Правила Конкурс "Зроби сам 2017"

Тема у розділі 'Конкурс «Зроби сам 2017»', створена користувачем Andrii_M, 15 бер 2017.

  1. Andrii_M

    Andrii_M Адміністратор Команда форуму

    Повідомлення:
    7.147
    Симпатії:
    5.906
    Адреса:
    Київ
    Шановні форумчани!
    Ми раді оголосити про старт цьогорічного конкурсу "Зроби сам 2017"​

    Положення про проведення Всеукраїнського конкурсу «Зроби сам 2017»

    1. Загальні положення
    1.1. Це Положення визначає умови та порядок проведення Всеукраїнського конкурсу «Зроби сам 2017» на кращу тему формату DIY на всеукраїнському форумі Країна майстрів krainamaystriv.com
    1.2. Контактна особа зі сторони форуму — адміністратор форуму Sergey_M. Додаткову інформацію щодо Конкурсу можна отримати, надіславши особисте повідомлення адміністратору форуму.
    1.3. У Конкурсі має право брати участь будь-який зареєстрований Учасник форуму.
    1.4. Конкурс проводиться з 20 березня 2017 року по 30 вересня 2017 року включно. Кінцевий термін подання Конкурсних робіт — 17 вересня 2017 року.

    2. Призи конкурсу
    2.1. У результаті проведення Конкурсу буде визначено одну кращу тему конкурсу і кращу тему кожного напряму, які вводяться цього року.
    2.2. Головний приз конкурсу — інвертор ІІСТ 140, який передбачено за кращу тему Конкурсу від Партнера Конкурсу Виробника зварювальних апаратів НПО ИСТОК-ЮГ.

    2.3. Конкурс проводиться у таких напрямах:
    2.3.1. Техно-майстерня (це підрозділ розділу «Конкурс Зроби сам 2017», тематикою якого є обладнання, техніка, станки, інструмент, вироби з металу і т.п.). Приз за перемогу в даному напрямі — набір ексклюзивних викруток Kraftform Plus Lasertip, випущені лімітованим тиражем з нагоди співпраці виробника з командою Formula 1, а також кишеньковий рівень Stabila. Призи надані Партнером Конкурсу інтернет-магазином інструментів преміум-класу GRN.TOOLS.COM.UA

    2.3.2. Інженерна майстерня (це підрозділ розділу «Конкурс Зроби сам 2017», тематикою якого є опалення, водопостачання, каналізація, альтернативна енергетика і т.п.). Приз за перемогу у даному напрямі надає компания Stanleyнабір викруток (51 одиниця) та кишеньковий рівень Stabila від магазину GRN.TOOLS.COM.UA

    2.3.3. Проектна майстерня (це підрозділ розділу «Конкурс З роби сам 2017», тематикою якого є будівництво, ремонт, деревообробка, облаштування ділянки, дизайн, декор і т.п.). Приз за
    перемогу у даному напрямі — Електропила SADKO ECS-1500 з мастилом для змащування ланцюга від Партнера Конкурсу інтернет-магазину садової техніки, інструментів та світлодіодного освітлення Betoniar.

    Призи можуть бути замінені на аналогічні.

    3. Вимоги до конкурсних тем
    3.1. Учасники створюють теми з назвою конкурсних робіт в гілці форуму «Конкурс «Зроби сам 2017» та відповідному підрозділі гілки (див. п. 2.3).
    3.2. Кожен Учасник має право надавати роботи для участі у Конкурсі у будь-якій номінації Конкурсу, які визначено у п. 2.3. Якщо Учаснику складно визначити, до якої номінації відноситься його робота, потрібно створити тему у розділі «Конкурс «Зроби Сам 2017». Адміністрація форуму самостійно визначить тему і розмістить її у відповідному підрозділі.
    3.3. Вся інформація, яка міститься у Конкурсній роботі, повинна бути наглядною і вичерпною. Конкурсні роботи повинні включати фото-матеріали та описову частину. Описова частина Конкурсної теми повинна містити процес реалізації проекту та результат роботи.
    3.4. Конкурсна робота повинна бути розроблена Учасником особисто. Конкурсна робота не повинна порушувати права третіх осіб, включаючи авторське право.
    3.5. Адміністрація форуму залишає за собою право змінити назву конкурсної теми на більш відповідну.
    3.6.Учасник повинен завантажити якісні фото конкурсної роботи. Мінімум одне фото повинно містити позначку, що підтверджує авторство – розміщення ніку Учасника на папері поряд із конкурсною роботою, або на самій роботі (забороняється дописування ніка з використанням графічних редакторів).
    3.7. Якщо створена тема із Конкурсною роботою відповідає вимогам Положення, до назви теми буде додано префікс «Конкурс». Якщо тема не відповідає вимогам Положення, адміністрація форуму вкаже на недоліки Учаснику в особистій переписці. Теми, в яких не буде виконано вимоги Положення, не братимуть участі в 2-му етапі голосування, незалежно від набраної кількості голосів.
    3.8. В одній конкурсній темі автор теми повинен висвітлювати одну роботу або кілька робіт однієї близької тематики.
    3.9. Теми, що створенні до оголошення конкурсу і роботи, які обговорювалися на форумі
    раніше, до участі в конкурсі не допускаються. Це має бути абсолютно нова тема.

