ТТ котли Heiztechnik Польща)

Тема у розділі 'Твердотопливные котлы', створена користувачем predator86, 17 вер 2011.

  1. heiz777

    heiz777 Підмайстер

    Повідомлення:
    36
    Симпатії:
    1
    Адреса:
    тернопіль
    котел стає в режим очікування
     
  2. remorseless

    remorseless Новачок

    Повідомлення:
    3
    Симпатії:
    1
    В котле первоочередное теплообменник и система наддува. Теплообменник сделан из метала, реальную толщину которого можно оценить посмотрев на массу котла. Важно, также, качество сварных швов теплообменника. Котлы Heiztechnik я видел своими глазами у их поставщика в г.Тернополе. Такой котел прослужит в лучшем случае 5-6 лет (это еще если установить грамотно, с обеспеченной температурой обратки, что делают далеко не всегда). Я все понимаю, люди хотят подешевле, но своим клиентам я такое фуфло никогда не посоветую. Тем более что они НЕ ДЕШЕВЛЕ, цены сравнимы с теми же польскими, но с теплообменником из нормального материала, как DEFRO или SAS. Можно посмотреть еще KALVIS (прибалтийский, вроде бы). Даже DREWMET польский, который лично мне не нравится (о вкусах не спорят), от них на голову выше.
    Просто на рынке резко возрос спрос на твердотопливники - вот и продают все подряд что дешевле. "Пипл схавает". Разницу в качестве люди прочувствуют лет через 5, когда все это превратится в металлолом.:cry:
     
    1 людині також подобається це.
  3. heiz777

    heiz777 Підмайстер

    Повідомлення:
    36
    Симпатії:
    1
    Адреса:
    тернопіль
    ВИ ВЗАГАЛІ БАЧИЛИ ЦІ ВСІ КОТЛИ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
    Що взагалі спільного в вазі котла і товщиною теплообмінника.що Ви і щим порівнюєте.Я не збираюсь Вас переконувати в тому чи іншому.Раді цікавості відвідайти любий польский форум.Я думаю Ві зміните думку.Вдалого Вам Вибору.
     
  4. remorseless

    remorseless Новачок

    Повідомлення:
    3
    Симпатії:
    1
    Очень много общего. Практически все. ТТ котел это конструкция из листовой стали - основной вес котла это как раз вес теплообменника. Лист стали толщиной 1мм весит ровно в два раза меньше чем лист стали 2мм. Динамика цен на твердотопливные котлы практически полностью повторяет динамику цен на металл. И таки да. Я видел все эти котлы своими глазами. Я этим занимаюсь уже много лет. И потому знаю, о чем говорю.
     
  5. Дмитрий_монтажник

    Дмитрий_монтажник Стажер

    Повідомлення:
    3
    Симпатії:
    2
    Адреса:
    Киев
    У котлів Heiztechnik все в порядку зі сталлю, по крайній мірі у побутових. Вони використовують котлову сталь внутрішнього теплообмінника не менше 5 мм. Такі котли можуть прослужити 15-20 років. Бачив на власні очі, коли замінювали старий стальний котел... хазяйка сказала, що ставили ще в 80-х роках.
    remorseless, з вами повністю згоден, на вагу котла потрібно дивитись, але мислити потрібно не так прямолінійно...якщо ви добре розбираєтесь в котлах, то повинні знати, що є ще дуже багато інших факторів....
    бачив на власні очі як прогорів теплообмінник побутового котла 6мм за два сезони і як порвало 8мм теплообмінник котла із-за неправильного підключення.
    А взагалі, читайте польські форуми, там більше інформації....
     
  6. AndriuIngenier

    AndriuIngenier Підмайстер

    Повідомлення:
    93
    Симпатії:
    12
    Розкажіть які проблеми виникали з котлами?
     
  7. AndriuIngenier

    AndriuIngenier Підмайстер

    Повідомлення:
    93
    Симпатії:
    12
    Залишаєм ВІДГУКИ та задаємо ПИТАННЯ, що до експлуатації.
     
  8. serg715

    serg715 Новачок

    Повідомлення:
    25
    Симпатії:
    0
    Відгуки Можливо хтось користується.Підкажіть за ці котли
     
  9. serg715

    serg715 Новачок

    Повідомлення:
    25
    Симпатії:
    0
    Невже ніхто немає такого котла,,?
     
  10. Seryy

    Seryy Майстер

    Повідомлення:
    118
    Симпатії:
    38
    какую модель хотите покупать?
     

Поділитися цією сторінкою