Как возобновить отток воды в сливной яме

Тема у розділі 'Сантехника, водоснабжение, канализация', створена користувачем Учень, 23 січ 2012.

  1. биолог

    биолог Майстер

    Повідомлення:
    491
    Симпатії:
    39
    Шановний Модераторе, Ви робите одну грубу помилку за іншою. Назвавши себе Енкі (божеством мудрості), Ви попали в халепу, коли заявили, що в каналізації всі процеси самоочищення розвиваються самі по собі, але не змогли надати підтвердження своїх псевдонаукових висловлювань. Далі Ви отримали підтверджуючий документ, одного с сотен наших об'єктів, де найважчі, проблемні каналізаційні стоки інфекційного медичного закладу успішно очищуюються нашими запатентованими біопрепаратами. Спеціально брано у якості зразка і викладено тут найпроблемніший варіант стоків, щоб особисто Вам показати і доказати, що технологія, мною описана працює у нас в країні і за кордоном. Попит на продукцію і використання технології росте. І вцей момент, такий весь у білому, з'являється модератор, і починає руйнівну дівяльність, намагаючись все викривити і спаплюжити. Невже Ви не розумієте, що Ви або за рахунок своїх необгрунтованих амбіцій, або просто помилкового ставлення і нерозуміння питання дискредитуєте цей форум, доречі, м'яко кажучі, не самий рейтинговий. Такі Ваші дії, що направлені на дескридитацію вітчізняного виробника, мені зовсім не зрозумілі. Маю сумнів, що міг з Вами зустрічатися на публічних заходах, семінарах, конференцыях, форумах, обговореннях, виставках в Україні і за кордоном по темі підтримання чистоти довкілля і збереження технології. Ваша позиція тут явно деструктивна і для форуму небезпечна, як така, що некоректно відображає розуміння сучасної технології мікробіологічного очищення каналізаційних стоків. Вважаю, що Ви маєте намагання дискридитувати діяльність і нанести шкоду діловій репутації компанії - віробнику якісних біопрепаратів. Це остаточно формує подальше моє відношення до форуму. Маю надію, що з Вашого такі дії спроваковані стресом і війною. Бажаю терпіння справжньої мудрісті і взаємоповаги. Честь маю.
     
    Останнє редагування: 11 сер 2023
  2. Энки

    Энки Модератор Команда форуму

    Повідомлення:
    15.888
    Симпатії:
    15.563
    Адреса:
    Київ
    Більшість моїх висловлювань міститься в сучасній шкільній програмі. Або в строчках, що ви стісняєтесь пастити з вікіпедії.
    Додають і вносять, але в спеціальних виключних випадках, і не в вигляді дерті чашечкой. І не в вигрібні ями.
    І якщо ферменти з освітлювачами додають, то їх продають як ферменти і освітлювачі, і купляють тоже, не як волшебні штами.
    А шо в акредитованої лабораторії кінчилися в комп'ютері бланки державною мовою?
    Навіть ті довірливі люди, які не знають як мають виглядати справжні документи, і що документом можна вважати, навіть вони в таке не вірять, бо впевнені що всі ті документи вимінюються на сало. Точно не вірять, я перевіряв.
    Я все приблизно те саме і десять років тому тут писав, погортайте. Не треба ніяких спеціальних бактерій, треба спеціальні умови.
    Стоки бувають побутові, промислові, тощо. А каналізація це заходи і засоби транспортування. Каналізаційними можуть бути труби, чи споруди, що каналізують.
    "Каналізаційні стоки" звучить як щось типу "дорожня автомашина", ніби бувають ще не дорожні, чи це машина в якій дорога їздить. Мало б різать ніжні вуха спєціалістів. На виставках про це ніхто не каже?

    Я маю одне єдине намагання - зрозуміти за що я маю платити гроші, купляючи порошок для вигрібних ям, що саме там є благом. І всьо.
    Вважаю що кожен сам коваль своєї репутації, і з чисто гуманістичних поглядів, вважаю за не потрібне в чиюсь особисту справу вмішуватись.
     
    акула941 подобається це.
  3. биолог

    биолог Майстер

    Повідомлення:
    491
    Симпатії:
    39
    Чисто з гуманістичних поглядів Вам краще б було залишити свою особисту думку при собі і не розгортати публічно сумнівні, білянаукові і демагогічні сентанції, тим паче, втручатися у справу розповсюдження інформації про новітні технологіі і виробцтво біопрепаратів вітчизняного походження, тим паче, в час війни. Наша справа - реальне очищення довкілля і відповідна сплата державі податків. А що робите тут Ви, крім того, що займаєтесь дискредитацією і губите репутацію цього форуму. Хоча форуму в тому стані, в якому він зараз є, вже важко нашкодити, на вчора за весь день всього 2 пости - це жах. Шановний Модераторе, працюйте в тому ж напрявку і надалі, я не вважаю доцільним формувати статистику форуму https://krainamaystriv.com/. Залишайтеся у минулому. Ви на це заслуговуєте.
    Честь і гідність маю.
     
