Хлібопічка

Тема у розділі 'Мебель и бытовая техника', створена користувачем Voyutichi, 21 січ 2012.

1. olly

olly Заслужений майстер

Повідомлення:
    1.283
    Симпатії:
    1.207
    Адреса:
    Украина Белая Церковь
    года три или четыре назад купили такую маме на подарок, пару раз попробовали не вышло. стояла она у родителей, а теперь перекочевала к нам мы тоже пару раз пробовали вроде все по инструкции да с мерной ложкой и все равно не получается. Сказать что у женщин руки из ж..., вроде нет в духовке шикарные пироги и тд получаются а с хл.печкой не фарт.
    Дайте пожалуйста свой проверенный рецепт и если можно подробно.

2. Мастер ЭВН

Мастер ЭВН Заслужений майстер

Повідомлення:
    4.290
    Симпатії:
    4.441
    Адреса:
    Германия
    olly, это Вам с супругой мой нужно пообщаться. Но она у меня пока только в одноклассниках. Киньте в личку ФИО и город, она Вам напишет.

3. Brothe

Brothe Стажер

Повідомлення:
    17
    Симпатії:
    4
    Могу со 100% уверенностью сказать, что очень многое зависит от дрожжей. Мы берем постоянно Саф-момент (когда то они были французскими), но сейчас стало попадаться много подделок. Так же стоит обратить внимание на срок годности. Дрожжи не должны быть лежалыми.

olly подобається це.
  4. Voyutichi

Voyutichi Модератор Команда форуму

Повідомлення:
    16.120
    Симпатії:
    8.914
    Адреса:
    м. Самбір
    мені добре вдався хліб, з чорної муки (2 сорт), яку батько отримав з цьогорічного врожаю зерна з власного поля.
    Без експериментів, просто засипав норму муки у відро, додав воду, дріжджі, сіль і цукор, без ніякого порядку і все поставив у пічку. Хліб за внутрішньою структурою вийшов такий, як на фото у дописі вище, тільки сірий. На смак - такий, як з магазину.

Але писати про випічку краще писати у темі https://krainamaystriv.com/threads/15937/, тут писати про ремонт та вдосконалення хлібопічок.

olly подобається це.
  5. Хоробор

Хоробор Майстер

Повідомлення:
    92
    Симпатії:
    45
    Адреса:
    Чернигов
    Мої вітання пекарям! Давненько не заходив в цю гілку.
    Своє борошно з свого зерна -це правильний хлібbravo.

Хочу поділитися своїми новинами.
    Раніше писав, що не користуюся своєю хлібопічкою, бо вона зламана. Вийшов з ладу ущільнювач осі лопатки. Часу мені стало бракувати, а може то запалення лінощів :cry:.:-D. Вирішив витягнути піч із загашника.Почав шерстити нет в пошуках ремкомплекту, цінами :( залишився не задоволений. Та ще і доставка... Дехто пропонував сальники виготовлені із фторопласту. Трошки почитав про матеріал з точки зору його впливу на організм. Залишився цілком задоволений. В "закромах" знайшовся шматок фторопласту. Свердлільний станок, терпух, наждак, трохи часу і вуаля... Ніяких підтікань немає і зі змащуванням проблеми відсутні.
    Працює вже кілька місяців.
    Закваска;) і хлібопіч цілком здружилися. Виходить навіть а-ла "бородинський" без особливих танців з бубном.
    Отакі справи.

6. Voyutichi

Повідомлення:
    16.120
    Симпатії:
    8.914
    Адреса:
    м. Самбір
    моя шайба також нормально себе почуває, правда прийшлося зовнішню кромку зробити тоншою, щоб добре "посадилася" у місце для сальника.

7. Нюша1983

Нюша1983 Новачок

Повідомлення:
    5
    Симпатії:
    0
    У меня хлебопечка Аврора, служит уже 3 года, мне нравится эта фирма.

8. Мастер ЭВН

Мастер ЭВН Заслужений майстер

Повідомлення:
    4.290
    Симпатії:
    4.441
    Адреса:
    Германия
    А в каком состоянии у кого ведра? У меня ведро так потрепалось, что смотреть жутко. Может кто обладает технологией восстановлениия покрытия?

9. Voyutichi

Повідомлення:
    16.120
    Симпатії:
    8.914
    Адреса:
    м. Самбір
    в мої пічки через пів-року сальник "накрився". Замінив фторопластовою шайбою.
    Покриття ведра - майже без пошкоджень, лопатка трохи загубила покриття.

Мастер ЭВН подобається це.
  10. nikona

nikona Новачок

Повідомлення:
    1
    Симпатії:
    1
    Месяц назад взяли хлебопечку GORENJE - пока работает отлично.

Останнє редагування модератором: 15 кві 2014
    Timofey подобається це.

Поділитися цією сторінкою