Вирощуємо свиней - в салі сила!

Тема у розділі 'Живность', створена користувачем leshiy_40, 25 лис 2012.

  1. elalex

    elalex Майстер

    Повідомлення:
    296
    Симпатії:
    70
    Адреса:
    Киев
    У Вас дуже перекручене поняття сумлІння. Воно означаЄ не шкодити здоров'ю свому та своЇх близьких. А для цього потрІбно знати, в тому числІ, скІльки, чого І при якІй роботІ потрІбно Їсти. На жаль, люди нІяк не можуть забути голодомору і наЇдаються так, нІби Їдять останнІй раз. Особливо на цІх дурних святах.
    У людей сильно перекручене поняття важкоЇ праці. Вони вважають, що якщо пІсля роботи тІло болить, то то була важка робота, І треба багато з"Їсти. ЛІкарІ вважають зовсІм Інше, вони перемІряли всІ роботи, скажімо, в селі, І знайшли там тІльки двІ тяжкІ роботи - косовиця І скиртування руками. ВсІ іншІ роботи - середньоЇ тяжкостІ І легше, І для них достатньо 2500-3000ккал, причому майже всІ цІ калорІЇ повиннІ поступати у вигдядІ бІлкІв І вуглеводІв (крохмаль), а не жирІв. Твердих жирІв (сала, вершкового масла, маргаринІв), включаючи тІ, які знаходяться в хлІбі, ковбасІ, молоцІ, морозивІ не можна вживати бІльше 25-30г в день. На простІй мовІ це означаЄ, що ніяких сала, вершкового масла, маргаринІв, морозива в холодильниках бути не повинно. Якщо Ви знаЄте, на Заході незбиране молоко вважаЄться шкІдливим, а бІльш цІнним І дорогим - знежирене.
    Головним постачальником колорІй повинен бути крохмаль в продуктах. Салатики калорІй не дають, я Їх зовсІм не Їм. І взагалІ, я не приклад правильного рацІону. МенІ просто шкода людей, якІ за своЇ грошІ псують своЄ здоров'я.
    --- добавлено: 31 сер 2015 у 22:41 ---
    Можемо посперечатись, хто краще знаЄ про Їжу і харчування. Я електрик на даже легкІй роботІ, але знаю стІльки, що не боюсь сперечатись навІть з професІйними кухарями.
     
    Останнє редагування модератором: 8 вер 2015
  2. leshiy_40

    leshiy_40 Заслужений майстер

    Повідомлення:
    8.806
    Симпатії:
    10.846
    Адреса:
    Зах. УкраЇна
    ОГО-ГО!!! Я не маю сумнівів, ви корінний Киянин, чи не так???:)
     
  3. мельничук

    мельничук Новачок

    Повідомлення:
    12
    Симпатії:
    0
    Адреса:
    житомир
    elalex Ви так говорите ніби знаєте істину.
    Давайте з повагою ставитись до думок інших. Всі мають право висловитись і не буть за це засудженим або висміяним . А особливо якщо його позиція це лише позиція, і він не навязує свою правоту іншим
     
    Останнє редагування модератором: 8 вер 2015
  4. ostrov-28

    ostrov-28 Підмайстер

    Повідомлення:
    46
    Симпатії:
    16
    Посперечатися завжди можна,бо так народжується істина;))) По знежиреним продуктам і про жирне\нежирне м*ясо якраз нещодавно американські вчені,а їм проблема ожиріння досить близька до вивчення....перевірили доцільність ствердження .що знежирені продукти менш шкідливі на організм....так от,якщо ви готові сприйняти інформацію, читайте уважно! Вони виявили.що під час проведення дослідів в далеких 50х роках минулого століття була допущена заангажованність в питаннях!!! І знайшлися факти ,що фірми виробники проплатили ті досліди задля прибутків! І МІФ про користність знежиреної їжі не що інше ,як маркетинговий хід! І на додачу,підтримаю вищесказаних авторів,почитайте про корисність сала в сирому вигляді...не маргарину! масла! чи вершків...а саме С А Л А... рекомендована доза до вживання для дорослоїьособи 20-50 гр на добу!!!! Для перевірки інформації пошугайте в гугелі останні досліди,якщо вже не вийде,то спробую найти особисто.....
     
