділі 'Своими руками - отчеты', створена користувачем Andrii_M, 9 лют 2012.

1. Б.А.Р

Б.А.Р Заслужений майстер

Повідомлення:
    1.549
    Симпатії:
    923
    Адреса:
    Файне місто .
    Шановний Sotrudnik Ви проголосували за цей проєкт .
    Тоді навіщо ці дописи ???
    Прокоментуйте за що Ви віддали голос .

beer :Hi:

2. maratura

maratura Прораб

Повідомлення:
    238
    Симпатії:
    376
    А я і не кажу,що це аксіома.)Спеціально поставив смайлик!!! в кінці речення.:-D
    Є така річ,як жарт.
    Але ви,як нормальний українець його не побачили.
    Давайте не будемо умнічать і культурно ображати один одного.

2 користувачам це сподобалось.
  3. alexduc

alexduc -

Повідомлення:
    3.195
    Симпатії:
    2.255
    Адреса:
    Ровно
    Бар я Вас уважаемый просто проигнорирую. Настырность к победе тоже многое значит , а халтура в роботе это личное дело Влада.

4. Мирослав

Мирослав Заслужений майстер

Повідомлення:
    4.206
    Симпатії:
    4.272
    Адреса:
    м. Ужгород
    Хлопці, не чубтеся - нема зач. Гуртом і батьку бити легше, але якщо не битися між собою ...
    В порядку примітки - тут дуже толерантний форум ( ну як не рахвати 2-3 тролів та емоціональних вампірів, втім, всі їх добре знають і навчилися не звертати уваги) ... по крайній мірі був. Шкода, якщо розширення форуму призведе до зникнення цієї не занадто поширеної в інтернеті атмосфери.

7 користувачам це сподобалось.
  5. Палецкий

Палецкий Заслужений майстер

Повідомлення:
    1.258
    Симпатії:
    712
    Адреса:
    г.Ровно Украина
    Це не доречний жарт! Ви жартуєте таким чином про свою матір, дітей?

Давайте! Давайте поважати один одного!

4 користувачам це сподобалось.
  6. alexduc

alexduc -

Повідомлення:
    3.195
    Симпатії:
    2.255
    Адреса:
    Ровно
    Вы правы Мирослав. Много не означает хорошо, просто много. Я был на этом форуме еще почти с начала его пути и сейчас мне очень неприятно видеть ругань из-за призов. Тем более от тех людей которые только появились на форуме и по сути только начали общение. Да прочие беспочвенные оскорбления не красят. Не приятно как то и хочется развернуться и зайти на прощание в тему "Чому пропадають форумчани".

7. Кремень

Кремень Заслужений майстер

Повідомлення:
    2.427
    Симпатії:
    539
    Друзья, давайте будем терпимыми и будем уважать друг друга.:Hi:
    Я ни разу не участвовал в конкурсе, но каждый раз получаю огромное удовольствие следя за Мастерами и их работами.
    И администрация и спонсоры и участники конкурса делают общее большое дело - популяризируют Труд и Мастерство.
    Конечно будут и недовольные, будут люди которые навсегда обидятся и больше не зайдут. Но большинство все равно порадуются за своих коллег (кто то воспринимает их как конкурентов)
    Многие пеняют в сторону Влада, но мальчик из неполной семьи в 14 лет занимается реальным делом.
    Господа давайте будем великодушными.:Hi:
    З.Ы. Искренее спасибо всем участникам, спонсорам, администрации и собеседникам. Конкурс может и не идеален но он реально нужен многим людям.

8 користувачам це сподобалось.
  8. ЮРЕЦ К

ЮРЕЦ К Бригадир

Повідомлення:
    81
    Симпатії:
    147
    Адреса:
    Черкаська обл.
    Ми мабуть з вами живемо в різних Українах.І таких як ви (якщо це правда) -ОДИНИЦІ.Інших -не таких- ТИСЯЧІ.І це правда . Якби це не так не було б в нашій країні такого беспорядку.Не було б такої нерівності між багатими і бідними.Середнього класу дедалі меншає.Значить вам пощастило з сусідами.,якщо вам не кричать" КОЛИ ТИ СОБІ ВЖЕ РУКИ ВІДРІЖЕШ "А мені неодноразово приходилось таке чути.Я живу саме в такій Україні і це реальність, це факт.А якби хотілось щоб було не так.НЕНАВИЖУ НАШУ ДЕРЖАВУ, НО РОДИНУ- ЛЮБЛЮ.І до чого тут МЕСТО ЖИТЕЛЬСТВА, кругом де я не був бачив як між сусідами ведуться гонки ХТО КРАЩЕ купить,побудує, зробить ремонт ,поставить забор і т.д.

9. Кремень

Кремень Заслужений майстер

Повідомлення:
    2.427
    Симпатії:
    539
    А почему старожилы должны уходить? Мы создавали эту толерантную и уважительную атмосферу - мы должны её и поддержать.:Hi:

6 користувачам це сподобалось.
  10. Б.А.Р

Б.А.Р Заслужений майстер

Повідомлення:
    1.549
    Симпатії:
    923
    Адреса:
    Файне місто .
    Шановний alexduc обіду на мене не тримайте . beer

Ніхто не чибуриться . beer

1 людині також подобається це.