    Останнє редагування: 12 сер 2023
  4. Энки

    Энки Модератор Команда форуму

    Повідомлення:
    15.888
    Симпатії:
    15.563
    Адреса:
    Київ
    Як казав один доктор економіст, люди мають лише певну кількість грошей щоб потратить сьогодні.
    Як не куплять порошку, то куплять ковбаси. Як не ковбасу, то банани, чи бензин. Без всякого сумніву, держава сьогодні отримає всі податки, за які люди мають можливість заплатити.
    Двічі смішніше аргумент про робочі місця, і сплату податків виробниками, звучить коли це не виборча програма якихось популістів-соціалістів, колективістів.

    Повторю, економіка народжується тоді, коли людина має потребу спожити те благо, яким сама себе не забезпечує. Спожити ніштяк якого нема, чи недостатня кількість, чи незадовільна якість.
    Економіка народжується в акті споживання. З цього акту народжуються всі подальші ефекти, типу грошей, податків, виробництва, і фондових ринків з предметами розкоші.
    Це перша сходинка. Ніщо так сильно не впливає на весь подальший ланцюг, як акт-примат - споживання.
    Саме тому всі податки сплачує споживач, через акт споживання, а не ви, не тіштесь. Вся драбина стоїть на першій сходинці.
    І саме від цієї сходинки гроші наслідують природню фундаментальну властивість - їх кількість завжди прагне еквіваленту кількості ніштяків, що люди мають потребу спожити.
    Тому продаж не благ, викривлення і спотворення цінності з вартістю, розглядання грошей як універсального блага, зміщення акцентів із споживання деінде.., - це все порушує природній баланс і рівновагу.
    Економіка, в якій практикують такого роду речі, хворіє, чахне, спіткає різні негаразди, тримає курс на колапс. І це працює на любих масштабах драбини. Глобальна, економіка держави, осередку, групи. Хоч де б була така практика, скрізь буде обструкція перспектив, і ніхто там не зможе бути статистично багатим.
    Окрема людина може мати багато грошей. Але вимірювання багатства грошима не дуже коректна путь. А по-друге, економіка народжується в акті соціальної взаємодії, і тому на масштабі приватного статку її ще не існує, і там вона не визначається.
    Тому особисте багатсво, в кількості грошей, корелює хоч з чим вимірюваним десь в районі нуля.

    А на масштабі, де економіка існує і визначається, це працює бігом. Чим менше члени масштабної групи роблять неприродніх збочень, тим більш ймовірно буде багатшою група вся.

    Отже питання, за що гроші в порошках для вигрібних ям, лишається насущним і відкритим.
     
  5. биолог

    биолог Майстер

    Повідомлення:
    491
    Симпатії:
    39
    Сьогодні на форумі отріцітельний аншлаг - одна єдина публікація від модератора - могильника цього форуму.
    Під тему "Так доля стукає у двері" 5-ї симфонії Людвига ван Бетховена уходе від нас на покій у минуле форум https://krainamaystriv.com/ на чолі з плідним генератором дурниць, модеротором Энки.

    Епітафія:
    Все було в ньому (Энки) - впертість, упередженість, демагогія, цинізм, ненавченість, невігластво.
    Ласкаво просимо на цвинтар історії.
     
    Останнє редагування: 15 сер 2023
  6. Энки

    Энки Модератор Команда форуму

    Повідомлення:
    15.888
    Симпатії:
    15.563
    Адреса:
    Київ
    В даний момент форум читає трошки менше 300 людей, і трошки більше 100 ботів.
    Раньше ботів було порядком менше. Бо тепер вони швидко розумнішають. І як так далі піде, то вони остаточно стануть повноцінним прошарком між текстами і людьми. Люди більше споживають тексту, ніж виробляють. І потреби ростуть. Ботів вчать вижимать текст.
    І це добре, бо боти гарно вміють в формалізм висловлювань, завдяки йому вони порозумнішали.
    Тобто, прошарковий бот легко визначить ваш останній допис, як примітивний демагогічний прийом argumentum ad hominem, і позначить його як trash.
    Ще бот не втомлюється, і не вміє відволікатися, тому для нього факт що всі на всіх виставках чули про якусь технологію, не стане якимось фактом про ефективність технології. Бота значенно важче надурити фокусами.
    Факти і логіка, на рівні розумного бота = цінний текст. Велкам в майбутнє.
    Тому краще сто ботів тут, ніж тисяча десь на тєлєграмканалі, де вони тільки пишуть.
    Боюсь, на жаль, і на такому житті ви не дуже орієнтуєтесь, хто чим як живе, і де ключі від ролей.

    Щаз вже 250 людей і 180 ботів читає форум.
    Знаєте що таке "проінтегрувати"?
     
  7. noprofy

    noprofy Майстер

    Повідомлення:
    182
    Симпатії:
    45
    Продовження першої частини гівняної теми. Септик, вигрібна яма. Рятую каналізацію №2.
     

Поділитися цією сторінкою