    4. Визначення переможців
    4.1. Визначення Переможців відбувається у 2 (два) етапи:
    4.1.1. I етап — відкрите голосування учасників форуму. До кожної теми починаючи з 15 травня 2017 р. адміністрація прикріпить голосування. Нові теми Конкурсу, які будуть створені після вказаної вище дати, також беруть участь, але голосування до них буде прикріплено не пізніше наступного робочого дня. Відповідно до кількості голосів будуть визначені 4 (чотири) кращі Конкурсні роботи в кожному напрямі. Голосування триватиме до 25 вересня 2017 року включно.
    4.1.2. II етап — голосування експертного журі за Конкурсні роботи фіналістів, а саме визначення кращої теми Конкурсу і кращої теми кожного напряму. Визначення переможців триватиме з 25 вересня 2017 року по 30 вересня 2017 року. 2 жовтня 2017 року буде оголошено переможців Конкурсу.
    4.2. Підсумки Конкурсу будуть оголошені шляхом розміщення відповідної інформації на форумі.
    4.3. Голосувати за конкурсні роботи мають право всі форумчани, які написали 20 (двадцять) і більше корисних повідомлень станом на 25 вересня 2017 року.
    4.4. До складу експертного журі входять адміністратори форуму, модератори та Партнери Конкурсу.
    4.5. Якщо дві чи більше Конкурсних робіт на 1-ому етапі голосування набирають однакову
    суму балів, призові місця розподіляються відповідно до кількості переглядів теми з моменту її подання для участі в Конкурсі.
    4.7. Якщо учасник має більше однієї теми, то перемогти і отримати приз може лише одна з
    них, яка має найбільшу кількість голосів.
    4.8. Учасник, Конкурсна робота якого перемогла, повинен упродовж 10 (десяти) календарних днів після оголошення результатів конкурсу зв’язатися з адміністратором форуму та надати свої контактні дані для отримання призу.
    4.9. Для отримання сувенірів учасникам конкурсу необхідно протягом 10 (десяти) календарних днів після оголошення результатів конкурсу надати свої контактні дані адміністратору форуму.

    5. Права, обов’язки та відповідальність
    5.1. Організатор зобов’язується провести Конкурс та визначити переможців серед Учасників Конкурсу.
    5.2. Надання учасниками своїх робіт для участі у Конкурсі підтверджує факт ознайомлення та згоду їх з правилами проведення та умовами участі в Конкурсі.
    5.3. Організатор не несе відповідальності за виконання своїх обов’язків, які стали результатом збоїв у телекомунікаційних та енергопостачальних мережах, діяльності небезпечних програм, а також діяльності третіх осіб, направлених на несанкціонований доступ та/або виведення з ладу програмного та/або апаратного комплексу.
    5.4. Організатор не несе відповідальності за будь-які прямі, непрямі, особисті втрати Учасників, пов’язані з участю у Конкурсі.
    5.5. Організатор не несе відповідальності за неотримання та ненадання Учаснику необхідних даних з вини пошти, організацій зв’язку, за технічні проблеми та/або шахрайство у мережі Інтернет та/або каналів зв’язку, які використовуються при проведенні Конкурсу, а також за неможливість здійснення зв’язку з Учасником через зазначення неправильних або неактуальних контактних даних.
    5.6. Організатор Конкурсу не несе відповідальності за копіювання та розповсюдження Конкурсних робіт, розміщених Учасником Конкурсу на форумі, в соціальних сервісах та зі сторінок сайтів третіми особами.
    5.7. Організатор має право відмовити Учаснику Конкурсу в участі на будь-якій стадії Конкурсу, якщо Учасник Конкурсу надав про себе недостовірну інформацію щодо авторського права, прав третіх осіб або будь-яким іншим чином порушив правила проведення Конкурсу.
     
