Питання військової служби

Тема у розділі 'Курилка, болталка', створена користувачем gam-ua, 15 гру 2014.

  1. syawa1970

    syawa1970 Інженер

    Повідомлення:
    176
    Симпатії:
    585
    Адреса:
    Украина
    Я , так ! А Ваші думки в слух, спонукають думать, що не все гаразд з Вами
     
  2. Бригадир

    Бригадир Заслужений майстер

    Повідомлення:
    10.968
    Симпатії:
    7.147
    Адреса:
    Одесса
    и Буковину, и Бесарабию, и Змеиный.
     
  3. Блаж

    Блаж Прораб

    Повідомлення:
    961
    Симпатії:
    369
    тут питання просте, поділ территорій - це завжди війна, глобальний переділ кордонів у европі - це світова війна яку наша цивілізація може й не витримати, в минулі війни загинуло занадто багато людей...тому основна задача не допустити таких поділів...Анексія Криму поклала початок нового поділу территорій, за ним йшов Донбас, а далі могло піти по наростаючий, Путін же пропонував і Польщі і Угорщині поділити Україну між собою...на його думку не було такої країни ніколи і казав що його задовільнять кордони до 39 року...
    для самого населення можливо й нема різниці під яким державним утворенням жити, якщо це державне утрорення дає йому рівні права з іншими, але сам процесс зміни державоутворень небезпечний для життя мілліонів людей...
    --- добавлено: 17 дек 2014 в 10:38 ---
    в военкомат звичайно йти ніхто не хоче, і я не хочу...це все ризики для життя, дорогу переходить - це теж ризик, на машині їхать теж ризик, в армії ризики зростають, а в бойових діях зашкалюють...хто не може курку зарубати, той може написати лист, що по своїм релігіозним переконанням він не може брати зброю в руки, раніше таких в стройбат відправляли, тепер стройбата нема, але обіцяли створити.
     
    Останнє редагування модератором: 25 гру 2014
    Voyutichi подобається це.
  4. gam-ua

    gam-ua Заслужений майстер

    Повідомлення:
    2.146
    Симпатії:
    684
    Адреса:
    Чернігівська обл. Ічня
    небуло, бо таке бидляччя як він постійно заважало. Була Україна! завжди була! в тому чи іншому вигляд. наша історія сягає восьмого століття. і ми, а не росія тримали половину відомого на той час світу. київ був і залишається "Мать городов русскихперифраз из древнерусской литературы, используемый для обозначения Киева. Наиболее известен по фрагменту статьи 882 года Повести временных лет:И сел Олег, княжа, в Киеве, и сказал Олег: «Да будет это мать городам русским».[1]"
    наші предки були русичами, але не росіянами і не руськими. просто вони були русі. характерна генетична ознака для українця. а москву заснували українці. точніше русичі. от тільки говном той русич був. тікав далі чим бачив, поки серед лісу хутор не побачив, москва звався.

    якби я знав, що на фронті мене чекає життя краще ніж в дома, що я там хоч світу побачу, то я б уже був на фронті. незважаючи на те безпечно це чи ні. росіяни в такій жопі живуть, маю на увазі території не довкола москви та юпітера, а трохи далі. оті всі посьолки, де до цивилізації сотні кілометрів. де досі люди живуть без світла. годують комарів і плетуть лапті. поювати це їхній єдиний шанс щось побачити у своєму житті.
     
  5. Блаж

    Блаж Прораб

    Повідомлення:
    961
    Симпатії:
    369
    не було такої країни як Україна і тому що в нашій історії наша єліта постійно конфліктує сама з собою, це пішло ще з Київської Русі, постійні міжусобиці не дали шансів державі вижити, за часів гетьманщини було те ж саме, в 18 році прошлого століття те ж саме було, більшовики перемогли українську державу руками самих же українців...та й тепер нам до єдності ще дуже далеко...в тім сусідня польша також 2 рази зникала з геополітичної карти світу, та 3 рази створювалась Польська державність...
    а Московія - то симбіоз, словян, орди, візантійськиз традицій, угро-фінів та іншого...саме слово "россія" - це грецьке слово...
     
  6. gam-ua

    gam-ua Заслужений майстер

    Повідомлення:
    2.146
    Симпатії:
    684
    Адреса:
    Чернігівська обл. Ічня
    як раніше в армію набирали, коли мечами, саблями рубались? як уявлю яке тоді місиво було, аж в очах темніє.
     
  7. Блаж

    Блаж Прораб

    Повідомлення:
    961
    Симпатії:
    369
    коли артилерія розстрілює колону військової техніки то місиво не менше, так само як і рукопашна...
     
  8. gam-ua

    gam-ua Заслужений майстер

    Повідомлення:
    2.146
    Симпатії:
    684
    Адреса:
    Чернігівська обл. Ічня
    я в своєму житті бачив лише двічі снаряд. один валявся у дворі, із 75-ки. був замість наковальні. дідусь казав що він учебний. привіз із фронту після 7 років строчної служби в армії. артилерист. другий бачив, коли сапери підривали залишки від ВОВ. подивився я на ту шрапнель, що в снаряд була закладена і жутко стало. я не сикло, но сикокотно від думки про війну. а ще сикотніше за сімю. раптом повномасштабна війна. як вони житимуть.? мабуть правильно, що в армію беруть дітей і бажано тупуватих. менше питань в голову лізе.
    --- добавлено: 17 дек 2014 в 12:47 ---
    але дітей на війну, це нонсенс.
    --- добавлено: 17 дек 2014 в 12:49 ---
    у мене сусід рвався поювати. йому за 50. сказали що старий, мол нам молодих треба. а мужик пережива, що він уже віджив і зустрічати старість із простатою не хоче. йому краще на фронт. бо до всього ще й жінка осточортіла і роботи немає.
     
    Останнє редагування модератором: 25 гру 2014
  9. Блаж

    Блаж Прораб

    Повідомлення:
    961
    Симпатії:
    369
    я про багатьох чув, що хочуть в армію , а їх не беруть, кажуть застарі...та й понабирали багато таких що просто бухають на полігоні...в мене рядом полігон, постійно бачу хлопців звідти які на точки ходять.
     
  10. МАНУЛ

    МАНУЛ Бригадир

    Повідомлення:
    332
    Симпатії:
    126
    я кажу про сучасні претензі. Шо, коли і чиїм було я знаю.

    інженерні війська - це не воно?

    ну можна назву Україна змінити на Київську Русь з територіальними претензіями відповідно до тих часів ))

    французький легіон ще наче не відміняли,
    а якщо хочеться світу побаить, то купіть краще путіву у Єгипет, Турцію чи Тайланд

    а насправді в Україні стільки дивовижних місць, що більшість населення навіть не уявляє!
     
    Останнє редагування модератором: 17 гру 2014
    Voyutichi подобається це.

Поділитися цією сторінкою