Сахар в Вашем организме

Тема у розділі 'Спорт и здоровье', створена користувачем ivanchenkojenya, 11 гру 2015.

  1. GRANT

    GRANT Майстер

    Повідомлення:
    118
    Симпатії:
    32
    дякую , у мене навіть нема сімейного лікаря , до них піди понаходять ще купу болячок , а так спокій голові
     
  2. Bumbarash

    Bumbarash Заслужений майстер

    Повідомлення:
    1.669
    Симпатії:
    2.210
    Адреса:
    Запорожье
    Жаль, что предложение "... дабы не Вам рассказывали что да как, а Вы сами знали "что будет если..." так и осталось непрочитанным.
     
  3. GRANT

    GRANT Майстер

    Повідомлення:
    118
    Симпатії:
    32
    ніхто колись з наших дідів не бігав по лікарях , їли просту натуральну їду з городу , пили молоко , по святах їли м'ясо зі свого господарства . жили в середньому до 80років . думаю що від м'яса на хімії що продається в магазинах така сама шкода , як і від цукру.основне згубну дію м'яса закладено в його складі. . чим тільки не напихають тварина заради фінансової вигоди! у хід йдуть складні фармпрепарати, спеціальні харчові добавки, БАДи для тварин, які допомагають наростити масу і надати їй певні смакові якості - м'якість, особливу текстуру і навіть запах. по суті, нещасна тварина проживає своє недовге життя в хімлабораторії, де над ним постійно ставлять досліди, щоб поліпшити приріст, а потім вбивають і відправляють на стіл людям, які навіть не намагаються замислюватися, що вони кладуть собі в рот.
     
  4. Testter

    Testter Інженер

    Повідомлення:
    1.102
    Симпатії:
    335
    Адреса:
    Львів
    Не знаю, що там з хромом. Але цинк точно потрібен при діабеті.
    https://www.amway.ua/experts/zinc
    Що до пігулок та лікарських засобів - я ставлюся дещо скептично і критично, особливо щодо ціни.
    Є продукти з високим вмістом цинку.
    Коротко
    https://milkalliance.com.ua/blog/ua/stattya/produktiv-dlia-imunitetu-harnoho-zoru-ta-zdorovoi-shkiry
     
  5. Энки

    Энки Модератор Команда форуму

    Повідомлення:
    15.888
    Симпатії:
    15.562
    Адреса:
    Київ
    Менше 40 в середньому. Це якщо "діди" з 1950х. Якщо з 1800х, то 30 років.
    Після 50х стрімко зросла тривалість життя, завдяки розвитку медицини і поліпшенню умов життя. В не малій мірі за рахунок розвитку фарми і хімпромисловості загалом.
     
    Пітон, rondlyk, lisnyk та ще 1-му подобається це.
  6. GRANT

    GRANT Майстер

    Повідомлення:
    118
    Симпатії:
    32
    безумовно ліки продовжують життя слабим , слабих на сьогодні більше чим здорових . люди помирають не від старості, а від нездатності організму побороти хворобу . здоров'я на старті ми отримуємо у спадок від батьків. існує навіть такий термін - "сімейне ожиріння". він позначає таку закономірність , у повних батьків діти найчастіше теж мають надлишкову вагу або будуть його мати, коли стануть дорослими. а якщо батько рухався , косив сіно , бігав коло корови вів активне сільськогосподарське життя , тіло- кров з молоком , по роду і в дітей буде здоров'я. менше сидіти в комп'ютері , більше рухатись , працювати займаючись улюбленою справою яка приносить радість . тоді і їжа в насолоду , борщ , смачні вареники , і 50-грам не зашкодить .якщо ваш батько прожив 80 років я вас є всі шанси прожити 81-рік
     
  7. Bumbarash

    Bumbarash Заслужений майстер

    Повідомлення:
    1.669
    Симпатії:
    2.210
    Адреса:
    Запорожье
    Вы о чем??? Про диабет?
     
  8. GRANT

    GRANT Майстер

    Повідомлення:
    118
    Симпатії:
    32
    цукор шкідливий , факт доведений , дискусія безглузда . не їсти продукти з містом цукру немає сили волі .я не можу повністю відмовитися від солодкого печива, квасу , пива та інших смакот . якщо не зловживати то кусочок солодкого можна in my opinion yes.
     
  9. Пітон

    Пітон Друг Команда форуму

    Повідомлення:
    6.874
    Симпатії:
    12.735
    Адреса:
    з Київщини, з діда-прадіда
    А який показник глікованого гемоглобіну і с-пептид?

    Судячи з написаного бета клітини ще живі раз цукор здатен самостійно знижуватись, але з таким режимом Ви їх успішно доб'єте.

    По-перше хомудар б починає розгортатись через годину, а не 1.5-2, і пік через 4-6 год

    Далі при самостійному контролі для визначення норми заміри потрібно робити щогодини, а бажано ще частіше, в ідеалі безперервно, бо 2 год занадто великий проміжок можна пропустити важливий момент і від того помилково призначити лікування, тим більше нічні провали у вимірюваннях з 1 до 7.00 при вечері об 23.00 і безконтрольному інсуліні на ніч O=-

    Цукор за відсутності гіпоглікемії категорично заборонений хоч в каві хоч без, як і мед - з ним буде трохи легше але лиш трохи - це та сама глюкоза лиш дещо розтягнута в часі залежно від виду меду - але це все швидкі вуглеводи, дію яких можна побачити зразу, а там ще повільні типу хліб макарони етц
    Подивіться графіки розгортання свого інсуліну і побачите що з вашими кавовими "вибухами" він не може справитись у принципі.

    Щодо відсутності зайвої вага то тут також не заслуга, а норма для інсулінозалежної людини. Ще древні описуючи симптоматику казали "зійшов на цукор і воду" що означало висох на таранку - саме відсутність зайвої ваги говорить про діабет 1 типу, а їх всього пока три типи і кожен має свою специфіку.

    Діабет - дуже підступна хвороба, якщо у Вас живі бета клітини, скільки б не було, бережіть їх якомога ретельніше - вони дозволяють знівелювати різкі коливання цукру і тим самим зменшити негативні наслідки.

    З.і. по наших лікарях згоден, підораси рідкісні, мало того що тупі і вчитись не хочуть, а скільки людей загубили бездумно призначаючи сечовину годі й рахувати
     
  10. rondlyk

    rondlyk Заслужений майстер

    Повідомлення:
    1.435
    Симпатії:
    1.237
    Адреса:
    Тримісто
    Купіть Стевію, присмак специфічний але...
     
    GRANT подобається це.

Поділитися цією сторінкою