    Останнє редагування модератором: 8 вер 2015
  5. Энки

    Энки Модератор Команда форуму

    Повідомлення:
    15.888
    Симпатії:
    15.562
    Адреса:
    Київ
    И не влом вот это так шифтом постоянно клацать?
     
    Останнє редагування модератором: 8 вер 2015
    leshiy_40 подобається це.
  6. ostrov-28

    ostrov-28 Підмайстер

    Повідомлення:
    46
    Симпатії:
    16
    Були в мене чорні(корейці)...так от по сьогоднішній день я більших не зустрічав...я експериментував з ними,крив "миргородським" кабаном і "англійським дюрком.... НЕ БУВАЄ і НЕ буде ніколи в корейців ваги 150 кг в 10міс,навіть при відгодівлі за допомогою БМВД.... повірте,займаюся не один рік і всі ці етапи в силу своєї впертості перевіряв на своїх свинях і своїми "набитими гулями"...
     
  7. мельничук

    мельничук Новачок

    Повідомлення:
    12
    Симпатії:
    0
    Адреса:
    житомир
    Я давав відповідь на вислів що 150кг за місяць це нерентабільно. А так я з вами повністю згоден.
     
  8. elalex

    elalex Майстер

    Повідомлення:
    296
    Симпатії:
    70
    Адреса:
    Киев
    Так, корінний. А що?
    --- добавлено: 1 вер 2015 у 04:59 ---
    1.Так, знаю істину. І знаю, де вона написана. У Вас інша істина? Давайте порівняємо їх та їх джерело.
    2.Всі мають право висловитись, але права не буть за це засудженим - не мають. Не знаю я такого права і засуджую всіх, кого вважаю потрібним. А особливо якщо його позиція це лише позиція, як би швидше і сильніше зруйнувати здоров'я українців.
    3.А як це - нав'язувати свою правоту іншим?
     
    Останнє редагування модератором: 8 вер 2015
  9. elalex

    elalex Майстер

    Повідомлення:
    296
    Симпатії:
    70
    Адреса:
    Киев
    1.Американські вчені - це не розмова. Призвища, посади, організації, посилання?
    2.Їжа, знежирена настільки, щоб добова норма вживання твердих жирів ввійшла в норму, безумовно корисна. Хтось це заперечує? Чи там хтось годує когось тільки знежиреною їжею і робить якісь висновки? Про рослинне масло речі нема - їжте в межах добової норми калорій, щонайменше 50г.
    Про корисність - знову: призвища, посади, організації, посилання?
    3.Якось вже шукав по Google, там мільйон сайтів з-під забору про корисність сала. Є хоч одна організація, яка це підтвердила? Лікарі не виділяють сало серед твердих жирів.
    --- добавлено: 1 вер 2015 у 05:48 ---
    Нет, не влом. Я терпеливый. Очень редко печатаю по-украински, не сразу научился, но научился.
     
    Останнє редагування модератором: 8 вер 2015
  10. мельничук

    мельничук Новачок

    Повідомлення:
    12
    Симпатії:
    0
    Адреса:
    житомир
    У нас видно різні поняття про істину. Моя істина спонукує мене з повагою, толерантністю ставитись до думок інших.
    А для того щоб спорити про правильність чиєїсь істинт заведіть ТЕМУ на сайті.І там розказуйте в що вірите(якщо дозолять модератори) А тут зібрались люди які обговорюють тему про свиней. Пропоную вам завести нову тему про шкідливість сала .
     
    Останнє редагування модератором: 9 вер 2015

Поділитися цією сторінкою