Сколько энергии потреблает автомобиль на стоянке !!?

Тема у розділі 'Высокие технологии', створена користувачем koljanx, 12 лис 2016.

  1. koljanx

    koljanx Майстер

    Повідомлення:
    82
    Симпатії:
    67
    Вы не задумывались почему не можете завести автомобиль после длительного простоя ? Я тоже не задумывался пока не через 2 недели стоянки в гараже обнаружил разряженный аккумулятор. Почему смотрите на видео.


    PS. Это частный случай и не более того, поэтому примерять его на все авто не стоит (встречал вещи и похлеще, например у знакомого энергопотребление автомобиля 0,4 А/час !!!!!). Может быть у Вас ситуация другая, но между прочим взять амперметр и померять я думаю стоит !
     
  2. pic16f887

    pic16f887 Прораб

    Повідомлення:
    345
    Симпатії:
    313
    Адреса:
    Київська обл
    @koljanx, а скільки цілком робочих акб по ці причині поміняли . Багато зіткнулись з цією проблемою коли менш стали їздить, сигналізація і неправельно підключена магнітола можуть розрядити нормального акумулятора за 4-5 днів , знаю це з власного досвіду бо все життя проробив автоелектриком.
     
  3. Shejk

    Shejk Підмайстер

    Повідомлення:
    92
    Симпатії:
    2
    мабуть рідко, але попадаються совісні продавці акамуляторів. Одного разу, коли надумав міняти акумулятор, продавці провели повну діагностику старого, в тому числі і замірювали скільки на себе бере машина в режимі ,,очікування''
     
    pic16f887 подобається це.
  4. zzaazz

    zzaazz Стажер

    Повідомлення:
    15
    Симпатії:
    3
    Когда оставляю машину в гараже- скидываю минусовую клемму.( один акк умер, теперь перестраховываюсь)
     
  5. Мирослав

    Мирослав Заслужений майстер

    Повідомлення:
    4.206
    Симпатії:
    4.272
    Адреса:
    м. Ужгород
    Колеги форумчани. якщо у вас є проблеми з розрядом АКБ на стоянці - перевірте авто на "утікання"струму. Амперметр звичайного дешевого цифрового тестера (режим 10А) вмикаєте в розрив акумуляторного проводу. при всьому вимкненому авто без сигналізації і музики має споживати "0", сигналізація в черговому режимі додасть 5-10 мА, вимкнений магнітофон - стільки ж. Якщо магнітофон споживає більше - знімайте на стоянці лицеву панельку з магнітофона. Нормальне споживання - 10-15 мА, 40-50 мА - то вже проблема, ще більше - шукайте або не вимкненого споживача (наприклад, лампочку підсвітки бардачка чи багажника) або проблему в електроніці.
    Ще зауважу, що ряд сучасних (з середини нульових) іномарок (наприклад Шкода на платформі А5 або майже всі БМВ) проводять централізоване самотестування систем автомобіля після того як ви вже замкнули авто (що дає посилене споживання електроенергії ща на протязі 4-6 хвилин), для таких авто перевірку споживання в "сплячому" режимі слід робити з урахуванням цієї особливості і для цього краще звернутися до кваліфікованого спеціаліста.
     
    Энки подобається це.

Поділитися цією сторінкою