Що таке добро і зло, або як нам жити далі.

Тема у розділі 'Курилка, болталка', створена користувачем Илья Гут, 21 січ 2012.

1. mijki

mijki Заслужений майстер

Повідомлення:
    7.515
    Симпатії:
    9.715
    Адреса:
    Трускавець
    Шановний приберіть цю таблицю ! Там ціни в чому ? В рублях ! А рублі де ? А рублі( Руського народу) в кацапських, сша-нських та інших сіоністських фашистів - і давно вже розтрачені на оккупаційну війну з арабами та пелестинцями та на озброєння проти *народів світу* ! )))

зі - типу ніхто не в курсі що світова фармацевтика та банківська справа контролюється сіоністичними фашистськими кланами з США та Ізраїлю ;-) ой та не треба

2. Iggorr

Iggorr Заслужений майстер

Повідомлення:
    4.056
    Симпатії:
    10.173
    Адреса:
    Київ
    Подiбну таблицю недавно бачив на одному з украiнських каналiв-з цiнами у гривнях.Що Вас дивує?

3. Iggorr

Повідомлення:
    4.056
    Симпатії:
    10.173
    Адреса:
    Київ
    До чого це?Типу-чорнява бiлявка?

А Ви її бачили,ту вiйну?Чи маєте уявлення про неї iз зомбоящика?Ви проїжджали повз автобус,розiрваний,мов бутон квiтки зверху,вибуховим зарядом терориста-смертника годину тому?В якому їхали роботяги(частина тих самих палестинцiв),дiти,матерi?Ви розмовляли з iзраїльтянами,палестинцями,арабами?Ви коли-небудь сiдали в транспорт,допускаючи реально їснуючу вiрогiднiсть того що не доїдете iз пункту "А" в пункт "В"?Чи,Ви просто-великий "теоретик",сидячий за клавiатурою,в теплi i затишку власної оселi?Тодi легко розмiрковувати про фашистiв,сіоністських фашистів,сіоністични фашистськi клани.От тiльки,як "рване" десь поруч-де будете?На передовiй?Та не смiшiть.......:sps:

4. mijki

mijki Заслужений майстер

Повідомлення:
    7.515
    Симпатії:
    9.715
    Адреса:
    Трускавець
    Відповім . Я попросту акцептую сусідні народи ... і навіть маючи шалені рессурси ( якто сіоністські фашисти ) я не міг би собі уявити що мій народ - Руський-Український -міг би розпочати голокост.геноцид наприклад проти москалоординських племен та кланів чи романських чи балтійських ітд. ... і це тому що ми не орда як москалокацапи якими маніпулюють сіоністські фашисти - ми народ ... а народ має мораль , має ессенцію , сає стержень - людяність ... розумієте ці нюанси ? Нам не потрібно винищувати чужий народ *для розширення орди... як то фашистам - палестинців чи москалокацапам - русичів ) ми маємо свою землю свою культуру і свою історію і ми захицаємо її - ми не руйнуємо і не нищемо сусідів ... вловлюєте різницю ? Своїм своє - чужим повага .

5. Iggorr

Повідомлення:
    4.056
    Симпатії:
    10.173
    Адреса:
    Київ
    mijki,скажу чесно-я Вас не розумiю.Я з острахом вiдношуся до любої ортодоксальної позицiї:правої чи лiвої,чорної чи бiлої-на мою думку:їстина лежить завжди десь посерединi.Стосовно:

Каждый народ имеет то правительство, которое он заслуживает.

Смысл выражения: если правительство плохо, аморально, неэффективно, то-виноваты в этом сами граждане страны, которые позволяют такому правительству существовать, не могут его контролировать и т. д.
    Что тут сказать?

6. Илья Гут

Илья Гут Прораб

Повідомлення:
    615
    Симпатії:
    327
    Адреса:
    Чернівецька обл.
    Я вважаю, що розумним людям будь-яка інформація приносить користь.
    Для просто адекватної людини теж неповинно бути великої різниці, в яких одиницях проводиться оцінка, головне -є можливість порівняти, проаналізувати додаткову інформацію і оптимізувати свої дії.
    Решті таблиця не потрібна.

7. mijki

mijki Заслужений майстер

Повідомлення:
    7.515
    Симпатії:
    9.715
    Адреса:
    Трускавець
    А аналізувати в широкому баченні ЩЕ ліпше .

8. Илья Гут

Илья Гут Прораб

Повідомлення:
    615
    Симпатії:
    327
    Адреса:
    Чернівецька обл.
    Свобода.

9. Voyutichi

Voyutichi Модератор Команда форуму

Повідомлення:
    16.120
    Симпатії:
    8.914
    Адреса:
    м. Самбір
    Подібний.JPG

На кого подібний чоловік на фото? (кадр із фільму)

mijki подобається це.
  10. New live

New live Майстер

Повідомлення:
    325
    Симпатії:
    81
    Адреса:
    киев Боярка

Поділитися цією сторінкою