Опитування. Яке авто купити?

Тема в разделе "Автоклуб", создана пользователем лобзік, 19 апр 2017.

?

Яке авто вибрати хачбек з євро5 під закон про знижений акциз?

1. Mitsubishi Colt Z30

2. Ford Focus

3. FORD Fiesta

4. Opel Corsa D

5. Opel Astra H

6. Hyundai i20

7. Peugeot 308

8. Renault Clio

9. Renault Megane

10. Toyota Yaris

11. Kia Cee'd

12. Fiat Punto

13. Seat Ibiza

14. Інший варіант в коментарях

Можно выбрать сразу несколько вариантов.
Результаты будут видны только после голосования.
  1. лобзік

лобзік Прораб

Симпатии:
    426
    Цікавить придбання авто закордоном під закон про знижений акциз. Тобто від 2010 р.в. з євро5 і вартістю до 4500євро. Після аналізу ринку визначив, що грошей вистачить на те, що в списку. Може хтось експлуатує такі авто і розкаже про обслуговування, недоліки/переваги. Наперед дякую.

2. Энки

Энки Модератор Команда форума

Симпатии:
    15.563
    Фокус більший за яріс, тому він тут найкращий. А хундаї (кіа-те саме) найдешевше тримати, це якщо з фордом не повезе, і щось там ламатись буде.
    --- добавлено: 19 кві 2017 у 14:44 ---
    Ну і гопелі гарно бігають, але і все.

Последнее редактирование модератором: 27 апр 2017
    лобзік нравится это.
  3. Копатич

Копатич Майстер

Симпатии:
    32
    я планую брати шкоду фабію теж під розтаможку але ще розглядаю й інші варіанти .я зараз в польші можна знайти шкоду 2011 року за 3000 дол.

4. Neighbor

Neighbor Прораб

Симпатии:
    287
    Це все залежить від того, навіщо авто!
    Наприклад, я вже починаю підшукувати щось маленьке 3-дверне для дружини.

5. Пітон

Пітон Друг Команда форума

Симпатии:
    12.735
    Ні разу не дешевше, був у мене акцент 2011, збув і забув

Нинь ХАО нравится это.
  6. Энки

Симпатии:
    15.563
    Кажуть, запчастини майже "даром".
    Рідини з гумою, звісно, для всіх однаково коштують - яке купиш.
    Що в акценті ламалось?

7. Копатич

Копатич Майстер

Симпатии:
    32
    рено кліо теж задешево можна придбати

8. Пітон

Пітон Друг Команда форума

Симпатии:
    12.735
    Майже даром це дивлячись з чим порівнювати, якщо з мициком то може й дешевше, трохи, але зараз ціна з/ч ні про що не говорить бо виробників з/ч на будь-який смак і гаманець. Тут швидше питання сервісу і ціни на нього. За корейця просять як за японця. Щодо ламалось то якби й не ламалось, не ті роки, але брав 8-9 л (1,6) аж бігом при заявлених 6. Померли стокові задні стійки швидко, ну й так по дріб’язку. Якщо порівнювати з лачем (той же кореєць) то ціна на зч і сервіс мінімум удвічі більша при тому що з/ч оригінальні

Фокус для тонконогих карликів, у мене ноги впираються в торпеду по боках, сидиш як блондинка у міні, хоча ззаду місця більше. Зараз маю меган - тут навпаки ззаду менше, зате попереду норма, в принципі влаштовує хоча є свої приколи

По списку машини не в однакових категоріях, наприклад порівнювати корсу з 308 або кедом не дуже коректно, їх об’єднує лиш що хечі, а так то різні

лобзік нравится это.
  9. Энки

Симпатии:
    15.563
    За новий не знаю, а після 10-го був такий самий як 07го, але з іншими фарами.
    То може лише перший раз колінам вузько. Але потім ніяких незручностей не виникає. Я також спочатку дивувався, навіщо такі товсті сидушки, і чому мало ногам місця. Я десь з півсотні тис відїздив, в мене 185 см, і за мною могла сісти колінами прямо лише дитина. В меншій мабуть ніхто ніяк не сів би.
    Машина добре керована, прогнозована, повороти гарно тримає, трасу тримає, обапол на трасі тримає - підвіска відмінна, хоча гальма бувають кращі. З перших кілометрів виникає відчуття авто-"піджака" - не ти в ній, а вона на тобі, як рідна. Повний антипод, наприклад, кілька раз пересувався, лунохода для марсіан - ланоса: кудись сама їде, руль окремо, ще й дістати його треба вміти..
    Є значно дорожчі і статусніші машини, де посадка водія гірша за фокуса - хоч як соваєшся, не можеш вмоститися. А для ніг у фокуса дісно одне єдине положення, але воно найзручніше, і можна дуже довго висидіти.

rondlyk и лобзік нравится это.
  10. rondlyk

rondlyk Заслужений майстер

Симпатии:
    1.237
    Не тільки у фокуса а і в крупніших (і старіших) сієрі та скорпі те саме, таке враження що тебе заганяють у конкретне положення. Є у мене старенький сирник, ногам ніби тісно, сідуху відсунув, влігся, притиснув педальку і хоч до Казахстану. good.
    На пижику 308 їздив, як на мене херня якась, їхати - не їде, шибу приопустиш - пневмоудари ковбасять, та ще й пияк.

Последнее редактирование: 21 апр 2017
    meroro и Энки нравится это.

Поделиться этой страницей