Инвертор Kaiser NBC-250 - отзывы

Тема у розділі 'Оборудование и инструмент для сварочных работ', створена користувачем Blaur, 10 лют 2013.

  1. reretdj

    reretdj Майстер

    Повідомлення:
    142
    Симпатії:
    74
    Адреса:
    Сумы
    а сколько весит 10 м кабеля? :)
    ну я понимаю что лучше пусть упадут 10 м кабеля чем инвертор, да и хомут на кабель с крючечком на цепочке или тросике если есть за что зацепить облегчат труд и добавят счастья в жизни.
     
  2. X-TAZ

    X-TAZ Заслужений майстер

    Повідомлення:
    1.659
    Симпатії:
    802
    Адреса:
    Украйна, Днепр. область
    Не взвешивали. Кабель висит на металлоконструкции, а на весу метра 2 всего.. Рукам не тяжко вовсе!
     
  3. Point37

    Point37 Стажер

    Повідомлення:
    6
    Симпатії:
    3
    Адреса:
    Україна, Прилуки
    Добрий вечір!
    Потрібен інвертор, який буде працювать при живлені мережді 180В, потрібно терміново на дачі зварити огорожу, живлення мережі 180В, також потрібно під'єднувати інвертор через подовжувач,. Скажіть будьласка, даний інвертор буде працювати при 170-180В ? Дякую.
     
  4. Маляр Серега

    Маляр Серега Майстер

    Повідомлення:
    267
    Симпатії:
    52
    Адреса:
    Кременчуг
    100% Будет ssva Самурай,у меня такая же проблема с низким напряжением , ,но купив его, (сам никогда в руках держателя не держал)понял что взял именно то что надо было ,до покупки перешерстил много мегабайтов информации ,кабеля хорошие ,держатели Бинцель ,в общем очень хороший аппарат.
     
    DINAMIT-UA подобається це.
  5. olorinum

    olorinum Новачок

    Повідомлення:
    2
    Симпатії:
    0
    Ребята, подскажите пожалуйста, как мне быть? У меня Kaiser NBC-250 (не Profi). Купил год назад. Попробовал, вроде бы варил нормально (я не профи). Я с его помощью приварил завису на ворота. И все... Залипает на всех видах электродов. Все что наварил, отбивается молоточком начисто. Буквально вчера пытался приварить петельку для замка на ворота - час провозился. Так и не смог с его помощью приварить. Использовал электроды "Монолит профессионал" для углеродистой стали 3мм, "Монолит Life" для низкоуглеродистой стали 2мм, и еще какие-то приблудные 4 мм. Это проблема аппарата или все таки ручек (не оттуда выросли). Что интересно - этими же электродами, но на трансформаторе я все сварил за 10 минут.
     
  6. DINAMIT-UA

    DINAMIT-UA Заслужений майстер

    Повідомлення:
    1.744
    Симпатії:
    1.555
    Адреса:
    Україна
    @olorinum, Перед тим як варити заміряйте напругу у вашій розетці , якщо понижена напруга електроди будуть липнути і шлакувати. А щоб впевнитись що з апаратом щось не так, підключіть до розетки з нормальною напругою і дати поварити людині яка вміє варити .
     
    olorinum, Маляр Серега та Дмитрий ДАР подобається це.
  7. Point37

    Point37 Стажер

    Повідомлення:
    6
    Симпатії:
    3
    Адреса:
    Україна, Прилуки
    Самурай для моїх потреб буде дорогуватий, придивився ТехАс ТА-00-003 ARC300 . Створив тему про ТехАс, ала ніхто покищо не відгукнувся.
     
    leonidstaryi подобається це.
  8. olorinum

    olorinum Новачок

    Повідомлення:
    2
    Симпатії:
    0
    Дякую! Але напруга в межах розумного (200-218 В) І мій батько вчора спробував - і у нього той самий результат. Я трохи почитав і зрозумів - мені бракує чарівного дроселя. Буду робити.
     
  9. Дмитрий ДАР

    Дмитрий ДАР Інженер

    Повідомлення:
    695
    Симпатії:
    1.145
    Адреса:
    Запорожье
    Если без дросселя не варит ,то и с ним не будет.Дроссель всего лишь сглаживает пульсации -меньше разбрызгивание и более мелкокапельный (струйный) перенос металла.Вам прямая дорога в сервис.
     
    olorinum подобається це.
  10. reretdj

    reretdj Майстер

    Повідомлення:
    142
    Симпатії:
    74
    Адреса:
    Сумы
    как учил великий вождь учится...! хотя если трансом получилось то хорошо бы проверить инвертор в сервисе или хотя бы в других руках.

    170-180 мінус то шо забере подовжувач, можна подивитись на ііст якщо пам'ять не підводить від 140 вольт спокійно віддає 80А. різниця в ціні не така і відчутна. комплектувати маскою і кабелями доведеться і китайця, кабелі 1.5 м короткі щитком працювати не можливо.
     

Поділитися цією сторінкою