Фото внутренностей сварочных инверторов

Тема в разделе "Оборудование и инструмент для сварочных работ", создана пользователем Сирожа, 9 янв 2012.

1. СанСан

СанСан Новачок

Симпатии:
    7
    Re: Китайский инверторный сварочный аппарат

Есть еще одно отличие 251 Искры от 291 В-мастера - в В-мастере установлены 6 входных емкостей 470*450.
    Ну, и подтверждается сдвоенные силовые транзисторы моста и сдвоенные выходные диоды - по 8.
    Сегодня уговорил продавца открыть В-мастер-291, вот снимок. На втором снимке батарея мобильника сдохла...:down:
    Так вот, справа в дальнем ряду можно увидеть 6 электролитов.

1 человеку нравится это.
  2. 911ua

911ua Підмайстер

Симпатии:
    13

На сколько известно нам, и Искру и Wmaster везут из Китая.
    Искру оранжевую и синюю выпускают 2 различных предприятия в Китае.
    Если интересно, могу уточнить какие именно.

Схемотехника у всех инверторов одинакова (на уровне идеи, не бросайтесь шапками :) ), могут быть и похожи и близнецы.

3. СанСан

СанСан Новачок

Симпатии:
    7

Интересно было бы составить сравнительную табличку -
    Искра-В-мастер-Свар-мастер (добавить еще модели с такой же базовой схемой/компоновкой).
    А в табличке - основные отличия в схемах (хотя бы по фото внутренностей) - количество транзисторов, диодов, электролитов, их типы.
    В схеме Искры, которую нашел (не помню) на каком-то форуме, именно транзисторов и диодов по 8-м штук.
    Электролитов - по памяти не помню...
    То же самое можно сделать по другим близнецам.
    Это существенно упростило бы выбор да и просто внесло бы немного ясности.

1 человеку нравится это.
  4. Віталій В

Віталій В Новачок

Симпатии:
    2
    Реклама Дніпро М дуже хороша. Я мав щастя купити Дніпро М 250DB.
    4 мм електрод не тягне, хоча дисплей 252 А напруга в мережі 230 В, при запалюванні падає до 176В.
    3-ка електрод Ано на 80А не варить, хоча по паспорту електрод 4-ка варить при 160А, а 3-ка при 80А.

Хоча вертав на заміну, вони в себе перевірили і сказали що апарат працює добре. Ну й попав, якщо маєте купляти дуже добре подумайте. На сервісі в Хмельницькому є багато возвратів!
    Можливо хтось знає як вирішити дану проблему, буду дуже вдячний.

5. opastu

opastu Інженер

Симпатии:
    529
    Відповідь: Re: Фото внутренностей сварочных инверторов

можливо тут треба копати?

1 человеку нравится это.
  6. Anre1

Anre1 Стажер

Симпатии:
    3
    Купив Дніпро-М мини ММА 250B (кейс) іжбт, без дисплея, в кейсі місяць назад(і місяць в інтернеті видивляюсь, що ж я купив:-[), для дому, гаража- "забор підварити", вирішив поганяти поки на гарантії як був в селі, тройка невідомий моноліт(кажуть гумно, шлаку багато) більш ніж трирічної давності, по шкалі регулятора варить до 112 А, приблизно на 158 цією ж тройкою різав метал товшиною 5 мм, на шкалі 204 варив ржавий 24-й швелер четвіркою невідомого походження і давності, напевне ще радянські, валялись в гаражі, спалив підряд 4 електрода(більше не було) - повітря з корпусу так і холодне.

запитував на іншому форумі з фотками внутрощів, відповіли, що видає(заміряли) реально не більше 170 А на повну шкалу. Подивіться на оригінал Jasic ARC160 (J65), клони: Чемпион Мини-250, Эдон ММА 250, MARS-2000(на шкалі 160А), Искра мма 251, Сварог ARC 165.
    Я зробив висновок, що на 250А шкалу не потрібно дивітись, я розумію що реальна повна шкала 160А , і звідси потрібно "танцювати."

у вас проблема, скоріше всього з просадкою мережі, от і не хоче варити, можливо електроди неякісні. Ще зверніть увагу на "род и полярность тока сварки" - коли мінус на деталі а плюс на електроді то мої електродами монолітами невідомої марки мені дугу тяжко як зпалити так і тримати(я тільки вчуся:-[), а коли плюс на деталі і мінус на електроді, то вариться легше - напевно такі електроди, а скоріше мені треба вчитись:-D
    все, що поки варив врізних мережа - гараж, дача, село, сьогодні з квартири через подовжувач 50 метрів 1,5 квадрата на двір - проблем не виникало.
    Я своїм апаратом задоволений.:vo:

Дмитрий ДАР, opastu и 7351 нравится это.
  7. klimEnN

klimEnN Новачок

Симпатии:
    7
  8. Ahfyrtyintqy

Ahfyrtyintqy Заслужений майстер

Симпатии:
    1.872
    Видно,что эта штука заводской Китай,пока такого еще не видел,не пробовал.:Hi:

1 человеку нравится это.
  9. klimEnN

klimEnN Новачок

Симпатии:
    7
    По фото можете что то сказать о начинке?

10. opastu

opastu Інженер

Симпатии:
    529
    Відповідь: Re: Фото внутренностей сварочных инверторов

http://vim.in.ua/product/invertor_elektromash_isa_200
    Там ще один "темний коняка" пасеться. Що подобається по дизайну, то низький корпус - менше шансів брикнутися набік. Ну і компоновка всередині напевне хитра.
    Щось на зразок:

[media]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=3g9wILcRMl4[/media]

2 пользователям это понравилось.

Поделиться этой страницей