Доброго вечора, Минулого року я вже виставляв роботу "Дівчинка з котом", але цього року нова інтерпретація старої теми (за проханням клієнта, йому теж хотілося саме дівчинку з котом). Висота: 230 см. Ширина: 170 см. Вісь обертання: кругляк 30мм довжиною 180 см. Оцинкований методом гарячого цинкування. Покритий автомобільним ґрунтом для цинку АPP, фарба POLSVAT, автомобільний лак. Скульптура виконана методом гарячої ковки. Лист 1,2мм-1,5мм. В принципі не знаю що ще написати, якщо є запитання - з задоволенням відповім.
Это просто фантастическое Мастерство! Жаль, что итоговая покраска скрыла использованный материал. Непонятно что это именно металл при взгляде на ваш -- без преувеличения -- шедевр. Я бы дал ему в голом металле покрыться патиной или даже ржавчиной, и потом покрыл бы прозрачным автомобильным лаком (не зачищая от налёта). Смотрелось бы гораздо лучше, поскольку видна была бы трудоёмкость и сложность подобной работы. Если всё под слоем краски, то человек не знающий заранее о материале -- может предположить хоть пластик. То есть на гениальную живопись скажут "подумаешь, фотография". А это, на мой взгляд, было бы просто оскорбительно и недопустимо. Конечно же, это лишь моё личное мнение, отнюдь не совет Мастеру.
Дякую! Не варто мене так хвалити, бо можу ще при житті покритися бронзою. Як на мене я б взагалі залишив метал голим, але умови експлуатації цього не дозволяють. Намагаюся такі речі робити так, щоб хоча би років 10, а то і більше до них не потрібно було дивитися.