ТТ+ТА - схема підключення

Тема у розділі 'Отопление и горячее водоснабжение - общие вопросы', створена користувачем doroshenko1977, 3 чер 2013.

  1. onyx_75

    onyx_75 Інженер

    Повідомлення:
    694
    Симпатії:
    572
    Це булоб добре підяти темп.
    Код не прокатіл :-D? Потрібно мабуть брутом прогнть:-D
     
  2. БАЗА

    БАЗА Стажер

    Повідомлення:
    15
    Симпатії:
    3
    Адреса:
    львів
    В 11 році хотів собі переробити опалення, майстрів багато і гроші просять немалі а толкових мало от і начав шукати на просторах інтернету як це все зліпити до купи самому.Зробив собі потім батькам,братові але газовий котел це не котельня з ТТ котлом.Добре що є такі форуми і люди діляться досвідом бо "місцеві специ"то не так воно не буде працювати главне гроші взяти.
     
    predka та onyx_75 подобається це.
  3. onyx_75

    onyx_75 Інженер

    Повідомлення:
    694
    Симпатії:
    572
    Код 5162 не пройшов? Самому цікаво:-D. вам майстри і не потрібні ви робите окуратно рівно красиво, є такі майстри круті які обвязують круті котли а варять саму обвязку без отводів, зарізають труби під якимсь кутом і роблять косі стики як попало( отводи бувають і 90 і 45 грд і можна із 90 зробить любий кут)що таке рівень мабуть нема розуміння. Дивися на таке все криве і обри:facepalm:гане і не розумієш що то було , да воно працюватиме але на це гидко дивитись. От як почали ви стараться і окові приємно і так буде і далі, а ті хто робить ,, временно" і так пройде , а що тут такого, пох на естетику, оце тут не потрібне бо можна труба до труби ітд:-D то так і працюватимуть а таких майстрів ще й наймають і платять їм гроші:-D, котли дорогущі а обвязка як буби в сараїO=-:-D.
     
    Останнє редагування: 18 лис 2018
    pic16f887 та БАЗА подобається це.
  4. БАЗА

    БАЗА Стажер

    Повідомлення:
    15
    Симпатії:
    3
    Адреса:
    львів
    @onyx_75, код ще непробував сьогодні ж вихіднийpapa
     
  5. onyx_75

    onyx_75 Інженер

    Повідомлення:
    694
    Симпатії:
    572
    Ой геть забув :poklon:
     
    БАЗА подобається це.
  6. Любко

    Любко Підмайстер

    Повідомлення:
    97
    Симпатії:
    23
    Адреса:
    Львовская обл. Міженець
    Щоб немати проблем з гідравлікою, ліпше підключати у ТА, ТА буде заодно виконувати роботу гідрострілки, як що, у Вашому випадку, не були б насоси частотники, то з гідравлікою могли бути проблеми.
     
  7. onyx_75

    onyx_75 Інженер

    Повідомлення:
    694
    Симпатії:
    572
    Код 5162 від сервіс менювам підійде без проблем так як я і здогадувався виробник не захотів заморочки і іактично цей код підходить до багатьх моделей фірми TECH , а другий 5163 цей код мабуть от установки турбіни і ще мабуть 5164 теж є ну то таке можна і крутнуть під себе параметри так як не всі продвинуті користувачі і лазить по настройкам сервісного меню не бажано
     
    БАЗА подобається це.
  8. Энки

    Энки Модератор Команда форуму

    Повідомлення:
    15.888
    Симпатії:
    15.562
    Адреса:
    Київ
    Ніяких проблем.
    В 99% випадків, де ставлять гідрострілку, вона непотрібна. Зайвий металобрухт.
     
    pic16f887, onyx_75 та БАЗА подобається це.
  9. Любко

    Любко Підмайстер

    Повідомлення:
    97
    Симпатії:
    23
    Адреса:
    Львовская обл. Міженець
    Ви праві, гідрострілка непотріб, я такої ж думки, коли система опалення монтується з нуля, де заплановано ТП котел, газовий чи електро то прораховуються всі системи згідно правил, а коли був газовий котел і система робоча, до якої додається ТП і ТА, та доробляються ще додаткові контури підложного опалення, що в основному тепер із новими тарифами на газ актуальні, то краще, на мою думку використовувати ТА як гідрострілку, до якої підключити всі окремі насоси, які розносять теплоносій по різних системах і не мішають один одному, щоб не мати проблем і не ломати те що вже існує, і коли у людини бюджет на опалення обмежений, то робиться так щоб не було дорого і ефективно гріло.
     
    pic16f887 подобається це.
  10. onyx_75

    onyx_75 Інженер

    Повідомлення:
    694
    Симпатії:
    572
    @БАЗА щось вас не чутно, як там справи у вас ? Як веде себе система ? Що змінили , що налаштували? Цікаво почуть результати, чи бродили по інженерному меню, що наклацали цікавого:-D? А то ви тоді довго десь пропадали і тепер партизанити десь:-D. Чекаєм на звіт, ну хоть і не звіт але пару словець всеж хочеться від вас почути. Цікава ваша система:vo:
     

Поділитися цією сторінкою