Строительные материалы от ЧФ Анжио

Тема у розділі 'Продам: Товары и материалы', створена користувачем angio.oficial, 16 сер 2015.

  1. angio.oficial

    angio.oficial Майстер

    Повідомлення:
    296
    Симпатії:
    0
    Придбати цемент в мережі АНЖІО.

    Цемент – один з найважливіших будівельних матеріалів. Його використовують всюди — починаючи від закладки фундаменту і закінчуючи облицювальними роботами. Цемент присутній практично в усіх клеючих та штукатурних сумішах. Від якості цементу напряму залежить міцність та довговічність конструкції тож до вибору треба поставитися відповідально.

    Критерії вибору.

    1. Виробник.
    Якщо точно знаєте, що для даного виду робіт, потрібна певна марка закордонного цементу, тоді без питань.

    Але в інших випадках вибирайте вітчизняного виробника — їх матеріал швидше розбирається, та й шансів пред’явити претензії в разі необхідності значно більше.

    2. Маркування.
    Від марки цементу залежить його міцність. Чим вище марка цементу, тим міцніший розчин з нього вийде. Для закладки фундаменту та кладки використовуються М400 – М500, для облицювальних робіт: М200 – М300.

    Зверніть увагу на відсоткове співвідношення різноманітних додатків до цементу. Воно позначається буквою Д та цифрами. Наприклад, Д15 - в цементі міститься 15% додатків.

    Швидкість затвердіння. Є випадки, коли необхідно щоб розчин швидко застиг, в інших навпаки. Всі ці дані також можна знайти на пакуванні:
    • ЦЕМ І — для застигання цементу достатньо доби,
    • ЦЕМ ІІ – швидкість застигання залежить від кількості додатків,
    • ЦЕМ ІІІ – ЦЕМ V - нормальнозатвердіваючий цемент.
    На пакуванні також вказують на специфічні особливості цементу.

    3. Умови зберігання.
    Цемент може бути насипним або фасованим в мішки по 25 та 50 кг. Матеріал має зберігатися в сухих, провітрюваних приміщеннях, якщо він зберігається в умовах підвищеної вологості, в пошкодженій упаковці, то дуже швидко втрачає свої технічні властивості.

    Якщо купуєте цемент мішках зверніть увагу на пакування. Мішки мають складатися з декількох шарів паперу, інколи їх додатково що пакують в поліетилен. На пакування є інформація про виробника, всі технічні характеристики, вказана дата виробництва.

    Якісний цемент має бути від світло-сірого до сірого кольору, без темно-болотних відтінків, та повинен розсипатися на руці. Низька ціна повинна викликати деякі підозри, можливо виробник не дотримався технології щоб здешевити виробництво, і це негативно вплине на міцність конструкції.

    Придбати якісний цемент, від перевірених виробників можна в мережі магазинів Анжіо. Ми пропонуємо лише сертифіковану продукцію, та забезпечуємо належні умови зберігання. Переходьте за посиланням та обирайте потрібний вид цементу.

    [​IMG]
     
  2. angio.oficial

    angio.oficial Майстер

    Повідомлення:
    296
    Симпатії:
    0
    Побілка дерев: навіщо і коли білити?

    Побілка дерев весною стала однією з прикмет того що садову ділянку було упорядковувано і всі необхідні роботи виконані. Проте дерева білять не лише «для краси», побілка дерев – це важливий етап догляду за садом. Побілка запобігає можливому пошкодженню дерев, врятує їх від температурних перепадів, механічних пошкоджень, неприємних погодних факторів — починаючи від сильного вітру і до пошкодження ультрафіолетом, знищить шкідників, які пережили зиму в корі.

    Коли краще білити дерева.
    Весною дерева білять в кінці лютого – на початку березня. Адже коли встановлюється денна температура більш як +10℃, починається сокорух. В цей період температура вночі часто падає -10℃, що спричиняє замерзання соку, а білий стовбур не притягує сонячні промені, отож не перегрівається і не почнеться ранній сокорух. Якщо дерева були побілені з осені, роботу можна виконати в кінці квітня — на початку травня.