    Останнє редагування: 17 сер 2017
    Лютий_Бандерівець, sanykrimea, ВПГ та 5 іншим подобається це.
  2. djclyde

    djclyde Заслужений майстер

    Повідомлення:
    3.695
    Симпатії:
    3.446
    Адреса:
    Кропивницкий
  3. Saisan

    Saisan Інженер

    Повідомлення:
    423
    Симпатії:
    1.040
    Адреса:
    Луцьк
    Конкурс на пів року???
    Якось довго , здається.
    :kozak:
     
    Лютий_Бандерівець подобається це.
  4. Andrii_M

    Andrii_M Адміністратор Команда форуму

    Повідомлення:
    7.147
    Симпатії:
    5.906
    Адреса:
    Київ
    Вирішили поексперементувати цього року, подвимось, що вийде ;-)
     
    Лютий_Бандерівець подобається це.
  5. gam-ua

    gam-ua Заслужений майстер

    Повідомлення:
    2.146
    Симпатії:
    684
    Адреса:
    Чернігівська обл. Ічня
    шановна команда форуму, АФІГЕННО! АФІГЕННО що конкурс триватиме всі літні місяці. АФІГЕННО! я ж не порушу умов конкурсу, якщо протягом усього іта буду викладати поетапно всі виконані роботи поки проект не буде завершено? цього року буду винаходити велосипед – сонячний колектор. тема заїжджена, але в мене буде два кардинальних ноу-хау. вони знизять собівартість виготовлення і підвищать ефективність використання гарячої води. до конкурсу почав готуватися ще з минулого літа :)
     
    Odissey подобається це.
  6. KRustik

    KRustik Бригадир

    Повідомлення:
    150
    Симпатії:
    160
    Адреса:
    Закарпаття
    А можна приймати участь зі старим проектом? Недавно закінчив роботу над бесідкою. Є декілька фото процесу. Чи повинен бути новий проект? Дякую.
     
  7. Iven

    Iven Заслужений майстер

    Повідомлення:
    2.125
    Симпатії:
    1.538
    Я не Нострадамус, но прогнозировать не сложно - к концу конкурса все и забудут, что конкурс проводился.
    --- добавлено: 1 кві 2017 у 20:42 ---
    Уже жду с нетерпением. Конечно хотелось бы видеть и "кисточку для пупка", но боюсь будет тема повторяться )
    Сам очень интересуюсь данной тематикой, надеюсь Ваше "ноу-хау" будет отличаться от десятков видео обзоров на Ютубе (иначе это будет в разрез с правилами форума). Сложно будет Вам "изобретать велосипед", потому как уже всё изобретено до нас...
    --- добавлено: 1 кві 2017 у 20:45 ---
    Если по правилам, то нет, если не по правилам, то да.
    В своё время защищал диссертацию и там за плагиат (даже несколько повторяющихся предложений или словосочетания) могли снять с защиты на любом этапе. Здесь же рискуете лишь быть не допущенным к конкурсу, но судя по строгости судейства, это врядли...
     
    Останнє редагування модератором: 9 кві 2017
  8. gam-ua

    gam-ua Заслужений майстер

    Повідомлення:
    2.146
    Симпатії:
    684
    Адреса:
    Чернігівська обл. Ічня
    це зареєстрована торгова марка, використання назви без згоди власника заборонене.
    торік участь у конкурсі не брав принципово. як і за рік приципово не створив жодної теми із своїми саморобками.
     
  9. Iven

    Iven Заслужений майстер

    Повідомлення:
    2.125
    Симпатії:
    1.538
    Не брать участие в конкурсе и не создать ни одной темы - это не одно и тоже .
    В прошлом году тему создал, но принципиально не принимал участие в конкурсе (кому-то призы нужнее).
    В этом году хочу создать пару тем типа "очумелые ручки", чтоб и полезно, и легко повторялось, но участие в конкурсе брать не буду (может кому задумки пригодятся).
    На мой взгляд подобные конкурсы как-раз и нужны, чтобы привлечь новых участников форума - раскрыть дремлющие таланты.

    А "кисточку для пупка" я ж никак и не использовал (не получил никакой выгоды) - только вспомнил, что Вы в прошлом году обещали принять участие в конкурсе с этой темой и планировали даже победить...
     
    pic16f887 подобається це.
  10. gam-ua

    gam-ua Заслужений майстер

    Повідомлення:
    2.146
    Симпатії:
    684
    Адреса:
    Чернігівська обл. Ічня
    @Sergey_M, зробіть в шапці сайту оголошення про конкурс. думаю не всі знають про йог опроведення. сам дізнався тільки із емейл роззсилки. і то у спам заглянув випадково.
     
    Andrii_M та Saisan подобається це.

Поділитися цією сторінкою