Польські Convector мідно-алюмінієві як правильно підключити

Тема у розділі 'Радиаторы', створена користувачем BOGUSH2201, 18 тра 2021.

?

Доброго дня майстрам, як краще підключити мідно-алюмінієві польські радіатори фірма Convector

  1. Через Адаптер для нижнього одностороннього підключення з термоголовкою

    0 голосів
    0,0%
  2. Просто петля Техельмана двотрубна система чи інші варіанти

    1 голосів
    100,0%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. barnych

    barnych Заслужений майстер

    Повідомлення:
    2.309
    Симпатії:
    647
    Адреса:
    городок львівської обл.
    В Плзні.в Варах все трималось на туристах.корона то порядно ревізувала.але не назавжди.люди поступово адаптуються до тоі чи то халепи чи афери.
     
    Останнє редагування: 19 тра 2021
  2. barnych

    barnych Заслужений майстер

    Повідомлення:
    2.309
    Симпатії:
    647
    Адреса:
    городок львівської обл.
    168632281_1952771724864061_6134546318780022412_n.jpg
    safe_image.png
    маємо такі складові.
    1. коробку з прозорою поверхнею.останню раціонально робити з полікарбонату товщиною10мм.
    заднню стінку яка має нагрітись і віддати тепло.тут є варіанти.найпростіший лист алюмінію.трохи складніший набір алюмінієвих кутників.проте ніхто не боронить зробити і набір гіпсокартонних профілів скажемо U- 30.то помалювати чорною фарбою.утеплити пінопластом щоб працювала лиш поверхня в коробці.
    2. сонячна батарейка.достатньо 10вт. можна розмістити від теплообмінника окремо.
    3.вентилятор достатньо і кулера від компа.
    4.повітрепроводів які можна зробити відповідно до наявної фантазії і знань.
    фільтру для повітя. який може бути і кавалком поролону і зйомним мішочком з тканини що надається до регулярного прання в машині.
    все те є доцільно привязати до вікон на фасаді і завести повітропроводи в приміщення так щоб вікна обдувались і підсушувався конденсат на тих вікнах.
    то вже активна вентиляція.зовнішнє повітря відфільтрується, підігріється і направиться в приміщення.відносна вологість його є менша ніж того що є в приміщенні.за рахунок надлишку тиску повітря з приміщень буде витіснятись через всі нещільності забираючи з собою всі небажані складники.навіть і привідсутності сонячного підігріву така система не шкодитиме. роботу завжди можна припинити вимикачем живлення на вентилятор без якого те все не працюватиме.
    самі вікна теж можна не міняти що допустим є непідйомним для деяких людей на селі.або недоцільним у випадку коли в хаті постійно не живеться.
    сам пристрій є привязаний до місця і основна вартість схована в роботі по виготовленню.окремо взяті компоненти є доступні і недорогі.
     
    Останнє редагування модератором: 28 тра 2021
  3. barnych

    barnych Заслужений майстер

    Повідомлення:
    2.309
    Симпатії:
    647
    Адреса:
    городок львівської обл.
    вау. то поряд маєте добротвірське водосховище.файно. але електростанція вугільна.певно псує повітря.
    німці і чехи то переводять на газ. нові не будують зате розбудовують систему сонячних і вітрових.газові є тяк компенсатори в часи найбільшого споживання електрики. сонячні дотуються в чехах. для домогосподарств то складає десь 150 тисяч з плюсом при монтажі.генераторам електрики то вигідно.то як з автомобілем.основні витрати починаються під час експлуатації.зате їзджене авто і коштує приблизн одну пересічну зарплату. газ на господарці робиться не вигідним.я допустимо вже відвик від газу.грітись все одно краще тепловим насосом.а варити їсти на електриці.
     
    Останнє редагування модератором: 28 тра 2021
  4. BOGUSH2201

    BOGUSH2201 Стажер

    Повідомлення:
    14
    Симпатії:
    5
    Адреса:
    Львів
    То Ви маєте можливість попивати гарне Чеське пиво якщо живете біля Пльзень. Мій син також живе та працює у Чехії біля м. Брно, с.м.т.Густопече, приїзджає тричі на рік.
     
    barnych подобається це.
  5. barnych

    barnych Заслужений майстер

    Повідомлення:
    2.309
    Симпатії:
    647
    Адреса:
    городок львівської обл.
    пиво не люблю.мене французи навчили на вино коли працював на лазуровому березі.Cote d*azur то обзивають.але чеські вина теж добрі і в тій ціні що пиво коли на акції.та й іспанські тут бутлями 5л.за 120- 130 корун.а сливовиця то взагалі чудо. я роблю настоянку з листя гінко шипшини і глоду.а іспанські сухачі купажую з сиропом з японської айви.
    я зараз їздити не можу.ще не маю тривалого.при подачі заявки на тривалий вони рахують дні якщо ви були поза чехами більше 365 днів за 5 років то вам відмовлять.тобто вільно можу переміщатись лиш в ЄС перетин кордону з україною вже є проблемнішим. мушу пильнувати кількість днів, щоб не перебрати.
    --- добавлено: 20 тра 2021 у 11:03 ---
    морава то файн. теж переберусь туди як дістанусь на тривалий.з Брна їзди на авто до львова десь 10 годин.то відстано як до києва.але дороги кращі.автострада є аж до кордону з україною.ще б кордону не було то б взагалі було чудово.
    --- добавлено: 20 тра 2021 у 11:13 ---
    живу в самій плзні. і працюю зараз на підприємстві IZOS.робота в дві зміни.виготовляю дистанційні рамки на склопакет.робота без норми працюю на склад. поза конвеєром.станок цпу гне рамкиз профіля.робота полягає в заправці профілями корекції надписів і керуванні обліку виготовлення.
    .нуда але пару років переживу. потім повернусь до підприємництва.
    то є на борска полі зараз окраіна плзні. колись за комуни тут стояв вертолітний полк козломордих.зараз вся площа забудована заводами і є пром зоною.
    Заводи бляшанки з сендвіч панелй. найбільший ніби Дайкін. робить кондиціонери. а так все навколо автомобілки в основному.рульове, сідушки і т. д. є великий тошіба не ціавився що робить. купа інших навіть ізопол є що робить ппс.
     
    Останнє редагування модератором: 28 тра 2021
  6. BOGUSH2201

    BOGUSH2201 Стажер

    Повідомлення:
    14
    Симпатії:
    5
    Адреса:
    Львів
    Якщо можна то порадьте чи можна заливати до води у якості незамерзайки технічний спирт, біля мене рядишком спіртзавод, знайомі принесли 60 літрів чисто на розпал. Спирт приблизно 60 градусів зібраний з голів та хвостів. Якщо поляти на руку відчувається що маслянистий. У мене ТА на 800 літрів і я думаю що до води добавити для безпеки на зиму. А також щодо насоса який варто купити щоб був надійний можливо буде ганяти воду всю зиму не зупиняючись щоб не замерзла.
     
    Останнє редагування модератором: 28 тра 2021
  7. barnych

    barnych Заслужений майстер

    Повідомлення:
    2.309
    Симпатії:
    647
    Адреса:
    городок львівської обл.
    можна.то буде антифриз.але в вашому випадку краще рішення є повітряна система обігріву.
     

Поділитися цією сторінкою