Решил купить китайский инверторный сварочный аппарат (продовження)

Тема у розділі 'Оборудование и инструмент для сварочных работ', створена користувачем 7351, 13 бер 2012.

  1. Voyutichi

    Voyutichi Модератор Команда форуму

    Повідомлення:
    16.117
    Симпатії:
    8.913
    Адреса:
    м. Самбір
    це кайзер аргонний? З ним мав іти пальник 17 з газовим охолодженням і всі решта прибамбаси. Якщо купили комплект - то можна починати зварювати.. Загостріть електрод, купіть ротаметр і бажано оптимізатор газу. Пальник величезний і не зручний. Взагалі-то прийдеться довго руку "качати", щоб не тремтіла, а другу - щоб електрод вчасно подавала.. Я для такого почав робити спеціально фізичні вправи, вже третій рік іде.. Але рука ще не має такої впевненості, як у зварників-профі..
    --- добавлено: 26 кві 2018 у 21:48 ---
    ну і окремо про "нержавійку 0,5"..
    Не надійтесь на легку роботу, тонкий метал важко варити (майже завжди), бо є значно більший ризик перегріти і оплавити задалеко. Для таких товщин потрібен дорожчий від кайзера апарат, а саме з імпульсним регулюванням струму: 0,5 секунди - нормальний струм, 0,5 секунди - понижений. Період і тривалості імпульсів регулюються окремо. Тоді можна собі підібрати оптимальне співвідношення для конкретного випадку. У кайзере (мого) такого режиму нема.
    Друга необхідна полегкість: відбір зайвого тепла з деталей, щоб їх не покрутило від перегріву. Треба пристосовувати всякі масивні металеві заготовки до деталей, які зварюються, в районі шва.
     
    Останнє редагування модератором: 4 тра 2018
  2. Erni

    Erni Заслужений майстер

    Повідомлення:
    1.439
    Симпатії:
    1.856
    Адреса:
    Житомир
    дякую за відгук. Ми в свій час робили яхту в Житомирі з алюмінію. тільки 1 чолов'яга варив як слід, без ніяких претензій. проте і залізо він також варив , як "бог". тут хист потрібен , і практика, звісно.
    Стосовно ротаметра та оптимізатора- треба купити - воно того варте. прибамбаси в Житомирі приблизно 2000 грн, заправка балона 300 грн що зварювальна суміш, що СО2. в такому великому місті, де кілька заводів м/к, купа дрібних контор - всього 2 пристойних пункта заправки балонів- відповіли на дзвінок. ціну аргона та гелію не питав.
    комплектація Кайзера- корбка жовто-чорна,маска пластмасова, світлофільтр, молоток-щітка, документ, шнури 1,5м маса, 2,0м електродотримач, євророз'ємна - гірлянда для дроту з пружинами на кінцях .
    бухта дроту 0,8мм 5кг ховається в апарат. в принципі зручно, але краще для нього зробити візок на 4 колесика- бо треба змотувати кудись шланг. за тиждень продано таких кайзерів 265 4 шт в цьому місці продажу.( поряд оптовий ринок продтоварів та магазин мережі МЕТРО ).
     
    Voyutichi подобається це.
  3. gam-ua

    gam-ua Заслужений майстер

    Повідомлення:
    2.146
    Симпатії:
    684
    Адреса:
    Чернігівська обл. Ічня
    сварка досі працює.
     
  4. Василий Левченко

    Василий Левченко Підмайстер

    Повідомлення:
    32
    Симпатії:
    5
    Уже довольно много работ переделал сварочником Дніпро-М САБ-250ДПК, для забора с головой хватит
     
  5. Василий Левченко

    Василий Левченко Підмайстер

    Повідомлення:
    32
    Симпатії:
    5
    А на каком форуме брали фотки инвертора Дніпро-М 250 міні, сейчас его модернизировали немного
     
  6. onyx_75

    onyx_75 Інженер

    Повідомлення:
    694
    Симпатії:
    572
    А что изменилось? Ручка регулировки тока или корпус? Или добавили синергетическое управление сварочным процессом? Если последнего там нет , то модернизация днипра ни о чем, там нет что модернизировать, это просто сварочный инвертор который может варить всякие железки в кучку в гараже монолитиком и радовать купившего ценой , к стати акция на сей девайс с инверторор+ хам в подарок суют так что модернизация прошла успешно , пришлось и масочку плюсовать чтоб продать по больше модернизированых Сварочных инверторов. Днипро рулит:-D
     
  7. rondlyk

    rondlyk Заслужений майстер

    Повідомлення:
    1.435
    Симпатії:
    1.237
    Адреса:
    Тримісто
    От якраз монолітиком він "сере" а не варить. В мене такий кілька років виживає і під дощем постійно працює, і ріже багато, і паклю постійно на вент намотує:-D.
    І ніяк не згине скотиняка. Але монолітом якось ніяк.
     
  8. Василий Левченко

    Василий Левченко Підмайстер

    Повідомлення:
    32
    Симпатії:
    5
    Конечно корпус, так как это свидетельствует внешне, что была модернизация, ну и вроде добавили систему Smart Fan - система охлаждения и контроля температуры сейчас есть специальные индикаторы, но могу сказать что система немного и на себя берет энергии, но некоторые ее отключают и потом включают когда надо остудить
     
  9. Василий Левченко

    Василий Левченко Підмайстер

    Повідомлення:
    32
    Симпатії:
    5
    Ну от электродов зависит я скажу больше то что "сере" попробуйте поменять
     
  10. Razvantyau

    Razvantyau Стажер

    Повідомлення:
    5
    Симпатії:
    1
    Адреса:
    Харьков
    Взял себе Зенит зси 260. Сварил мангал и на финишном шве сварочник вырубился и больше не включаеться (светиться только кнопка питания, вентилятор не работает тоже)
    Во время работы показал себя отлично. Дугу держит стабильно.
     

Поділитися цією сторінкою