    Перш ніж приступити до побілки, варто оглянути стовбур дерева, прибрати з нього всі нарости, лишайники, вимести з тріщин комах, тріщини замазати садовим варом. Фарбу наносять до перших скелетних гілок, дехто білить скелетні гілки до половини їх довжини. Стовбур повинен бути покритий досить щільним шаром фарби, який не змивається першим дощем.

    Побілку проводять в суху погоду, при температурі не нижче +3℃. Можна додати в розчин мідний купорос або бордоську суміш, щоб гарантовано знищити різноманітних бактерій та комах. Але треба слідкувати, щоб такий розчин не потрапив на ґрунт.

    Останнім часом значно збільшився асортимент речовин, які використовують для побілки дерев. Це може бути всім добре знайоме, просте в використанні, доступне за ціною вапно, водоемульсійна чи водно дисперсійна фарба, вони більш довговічні та стійкі до змивання. придбати засоби для побілки дерев в широкому асортименті можна в інтернет-магазині Анжіо перейшовши за посиланням.

    Дерева після побілки не просто гарно виглядатимуть, вона допоможе зберегти їх здоровими та сприятиме підвищенню врожайності та якості плодів.


    [​IMG]
     
  3. angio.oficial

    angio.oficial Майстер

    Повідомлення:
    296
    Симпатії:
    0
    Вибираємо металочерепицю на сайті АНЖІО — порівняльний аналіз позицій.

    Красивий та якісний дах, може повністю змінити зовнішній вигляд будівлі. Один з найкращих варіантів — дах з металочерепиці. Він не лише гарно виглядає, він надійний та довговічний.

    Металочерепиця відповідає практично всім критеріям, що потрібні для покрівельних матеріалів.

    Металочерепиця — це лист оцинкованої сталі, який може мати різні розміри, форму та випускається в різних кольорових варіантах. Використовується для скатних дахів з кутом нахилу більш як 50 градусів.

    В інтернет-магазині Анжіо представлені різні види металочерепиці від перевірених виробників.

    В асортименті представлена черепиця з матовим та глянцевим покриття. Товщина листів; від 0.45 – використовується для житлових будинків, і 0.4 мм – для нежитлових приміщень, навісів. Вміст цинку в покритті від 225 г/кв.м до 275 г/кв.м. Весь матеріал має маркування та необхідну супровідну документацію, включаючи сертифікати якості.

    Переходьте за посиланням та обирайте дійсно якісний матеріал.


    [​IMG]
     
  4. angio.oficial

    angio.oficial Майстер

    Повідомлення:
    296
    Симпатії:
    0
    Вибираємо мотокосу на сайті АНЖІО.

    Мотокоса – інструмент, без якого складно підтримувати в належному стані присадибну ділянку чи прибудинкову територію. Адже як давно відомо, найшвидше росте те, що нікому не потрібно – бур’яни. Мотокоса допоможе швидко та якісно навести лад на ділянці. На ринку представлено досить велику кількість моделей від різних виробників. Щоб не розгубитися в цьому різноманітті, для початку варто визначитися для яких завдань потрібен інструмент, і як часто ним будуть користуватися. І вже виходячи з цього, підібрати мотокосу з певними параметрами.

    Критерії вибору.

    1. Потужність. Вимірюється у Кв чи кінських силах, в співвідношенні – 1 Кв=1.36 к.с.
    Для газону чи прибудинкової території достатньо потужності 0.8 – 0.9 Кв;
    для прибирання ділянки зарослої бур’янами від 1.2 Кв;
    для прибирання великих, забур’янених територій обирають косу з двигуном від 3 Кв.

    2. Тип двигуна.
    Двотактний – саме ним обладнано більшість моделей. Достатньо потужний та продуктивний, цілком справиться з ділянкою 5 – 10 соток.

    Чотиритактний – використовують на промислових моделях, має великий ресурс, працює без перерви по кілька годин, легко впорається навіть і заростями чагарників.

    3. Тип різального інструменту – металевий диск, пластиковий ніж та волосінь, йдуть в комплекті з косою. Переставляються, залежно від того, з якими бур’янами будете мати справу.

    4. Ширина косіння – залежить від розміру захисту, що обмежує виліт різального елементу. Найоптимальніший варіант – 40 -45 см, для великих територій 55 см.

