Деревянная или метал обшитый деревом

Тема у розділі 'Лестницы', створена користувачем Слим, 19 лют 2015.

  1. woxhol

    woxhol Заслужений майстер

    Повідомлення:
    1.129
    Симпатії:
    1.088
    Адреса:
    ЛЬВІВ
    Не хочу сперечатись але судячи по кутових сходинках розбивку робив ком'ютер,скоріше за все "Старкон",відчувається поверхневе знання програми з типовими для новачків помилками.Спроектувати таке вручну навіть мені важко та і нащо?Хіба може Ви досвідчений сходовик або архітектор..dntknwтоді ласкаво просимо https://krainamaystriv.com/threads/19022/ там заодно розкажете і на пракитиці покажете проектування на листочку,думаю що багатьом буде цікаво.:Hi:Говорити -не мішки таскати...
     
  2. unknown igor

    unknown igor Майстер

    Повідомлення:
    135
    Симпатії:
    36
    Я уже говорил, что не профессионал в области проектирования и созидания лестниц. И если я кого-то обидел, то извиняюсь. Просто когда-то я закончил строительный институт и познания сохранились для того, чтобы для себя разработать проект. Именно это я и подразумевал в теме, что одноразово можно и "на коленке" рассчитать, но только для себя. А если нет познаний, то тогда обязательно к профи! Это без вариантов!
     
  3. woxhol

    woxhol Заслужений майстер

    Повідомлення:
    1.129
    Симпатії:
    1.088
    Адреса:
    ЛЬВІВ
    Та нікого Ви не обідили,тут на проектуванні грошей не заробляють.А от розказати про основи проектування вручну це вже корисна для людей інформація.
     
  4. unknown igor

    unknown igor Майстер

    Повідомлення:
    135
    Симпатії:
    36
    :):):)! Помню мой тесть(ну очень хитрый хохол, по совместительству главный технолог очень засекреченного завода-лаборатории) когда я в институте изучал дисциплину "деревянные конструкции" с невинным взглядом дурачка попросил меня рассчитать... деревянную лестницу-стремянку на мансарду дачи. Так что второй раз уже не попадусь:);-)! Когда-то было очень хорошее издательство Будивильник. Сейчас открываешь интернет и будьте любезны! И основы, и советы, и то, и сё... Вот я тоже задам вопрос! Как Вы полагаете, проекты жилых многоквартирных домов изначально просчитаны с учётом лестниц или сначала построили многоэтажку а потом решили лестницы впихнуть?
     
  5. KarinaLissa

    KarinaLissa Стажер

    Повідомлення:
    5
    Симпатії:
    1
    Ничего себе какая шикарная лестница!!! Браво!!!!!bravo
    Я тоже хочу сделать лестницу, мне нужна винтовая на второй этаж. Я даже с дизайном лестницы уже давно определилась, а руки все ни как не доходят. Думаю наверное нанять специалиста и дело с концом. poletПотому что тоже хочу, что бы всё выглядело, так же красиво и роскошно. Лестницу хочу обязательно деревянную. victory
    [​IMG]
     
    Останнє редагування модератором: 21 кві 2016
  6. мистерХ

    мистерХ Новачок

    Повідомлення:
    7
    Симпатії:
    0
    Лестница на фото конечно хороша только интересно сколько только материала на нее ушло и сколько денег было затрачено? Я по видео смотрел как делать лестницу, не скажу, что у меня прям как на фото получилась, но меня устраивает.
     
    Останнє редагування модератором: 3 тра 2016
  7. Слим

    Слим Підмайстер

    Повідомлення:
    94
    Симпатії:
    9
    Адреса:
    Житомир
    Добрий день. Цікаво де в мого питання "заказуха"? Був старий будинок, зробили реконструкцію, добудували мансарду. По проекту сходи на мансарду були після тамбуру, по ходу вирішили не строїти тамбур, а на місці де повинні стояти сходи зара знаходиться "с.у." з ванною. Так як відхилилися від проєкту виносити мізки проектанту не захтіли. Тому і вирішили порадитися з фахівцями. На разі зупинились на цьому варіанті тільки замість балясин хочемо ковку. Самотужки такі сходи сам не зроблю - це факт. Фахівці, які приходили, а їх було 3, всі казали різні речі - одні вийдуть забіжні і тільки, з металу дешевше і вийде будь що в цих розмірах, поставиш залізку а коли буде вдоволи грошей зашиєш її деревом, а самий перший відмовився робити бо з площадкою довго мороки а в нього бракує часу. Питання досі відкрите, скільки часу буде тривати робота і саме головне скільки буде вона коштувати з матеріалом. Дякую.
     

    Вкладення:

  8. земляк

    земляк Інженер

    Повідомлення:
    802
    Симпатії:
    867
    Адреса:
    трускавець
    А це чому?Якщо у Вас не дві ліві руки, то там робити нема що ,при умові що перилаВи замовите ковані.Саме з перилами найбільше мороки.Тут вже дійсно треба мати трохи практики.
    Сходинки продаються готові,щити також.Залишається вирізати косоури і скрутити все до купи.:)Нічого складного.Навіть покупка інструменту буде дешевшою від оплати майстра.Тим паче ,що інструмент залишиться ,робота для нього завжди знайдеться.Очам страшно-руки зроблять.Не святі горшки ліплять.
    Виникнуть труднощі -питайте.Люди допоможуть порадами.А для чого ж тоді форум?
     
    viktor28465, Слим та slavko.malynovsky подобається це.
  9. slavko.malynovsky

    slavko.malynovsky Інженер

    Повідомлення:
    685
    Симпатії:
    634
    Адреса:
    Львівщина
    Я би так не сказав.

    Тут я підтримаю пана Роланда, саме головне - відважитись і не спішити, всі ми з чогось починали, я так думаю що руки зроблять все що вкладеться в голові.:Hi:
     
  10. Слим

    Слим Підмайстер

    Повідомлення:
    94
    Симпатії:
    9
    Адреса:
    Житомир
    Виникнуть труднощі -питайте.Люди допоможуть порадами.А для чого ж тоді форум?[/QUOTE]
    Дякую за підтимку. beer який інструмент буде задіяний:nozhovka: можете перелічити. І оті косоури якої широти та висоти повинні бути. І що значить

    для чого???? Щось мені підказує 6 почуття , я вже на це підписався....:Hi:
     

Поділитися цією сторінкою