Що таке добро і зло, або як нам жити далі.

Тема у розділі 'Курилка, болталка', створена користувачем Илья Гут, 21 січ 2012.

1. DIBRIVNY

DIBRIVNY Новачок

Повідомлення:
    404
    Симпатії:
    367
    Адреса:
    Прикарпаття
    Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Що таке добро і зло, або як нам жити далі.

Так, вони - утопічні, бо жодна з них так і не знайшла свого втілення у життя!

2. Илья Гут

Илья Гут Прораб

Повідомлення:
    615
    Симпатії:
    327
    Адреса:
    Чернівецька обл.
    Так якщо бути впевненим, що людина не стане кращою.

А Ви впевнені що китайський НЕП не виконує задачі, які були поставлені перед ленінським?

І у Вашому житті?

3. DIBRIVNY

DIBRIVNY Новачок

Повідомлення:
    404
    Симпатії:
    367
    Адреса:
    Прикарпаття
    Відповідь: Re: Що таке добро і зло, або як нам жити далі.

Так, і в моєму...

4. Илья Гут

Илья Гут Прораб

Повідомлення:
    615
    Симпатії:
    327
    Адреса:
    Чернівецька обл.
    Re: Відповідь: Re: Що таке добро і зло, або як нам жити далі.

Ну якщо в вашому житті не знайшли втілення:
    6. Гуманные отношения и взаимное уважение между людьми: человек человеку друг, товарищ и брат.
    7. Честность и правдивость, нравственная чистота, простота и скромность в общественной и личной жизни.

то пробачте, що я Вам морочу голову, Вам потрібно спочатку до церковно-приходської школи.

5. mijki

mijki Заслужений майстер

Повідомлення:
    7.515
    Симпатії:
    9.715
    Адреса:
    Трускавець
    Вважаю що комунізм це нацизм тільки ще в більш хворій формі . По ділам їхнім...

6. Илья Гут

Илья Гут Прораб

Повідомлення:
    615
    Симпатії:
    327
    Адреса:
    Чернівецька обл.
    Черговий раз прошу Вас підтвердіть свої слова конкретним посиланням на конкретні 12 пунктів Морального кодексу будівника комунізму, який як і заповіді, узагальнює цінності ідеології!

По ділам інквізиції тільки хворі люди оцінюють цінності християнства.

7. Мирослав

Мирослав Заслужений майстер

Повідомлення:
    4.206
    Симпатії:
    4.272
    Адреса:
    м. Ужгород
    Я бачу, пане Илья Гут, що ви досвідчений демагог. Прошу Вас якщо бажаєте продовжувати дискусію не пересмикуйте факти і не обманюйте в історичній ретроспективі себе і нас.
    Якщо Ви хочете займатися пропагандою комуністичної утопії, то робіть це спокійно і толерантно.
    Пропагандуючи ідеї соціалізму, Ви ображаєте нас, людей, що успіли в ньому пожити - виходить, ми всі були сліпі і не бачили суспільства, в якому жили?

Вибачте.

1 людині також подобається це.
  8. andrij64

andrij64 Заслужений майстер

Повідомлення:
    6.382
    Симпатії:
    6.893
    Адреса:
    Стебник
    Відповідь: Re: Що таке добро і зло, або як нам жити далі.

Черговий раз стверджую, що ідеї на папері, а комуністичні реалії- в житті. Написано одно, а робилося на протязі всієї історії СССР протилежне.
    В ім'я хороших ідей нищились живі люди,свої громадяни своєї країни.
    Жила людина, чесно і віддано працювала на благо Батьківщини, в ім'я хороших ідей комунізму. А тут вночі приїзжає чорний воронок...
    "Як так? Та я ж не покладаючи рук, віддано ідеям, батькові... А мене... За що?" -питала себе людина.
    Пам'ятаєте слова гроїв фільмів про ті часи(при арешті): "Ето недоразумение. Там разберутся".
    Розбирались. На 10 років без права переписки.

1 людині також подобається це.
  9. Илья Гут

Илья Гут Прораб

Повідомлення:
    615
    Симпатії:
    327
    Адреса:
    Чернівецька обл.
    Дякую за об"єктивну оцінку, цим Ви здобули право на те, щоб і Вам давали такі ж об"єктивні оцінки.
    Я нікого не ображав і не переходив на особистості, із людьми які так поступають, я дискутувати не бажаю.Я маю право на свої переконання, так як і поважаю це право у інших. Особи які замість приведення аргументів зі зсилками хамлять (що для добрих людей недопустимо) мені не цікаві.

Добавлено через 14 минут 15 секунд
    Дайте зробимо так, приведіть приблизний список цінностей які Вам подобаються, і які суттєво відрізняються від цінностей приведених мною.
    Я надіюся, що Ваші цінності не такі утопічні як мої.

10. DIBRIVNY

DIBRIVNY Новачок

Повідомлення:
    404
    Симпатії:
    367
    Адреса:
    Прикарпаття
    Відповідь: Re: Відповідь: Re: Що таке добро і зло, або як нам жити далі.

Після цього Вашого ... можна було й не писати, проте так мені захотілося згадати, коли ж я у своєму житті зустрів і "Гуманные отношения и взаимное уважение между людьми" і "Честность и правдивость, нравственную чистоту, простоту и скромность в общественной и личной жизни". І згадав: зустрічав я це неодноразово, проте такі чесноти я побачив не в комуністах, а - у своїй бабусі - віруючій православній християнці і таких бабусях як вона! А комуністи-вчителі, як гієни накидалися і виганяли мене і таких як я з церкви, яку я відвідував разом з бабусею на Великдень!
    Кажете: "человек человеку друг, товарищ и брат"?.. Наведіть приклад!..
    Ангола?.. Куба?.. В'єтнам?.. КНДР?.. І ще пів-світу?..
    Ще раз повторюю: всі ці принципи є утопічними у виконанні Швондерів і Шарікових! Тому я - на боці професора Преображенського!..
    Ще раз кажу!.. Я не проти цих принципів, як принципів! Я - за ці принципи, як фундамент Віри у Бога! Проти чого я виступаю?.. А проти того, що хтось спочатку позбивав з церков хрести, замордував стійких священиків "по Соловках", перетворив цілі народи в алкашів, а потім Божі заповіді нахабно "адаптував" під себе для маскування своєї політики!

Добавлено через 7 минут 43 секунды
    А це як назвати?...
    Чи Ви можете всіх посилати до церковно-приходської школи, а Вам ніхто не має права навіть натякнути про некоректну поведінку?.

Та й Ваших аргументів не було! Лише один переписаний без перекладу "Аморальний кодекс Швондера"!..

4 користувачам це сподобалось.

Поділитися цією сторінкою