Зварювальний інвертор Патон ВДИ 120S, відгуки

Тема у розділі 'Оборудование и инструмент для сварочных работ', створена користувачем Юлік111, 7 лип 2016.

  1. onyx_75

    onyx_75 Інженер

    Повідомлення:
    694
    Симпатії:
    572
    дозвольте непогодитись . сей сралоскоп може пропрацювать максимум 7днів в професійному режимі , тільки до професійних характеристик і роботи йому дуже далеко . ця сіра потвора з буквою Р бризкає шкварчить і с..е більше нічого . плазморіз теж такий самий як і інвертор . нехочу багато писать про це , мав у себе дома і те і друге :-D , одне срало і тріщало, друге було укомплектоване із заводу не тим плазмотроном що було заявлено і теж не працювало . було відправлено туди звідкіля приїхало то г...о :-D. китайці що інвертори що плазморізи більш надійні і працюють як повинні працювать за ті гроші що на них потратили .
     
  2. LVV

    LVV Прораб

    Повідомлення:
    431
    Симпатії:
    425
    Адреса:
    Закарпатська обл., Свалявський р-н
    Ще ні. Ось такий в мене Paton.jpg
     
  3. mexanikcom

    mexanikcom Майстер

    Повідомлення:
    183
    Симпатії:
    65
    Адреса:
    Хмельницька область, Базалія
    А я вже на плазморіз їх прицінювався, знайшов ще, на днях, за 9 тис.. але наступного року планую ремонт даху, можливо добре що і не взяв(((
    --- добавлено: 3 лют 2017 у 21:18 ---
    У мого "мордочка" повністю чорна.
     
    Останнє редагування модератором: 11 лют 2017
  4. авк76

    авк76 Майстер

    Повідомлення:
    158
    Симпатії:
    92
    Адреса:
    Киев
    Какие-то уж очень разнополюсные отзывы. У меня Патон ВДИ160-Р куплен в марте 2013г., использую в полупроф. режиме, аппаратом доволен. Из отечественных работал на аппаратах ССВА 160.2 и ИИСТ140, 160-Р лучше (правда с ИИСТ140 сравнивать некорректно - он бытовой).
     
  5. onyx_75

    onyx_75 Інженер

    Повідомлення:
    694
    Симпатії:
    572
    Это некорректно писать что патон 160Р проффисиональный :-D, такие аппараты даже в быту применять нельзя . Проф это Лорх, Фрониус, Кемпи, Линкольн, Миллер, Денье и др. Из отечественных ССВА , патон со своей сралоскопией и уникальным рекордом жительства в одну неделю ( скоропостижно скончались два серых двухсотых Р:-D) . При покупке для себя повёлся на регулировки , а оказалось что там их нет:-D,
    --- добавлено: Feb 4, 2017 7:28 AM ---
    Когда патон 160Р будет регулироваться и варить им будет так как на Фрониус 150 ,тогда я соглашусь что это профффапарат , а пока он сралоскоп , знаю много китайцев которыми варить реально любыми эликами без разбрыгивания с ванны метала , мягкостью дуги и тд.
     
    Останнє редагування модератором: 12 лют 2017
  6. Hotbirds

    Hotbirds Стажер

    Повідомлення:
    12
    Симпатії:
    5
    Адреса:
    Украина
    Здравствуйте, ну скорее всего вам попался какой-то брак, или же сеть у Вас дохлая. Имею Патон как на фото LVV в цемодане черном но без табло цифрового 160 р. Опыт сварки на ИИСТ 140 ( мой первый), Титан бис 2300 ( тестя), Жирард 200 ( друга). Так вот патона в защиту 4 ой так и не загнал. Электроды горят все как спички ,холостой ход у моего 90 в. Форсаж дуги регулирует как бы жесткость дуги, горячий старт заметно накидывает ток при первичном поджиге. Усе работает на ура По сравнению с ним Иист неплохой но до 3 мм и бытовичек. Жирард просто гамно, Титан вроде не плохо - но никакущий ПН 1 четверка и воздух идет уже как с печки, табло брешет по черному 3 нормально варит от 120 ампер по шкале и просто бесящая тянучая дуга , которая просто мешает .Ну как то так
     
  7. LVV

    LVV Прораб

    Повідомлення:
    431
    Симпатії:
    425
    Адреса:
    Закарпатська обл., Свалявський р-н
    Ви мабуть не дивились прикладене мною відео. Брака немає, все якісно виконано. Проблема в компонентах, які почали впихати в патони.

    Зараз китайці щоб отримати дешевший транзистор, то почали наприклад в корпус 10-ь амперного транзистора впихати кристал від одно амперного транзистора, тобто впихають кристал з меншою поверхнею і при повному 10-и амперному навантаженні, менша поверхня, яка розрахована на одно амперне навантаження, перегрівається за 1-2 хв.

    До речі такий обман не просто виявити. Навіть при продажу зварювального апарата він буде працювати під навантаженням 1-2хв і покупець нічого не побачить...Найбільш швидко апарат виходить з ладу якщо в розетці напруга менша 220В, наприклад 200В, бо при малих напругах росте струм через транзистор і транзистор швидше перегріється. Але якщо ставите нормальні транзистори, то він без проблем при повному навантаженні і при 180 вольт буде працювати. Це проблема відділу якості фірми Патон, яка допустила в серійне виробництво підроблені дешеві компоненти.
     
    mexanikcom подобається це.
  8. kolomiets1

    kolomiets1 Стажер

    Повідомлення:
    14
    Симпатії:
    9
    Адреса:
    Київська обл. Бориспіль
    Десь читав таку инфу, що патон закупляє готові плати в китаї і вставляє їх в свої корпуси.
     
  9. onyx_75

    onyx_75 Інженер

    Повідомлення:
    694
    Симпатії:
    572
    Никакого брака и дохлой сети , инвертор г..Но . Вам просто нечем сравнить вот вы и считаете его супер сварочником.@Hotbirds, возьмите электроды с основным покрытием и у вас луна уже не будет тянуться как рутилом. Все это бысмысоенно обсуждать сети просадки и тд.
     
  10. ukrman777

    ukrman777 Новачок

    Повідомлення:
    2
    Симпатії:
    0
    Я написал выше что сравнивал с ИИСТ 140, Титан 2300 и Жерардом. Варю всем подряд- предпочитаю ОК 53.70 ( идет на котлы у меня) и наши уони 13/55 ( у них всех меньше шлака по сравнению с рутилом) , а так всем чем прйдется и ано 4,36,21 ну и мр -3 ( все что пошлет бог ). Ну конечно ни с фрониусом ни с lorch - ом
    не доводилось сравнивать.
    р.s. Но конечно же это только мое ИМХО!!!
     

Поділитися цією сторінкою