Бітумна черепиця Shinglas, відгуки

Тема у розділі 'Кровельные покрытия', створена користувачем dreamer_, 5 тра 2016.

  1. dreamer_

    dreamer_ Підмайстер

    Повідомлення:
    63
    Симпатії:
    16
    Доброго дня!
    Цікавлять відгуки про такий покрівельний матеріал як бітумна черепиця Shinglas. Брат вирішив перекривати дах. Вибір впав саме на бітумне покриття. Має можливість взяти Shinglas по з непоганими знижками. Чи варто взагалі купувати дану бітумну черепицю? Можливо, хтось уже з майстрів використовував даний покрівельний матеріал і може сказати щось про нього.
    Дякую за відгуки та гарні поради.
     
  2. Seryy

    Seryy Майстер

    Повідомлення:
    118
    Симпатії:
    38
    ціна на дану черепицю і без скидок не дуже висока.... але скажу Вам, краще не беріть... досить не якісний покрівельний матеріал... хотів колись собі брати... теж повівся на ціну... але кум збив, бо в нього така стоїть, то матюкався і матюкався...
     
  3. Komers_Valentin

    Komers_Valentin Майстер

    Повідомлення:
    194
    Симпатії:
    8
    Адреса:
    Київ
    А кум яку серію черепиці мав на увазі - одношарову, двошарову чи трьохшарову?

    P.S. Сам збираюсь таку брати, може щось підкажете.
     
  4. Seryy

    Seryy Майстер

    Повідомлення:
    118
    Симпатії:
    38
    а я навіть і не знаю... напевне, одношарова в нього
     
  5. Opachki

    Opachki Стажер

    Повідомлення:
    15
    Симпатії:
    8
    Шинглас уже не первый год на нашем рынке и если доверяться не этому производителю, тогда какому? Покупать Owens Corning в четыре раза дороже и такого же качества? Или может вообще ондулин кидать? Я вам так скажу. За четыре года эксплуатации проблем с shinglasом вообще ноль. Не одного гонта не поменял. Цвет за это время кровля не потеряла. Мох не образовался (хотя и рано еще по срокам для мха). Ну, а там смотрите сами. Вам требовался отзыв - у меня он положительный. От цены до эксплуатации. Забыл уточнить - у меня ранчо двухслойка.
     
  6. Zik_zik

    Zik_zik Майстер

    Повідомлення:
    100
    Симпатії:
    28
    Доброго дня! Впхаю трохи свого носа. Теж задумуюся над купівлею черепиці. от виникли такі питання в мене:
    ви тут говорили за багатошаровість даного покриття. цікаво дізнатися як обрати покрівлю потрібну для свого даху. Може є яка таблиця? І що залежить від кількості шарів?
     
  7. velislav

    velislav Новачок

    Повідомлення:
    6
    Симпатії:
    0
    При производстве гибкой черепицы SHINGLAS иногда склеивают 2, а то и 3 гонта между собой. Нижний слой должен иметь форму прямоугольную, а верхний – текстурный вырез, который придает кровле рисунок, узоры и объем. Таким образом, получается двухслойная битумная черепица. Чем больше слоев, тем лучше. Будет ветроустойчивой и меньше вероятность того, что влага под гонт будет проникать. Поэтому гарантийный срок двух и трехслойной черепицы, в среднем, в два раза выше.
     
  8. dreamer_

    dreamer_ Підмайстер

    Повідомлення:
    63
    Симпатії:
    16
    Дякую всім за участь у темі. ТАк зрозумів, якщо купувати, то купувати тришарову, щоб надійніше і не міняти через пару років.
     
  9. Opachki

    Opachki Стажер

    Повідомлення:
    15
    Симпатії:
    8
    Однослойная вам тоже прослужит полтора десятка лет. Ну или можно взять двухслойную. Если не ошибаюсь у шинглас серии Вестерн срок гарантии 55 лет. Такую кровлю монтируешь раз и на всю оставшуюся жизнь)
     
    dreamer_ подобається це.
  10. Master Z

    Master Z Новачок

    Повідомлення:
    26
    Симпатії:
    0
    З Шингласом працюю більше 10 років ( я - підрядник). Скарг немає. Останні 5 років вони є лідири на ринку і суттево вдосконалили якість своєї продукцію.
    Я рекомендую клієнтам і собі особисто накривав Ранчо двухшаровий. Оптимальне співіддношення - ЦІНА-ЯКІСТЬ- СРОК СЛУЖБИ. 2 шари за ціною 1-го.
    Відгук - позитивний.
     

Поділитися цією сторінкою