підскажіть чи є смисл ставити шпрос в середину склопакету чи краще поклеєти зверху (заради естетичного вигляду)
чи можливо самому поставити шпроси поверх склопакету і яка технологія можливо хтось робив вікна з шпросами на скільки збільшується ціна??
Шпросы устанавливаются внутрь пакета... Шпросы бывают разные... (разный цвет, дополнительные элементы, производитель..) Нужно сравнивать конкретное окно чтоб разницу увидеть. В любом случае штука не дешевая..
Відповідь: шпроси у вікнах я хотів собі такі поставити у вікна на кухні. Ніби домовився з виробниками вікон. А коли привезли без тих штук - відморозились, що не зрозуміли, що саме я хотів і т.д. Вказали на ерзац - наклейки на скло.. Я відмовився.. Напевне то якась заковириста штука, якщо вони мені того не хотіли робити.. тепер хіба замовити новий пакет.. а куди подіти старий?
А какя у них вообще функция? Если чисто декоративная, то не проще наклеить молдинг качественный какой-то?
Re: Відповідь: шпроси у вікнах А чем плохо? отклеиваются или для стеклопакета плохо, или еще какая-то причина? Добавлено через 40 минут 7 секунд немного оффтоп первый раз когда прочитал название топика показалось - шпроти у вікнах
Відповідь: шпроси у вікнах негарно просто, шибки важче мити, з протилежної сторони (зі сторони клею) вигляд взагалі нічо не вартий.. Дешева і груба бутафорія