Конкурс «Зроби сам»

Тема в разделе "Своими руками - отчеты", создана пользователем Andrii_M, 9 фев 2012.

1. Палецкий

Палецкий Заслужений майстер

Симпатии:
    712
    Конечно можно! Сделал ведь сам, а не в магазине купил! Название конкурса как бы само за себя красноречиво говорит :)

2 пользователям это понравилось.
  2. Novak

Novak Майстер

Симпатии:
    87
    От воно: типове, на жаль, так часто кажуть "українське" заздрісне око.
    Замість взяти і зробити своїми руками, людина ходить і ляпає язиком проти тих, хто щось наважується робити.
    І, на жаль, скочується до звичайної брехні.
    У варіанті пічки, яку я виготовив, є, щонайменше, чотири (а може і більше) відмінності від тієї пічки, яку робить інший майстер, на якого посилається Харя. Не буду їх перераховувати.
    Але, що цікаво, навряд чи ви знайдете більше відмінностей між варіантом, який захищає Харя і варіантом якогось "забугорного" умільця, який вже давно запропонував такий варіант пічки, але замість кружок використав металеві банки з-під консервації, чи кави і виставив своє творіння в Ютьюбі. Прикладів багато.
    Але то таке...

Мене більше цікавить інша сторона, яка стосується голосування.
    Питання до організаторів конкурсу.
    Може я щось пропустив, недочитав, але не розумію, що означає голос "утримався"? Як він впливає на результат? Ці голоси віднімаються від голосів "за"? Чи вони не грають ролі?
    Бо, бачу, що тут, на форумі, є пару цікавих людей, які вже пробіглися чи не по всіх темах і всім влупили своє "фе", тобто "утримався".
    Може, думаю собі, вони такі, як той почтальйон Печкін, допоки йому велосипед не подарували? ;)

3. Палецкий

Палецкий Заслужений майстер

Симпатии:
    712
    ..пропустили . Цей голос ні на що не впливає та ні чого не означає. Про те, програмна конструкція голосовалки вимагає мінімум двох позицій для організаціі самого процесу голосування

4. FeyFre

FeyFre Новачок

Симпатии:
    2
    haria, на скільки я розумію, суть конкрусу - не похвалитись винайденням чогось нового, нестандартного чи інакшого, а похвалитись тим що його таки зробив власними руками(тобто хвалимось прямими руками а не мізками. Мізки теж добре, але не обов'язково). Це тільки в США та ще може в Західній Європі патентують примітивні речі як то лічба на пальцях чи сидіння на унітазі. Навіть якщо творіння ідейно не є винаходом конкурсанта, але реалізоване ним, то воно повноправно може приймати участь у конкурсі. Це є головний критерій допуску. Плагіат це, чи не плагіат, це діло дуже тонке. Автор сам сказав "ідея не нова", що автоматичсно анагілює всі звинувачення в плагіаті. В кінці кінців, хтось колись вперше видумав різьбу, що тепер зовсім не користватись різьбовмви деталям на конкурсах.

5. Влад_@

Влад_@ Наймолодший мастер

Симпатии:
    1.712
    Відповідь: Re: Конкурс «Зроби сам»

Голоси Утримався при розрахунку нічого не означають зовсім! Форумі просто технічно не можна зробити один варіант голосування тому зробили два.
    П.с. не переживайте все буде добре!:)

6. Мирослав

Мирослав Заслужений майстер

Симпатии:
    4.272
    Вопрос к админам: а mariman и haria часом не с одного IP пришли?
    Пришли почти одновременно, по 2-3 сообщения с оголтелой критикой в адрес Novak ... Что это? Пиар, антипиар или просто банить не помешало бы?

7. Влад_@

Симпатии:
    1.712

Мирослав, піар якогось нікому не відомого Бонда! Так підозріло обидва пишуть про вкрадення ідеї в Бонда...
    П.с. підозрюю що реклама просто для Бонда....

8. haria

haria Новачок

Симпатии:
    27
    Надзвичайно цікавий поворот Вашої думки, але ні. Навпаки, я дивуюсь, чому тут так мало критики, адже Новак набрався нахабства заради накрутки голосів, на сайті де вкрав розробку, повісив посилання на цей конкурс, щоб за ньго голосували. Це все одно, що нас..ти під дверима, і позвонити, попросити паперу.
    Можете пересвідчитись: http://travel.org.ua/forums/viewtopic.php?t=39268&&start=330&sid=ac43a8af33f74ec09994fe4e6783b590
    А Бонд - його просто дуже добре знають на тому форумі, десятки людей у нього ті пічки купували ще до появи якогось Новака...

9. Влад_@

Симпатии:
    1.712

haria, чого ви добиваєтесь? Щоб Novak, почав піарити бонда? Чи що?

Novak, сам все зробив і показав, що потрібно на конкурс!

10. Батько

Батько Заслужений майстер

Симпатии:
    1.044
    а где промежуточные итоги голосования?

Поделиться этой страницей