    5. Вага – чим потужніша коса, тим вона важча. Тут важливо правильно оцінити свої фізичні можливості.

    6. Захист від перегріву – глохне, в разі перегрівання двигуна, тим самим дає змогу попередити поломку.

    7.Виробник – інструменти можна умовно поділити на такі групи – відомі, перевірені бренди; якісні варіанти від маловідомих виробників, недорогі моделі, за принципом «як пощастить».

    Придбати надійну мотокосу для виконання будь-яких задач можна в інтернет-магазині АНЖІО перейшовши за посиланням.

    [​IMG]
     
  5. angio.oficial

    angio.oficial Майстер

    Повідомлення:
    296
    Симпатії:
    0
    Віконні пилососи Karcher

    З настанням весни хочеться впустити як можна більше світла та тепла в помешкання. Тож більшість господинь, вважає за необхідне вимити вікна і відкрити доступ сонячним променям.

    Адже в сучасних реаліях на вікнах за зиму збирається чимало пилу та бруду. Це навіть може призвести до появи мікропошкоджень на склопакетах. Тож миття вікон, це не просто весняна традиція, а необхідність, що продовжить термін їх дії.

    Проте, не всім подобається даний процес, та й не в кожного є на це час. Значно пришвидшити та полегшити процес миття вікон допоможе скло очисна техніка від компанії Karcher – це вібропади та віконні пилососи.

    1. Вібропади.
    Компактний миючий апарат або вібропад впорається не лише зі склом, він швидко та якісно вимиє все вікно, не залишивши жодної плями. Вібропади працюють за принципом вібраційного впливу на рівні поверхні. За їх допомогою також можна очистити керамічну плитку чи душову кабіну.

    2. Віконні пилососи.
    Віконні пилососи Karcher допоможуть прибрати розводи та плями з вікон та інших рівних поверхонь, всмоктуючи брудну рідину, що залишилася на них. Мають ергономічну конструкцію та виключають будь-який контакт людини що виконує роботу з брудом.

    Техніка працює від акумуляторних батарей, яких хватає на 35 – 100 хв безперервної роботи.

    Тож, якщо прагнете помити вікна швидко та якісно, замовляйте техніку для миття вікон Karcher перейшовши за посиланням.

    [​IMG]
     
  6. angio.oficial

    angio.oficial Майстер

    Повідомлення:
    296
    Симпатії:
    0
    Обираємо газонокосарку Ал-Ко на сайті АНЖИО.

    Компанія Ал-Ко працює на ринку садової техніки вже майже 100 років. З початку 60-х років 20 ст. вони розпочали випуск газонокосарок.

    Асортимент газонокосарок.
    Компанія Ал-Ко представляє широкий асортимент якісної техніки для догляду за газоном.
    1. Бензинові – найкраще підійдуть для великих газонів. Мають швидко заводяться та працюють протягом кількох годин завдяки потужному чотиритактному двигуну. Захоплюють смугу 40 - 50 см. При косінні трава не просто відкидається в сторону чи назад, але є можливість збирати траву в спеціальний контейнер. Моделі мають заводську гарантію – до трьох років, за умови проходження планового технічного обслуговування.
    2. Електричні газонокосарки — ідеально підходять для невеликих та середніх газонів, легкі, екологічно безпечні. Забезпечують рівномірне зрізання трави, практично не шумлять. В них передбачено 7 рівнів зрізання трави. Не потребують технічного обслуговування. Перед покупкою треба точно вирахувати розміри газону і відстань до розетки.
    3. Акумуляторні газонокосарки підходять для маленьких газонів. Високоманеврові, забезпечують низький рівень зрізання трави. Не потребують технічного обслуговування. Безшумні. На них встановлено літій-іонний акумулятор. Найновіші моделі – це газонокосарка-робот. Але таке обладнання доволі дорого вартісне.

    Прорахуйте розміри свого газону та прибудинкової території і виходячи з цього робіть вибір, який тип газонокосарки вам потрібен.

    Обрати будь-яку модель газонокосарки компанії Аl-Кo можна в на сайті інтернет-магазину АНЖІО перейшовши за посиланням.

    Завдяки газонокосаркам Ал-Ко ви отримаєте ідеальний, доглянутий газон.

    [​IMG]
     
  7. angio.oficial

    angio.oficial Майстер

    Повідомлення:
    296
    Симпатії:
    0
    Огляд електроінструменту Макіта на сайті АНЖІО.

    Японська компанія Makita на сьогодні один зі світових лідерів серед виробників інструментів. Це надійні, високотехнологічні інструменти на які надається гарантія та безоплатне сервісне обслуговування. Практично весь електроінструмент Макіта відповідає національним стандартам країни в яку постачається.

    Асортимент постійно змінюється та оновлюється.⠀
    1. Перфоратори, дрилі, шурупокрути — їх основна функція яких закручування-викручування та свердління отворів випускає Макіта. Для складних робіт з каменем чи бетоном, безумовно буде потрібен надійний і якісний перфоратор. Якщо ви працюєте переважно з деревом та іншими природними матеріалами то достатньо дрилю, щоб без проблем просвердлити отвори в подібних поверхнях. Для нескладних робіт з бетоном чи каменем придбайте ударний дриль. Гвинтокрути — прості у використанні, значно прискорюють складний процес закручування-викручування.⠀
    2. Шліфмашини, включаючи так звані болгарки — розріжуть метал, плитку, цеглу, допоможуть зачистити та відшліфувати зварювальні шви, вирівняти нерівності. Макіта випускає як потужні моделі, що використовуються професіоналами для щоденної роботи, так і невеликі, «домашні» варіанти, які впораються з нескладними навантаженнями. Інструменти мають противібраційний захист, ергономічний корпус, систему плавного пуску.⠀
    3. Електропили. Макіта виробляє ланцюгові та дискові пили, є як ручні так і стаціонарні моделі. Деякі пили навіть облаштовані лазерним маркером, що забезпечить точність розрізу.⠀
    4. Технічні фени Makita впораються зі зварюванням таких матеріалів як лінолеум, руберойд, пластик, знімуть старі лакові чи фарбуванні покриття, при ремонті висушить складнодоступні місця, розігріє водопровідні труби. За необхідності замінить паяльну лампу.⠀
    5. Електрорубанки Makita легко впораються з обробкою деревини, це займе менше часу та сил, ніж виконувати ці роботи вручну.⠀
    6. Газонокосарки та електротримери Makita – один з найбільш надійних та безпечних варіантів навести позбутися від трави на газоні, прибудинковій території чи в саду. Завдяки ергономічному, продуманого дизайну є можливість скосити траву біля стіни чи огорожі.⠀
    Переходьте за посиланням і обирайте потрібний електроінструмент від одного з найкращих виробників Макіта.

    [​IMG]
     
  8. angio.oficial

    angio.oficial Майстер

    Повідомлення:
    296
    Симпатії:
    0
    Кращий спосіб порадувати чоловіка — нова бензопила.

    Свято — це завжди привід для подарунків. Проте, якщо ви хочете зробити приємно коханій та дорогій вам людині, не варто чекати свята. Можна просто придбати подарунок. Якщо ви щаслива власниця дачі або заміського будинку, одним з найкращих подарунків для вашого коханого стане бензопила. І йому приємно, адже він отримав подарунок, і вам корисно — тепер він зможе швидко навести лад в садку та на прибудинковій території.

    Використовуючи бензопилу можна швиденько поставити лавку чим облаштувати літню терасу. А дотримуючись прислів’я: «Готуй сани влітку, а воза взимку», заготовити дрова на зиму.

    Мережа магазинів Анжіо пропонує широкий вибір бензопил від одного з найкращих виробників компанії Штіль. В асортименті є як невеликі побутові бензопили, так і професійні моделі.

    • Інструмент компанії Stihl надзвичайно легкий в управлінні;
    • має продуману систему безпеки;
    • оснащений антивібраційними системами, завдяки чому мінімізується навантаження на руки користувача;
    • гальмо ланцюга забезпечує моментальну зупинку інструменту в разі необхідності;
    • одноважільне управління дає змогу легко заглушити пилу, що робить роботу більш безпечною;
    • система автоматичного змазування ланцюга значно знизить витрати масла.

    Сучасні бензопили мають невелику вагу, а їх потужність та довжина шини залежить від обраної моделі.

    Придбати бензопилу можна перейшовши за посиланням.

    Консультанти Анжіо допоможуть придбати приємний та корисний для господарства подарунок, який порадує вас та вашого коханого.

    [​IMG]
     
  9. angio.oficial

    angio.oficial Майстер

    Повідомлення:
    296
    Симпатії:
    0
    Профнастил. Що є на ринку.

    Один з найпопулярніших будівельних матеріалів – профнастил. Має надзвичайно широкий спектр використання – від спорудження огорож до покрівельних робіт.

    Обираючи матеріал для певного виду робіт варто врахувати класифікацію за сферами призначенням та технічні характеристики.

    Всі види профнастилу мають спеціальне маркування
    • ПК — покрівельний – стійкий до впливу несприятливих погодних умов;
    • С — стіновий – легкий, пластичний, витримує мінімальну несучу здатність;
    • НС — універсальний або несуче-стіновий – має високу міцність, для конструкцій що вимагають підвищеної жорсткості,
    • МП — металополімерний – дорогий різновид, для спорудження терас, мансардних дахів, арок.

    Матеріал для основи листів профнастилу – металеві профільовані листи зі спеціальним покриттям. Їх товщина 0.4 – 1.2 мм. Від виду покриття залежить стійкість матеріалу до корозії, механічних пошкоджень та його естетичність. Висота профілю впливає на жорсткість профнастилу.

    Технічні характеристики позначаються рядом цифр:
    • 1 – висота хвилі;
    • 2 – ширина листа;
    • 4 – товщина металу.

    Придбати профнастил для проведення будь-яких будівельних робіт можна в інтернет-магазині Анжіо.

    [​IMG]
     
  10. angio.oficial

    angio.oficial Майстер

    Повідомлення:
    296
    Симпатії:
    0
    Облицювальна цегла: види і характеристики.

    Один з найбільш вдалих варіантів для декорування фасадів і зведення огорож – облицювальна цегла. Матеріал виглядає гарно та презентабельно, і при — один з найбільш надійних, якісних та довготривалих будматеріалів.

    Існує декілька видів лицьової цегли, які відрізняються за способом виготовлення, технічними показниками. При цьому кожен вид може бути пустотілим або повнотілим, гладеньким чи рифленим, та відрізняється за розмірами.

    Види цегли.

    1. Гіперпресована — найбільш поширена, має високі показники міцності та морозостійкості, вирізняється різноманіттям фактур. До складу входить глина та пісок. Зовні схожа на натуральний камінь. До недоліків можна віднести досить велику вагу, через що потребує надійного фундаменту.
    2. Керамічна цегла виготовляється випалювальним способом. Екологічно безпечна, не містить жодних шкідливих домішок. Морозостійка, вологостійка, паропроникна. Забезпечує високі показники звукоізоляції, витримує сильні температурні перепади. Найчастіше, цегла цього виду — пустотіла.
    3. Клінкерна — має високі показники міцності, низьке водопоглинання, стійка до температурних перепадів. Виготовляється випалювальним методом. Може бути як повно-, так пустотілою. Надзвичайно стійка до впливу ультрафіолету, часто використовують в місцях де підвищено-агресивний вплив атмосферного середовища.
    4. Силікатна — складається з піску, вапна та води. Виготовляється методом пресування. Важливо чітко дотримуватися технології виробництва важливо витримати чітко дотримуватися технологію виробництва та пропорцій. Матеріал забезпечує гарну звукоізоляцію, легко монтується з використанням будь-якого будівельного розчину. Проте, має високу теплопровідність та водопоглинання.

    Один з найкращих виробників облицювальної цегли — Бріко. Цеглу Бріко використовують для будь-яких задач — починаючи від декорування будівлі і закінчуючи зведенням огорожі. Це завжди якісний матеріал з високими декоративними якостями – міцний, стійкий до несприятливого впливу навколишнього середовища, легко монтується, екологічна.

    Цегла Бріко в широкому асортименті представлена в інтернет-мережі Анжіо.

    [​IMG]
     

Поділитися цією сторінкою