Видеонаблюдение - кто может помочь

Тема у розділі 'Ремонт квартир, отделка помещений', створена користувачем Татьяна L, 4 сер 2011.

  1. elden

    elden Інженер

    Повідомлення:
    762
    Симпатії:
    661
    Друзья-китайцы научились "запихивать" видеокамеры с регистраторами куда только угодно и уменьшать все это до неприлично малых размеров. Наши люди начали пытаться при помощи этих "игрушек" бороться с вымогательствами на всех уровнях власти записывая разговоры с "слугами народа". Естественно "слуги народа" приняли все меры для обеспечения безопасности своего "бизнеса". Вот для чего на самом деле был принят этот закон.
     
    5 користувачам це сподобалось.
  2. sanykrimea

    sanykrimea Firewall Команда форуму

    Повідомлення:
    25.886
    Симпатії:
    82.186
  3. McGeady

    McGeady Стажер

    Повідомлення:
    3
    Симпатії:
    1
    Посоветуйте что-нибудь в таком вопросе:

    необходимо установить наблюдение, на 5-6 камер, раннее никогда с этим не сталкивался. К кому обратиться так, чтобы получить и качество, и соответствующую оплату?
     
  4. captain Grey

    captain Grey Заслужений майстер

    Повідомлення:
    2.733
    Симпатії:
    3.821
    Адреса:
    Суми, Україна
    Ви на Марсі? Заповніть свій профіль, а то не зрозуміло де Ви хочете отримати послугу. Можу допомогти у Сумах та Києві.
     
  5. McGeady

    McGeady Стажер

    Повідомлення:
    3
    Симпатії:
    1
    Кривой Рог

    хотелось бы вообще узнать что к чему, потому что никогда не сталкивался с этим
     
  6. captain Grey

    captain Grey Заслужений майстер

    Повідомлення:
    2.733
    Симпатії:
    3.821
    Адреса:
    Суми, Україна
    Якщо Ви не представник(що буде смішно), то ось Вам магазин у Кривому Розі - Тиць!
    У мене 4 камери інфрачервоні та реєстратор на терабайт - все обійшлось у 6500 грн. Але камери розкидані на всі 12 соток і установлював знайомий(за пів-ціни).
     
    Andrii_M подобається це.
  7. McGeady

    McGeady Стажер

    Повідомлення:
    3
    Симпатії:
    1
    спасибо за ссылку
     
    captain Grey подобається це.
  8. sanykrimea

    sanykrimea Firewall Команда форуму

    Повідомлення:
    25.886
    Симпатії:
    82.186
    В отношении авторов законодательства "О брелках", возможно будет открыто кримінальне провадження по статье 111 "Державна зрада"

    [​IMG] Громадська рада з питань оновлення СБУ добавил(-а) 4 новых фото
    50 мин. ·

    Громадською радою з питань оновлення Служби безпеки України отримано звернення ряду громадських організацій щодо порядку здійснення державного контролю за міжнародними передачами товарів подвійного використання.

    Уважно його вивчивши, науково-експертна група Громадської ради з питань оновлення Служби безпеки України прийшла до висновку, що в 2004 році Кабінет міністрів України, під керівництвом В.Януковича, шляхом затвердження Порядку здійснення державного контролю за міжнародними передачами товарів подвійного використання, який містить відповідні вимоги до міжнародних передач товарів, що можуть бути використані у створенні звичайних видів озброєнь, військової чи спеціальної техніки, а також списків таких товарів, не лише створив чергову корупційну схему для митних органів та окремих посадових осіб з Служби безпеки України, але й, не без врахування інтересів військово-промислового комплексу Російської Федерації, котра вже тоді готувалася до військового вторгнення на територію України, умисно сповільнив технологічний розвиток України, суттєво обмеживши можливість закуповувати та виробляти високотехнологічну продукцію, в тому числі у сфері оборони.
    Внаслідок затвердження постановою КМ України №86 від 28.01.2004 року такого Порядку здійснення державного контролю за міжнародними передачами товарів було створено обмеження не лише щодо експорту, але й на імпорт таких товарів, чим фактично застосовано санкції проти самої України. Виходить, що Україна в односторонньому порядку створила регуляторні перепони для імпорту значної частини високотехнологічної продукції, щодо торгівлі якою не існує жодних міжнародних обмежень. Під заборону потрапили: вимірювальні прилади, медичне обладнання, комп’ютерна техніка та навіть побутова електроніка.
    Громадська рада з питань оновлення Служби безпеки України вважає, що, враховуючи курс вищого керівництва держави на дерегуляцію ринкових відносин, а також необхідність постачання до України, в часі військового протистояння з Російською Федерацією, високотехнологічної продукції та наукомістких технологій, затверджений постановою КМ України №86 від 28.01.2004 року Порядок підлягає обов’язковому перегляду з метою зняття штучних обмежень, які створюються ним для суб’єктів господарювання.
    Оскільки Служба безпеки України, в особі Українського науково-дослідного інституту спеціальної техніки та судових експертиз Служби безпеки України, є виконавцем судових експертизи та експертних досліджень технічних засобів (виробів) на предмет їх віднесення до спеціальних технічних засобів негласного отримання інформації, то ряд товарів подвійного використання, що можуть бути використані у створенні звичайних видів озброєнь, військової чи спеціальної техніки, які є в Списку, затвердженому постановою КМ України №86 від 28.01.2004 року, підлягає експертним дослідженням, які проводить Український науково-дослідний інститут спеціальної техніки та судових експертиз Служби безпеки України.
    В зв’язку з вищевикладеним, а також тим, що Вассенаарська домовленість стосується лише експорту звичайних озброєнь та товарів і технологій подвійного використання Громадська рада з питань оновлення Служби безпеки України звертається до керівництва Служби безпеки України з проханням перевірити дії посадових осіб Кабінету Міністрів України, які причетні до підготовки та підписання постанови КМ України №86 від 28.01.2004 року, а також встановлення ними обмежень щодо імпорту на територію України високотехнологічної продукції та наукомістких технологій в інтересах військово-промислового комплексу Російської Федерації, на наявність в них ознак злочину, передбаченого ст. 111 Кримінального кодексу України “Державна зрада”, в частині умисного вчинення діянь на шкоду обороноздатності та економічній безпеці України.
    Також Громадська рада з питань оновлення Служби безпеки України просить Голову Служби безпеки України Василя Грицака підтвердити курс вищого керівництва України на дерегуляцію ринкових відносин в Україні та усунення підрозділів Служби безпеки України від участі в створенні додаткових труднощів у веденні бізнесу суб’єктами зовнішньоекономічної діяльності в сфері імпорту високотехнологічної продукції та наукомістких технологій, підтримавши пропозицію приведення українського законодавства, прийнятого на виконання Вассенаарських домовленостей, у відповідність до вимог самих Вассенаарських домовленостей, включно зі списками товарів подвійного призначення, що не лише сприятиме інвестиційному клімату, а й покращить імідж України на міжнародній арені.


    [​IMG]

    [​IMG]
     
    captain Grey та Энки подобається це.
  9. Энки

    Энки Модератор Команда форуму

    Повідомлення:
    15.888
    Симпатії:
    15.562
    Адреса:
    Київ
    Теперь можно будет по простому купить пинхол?
     
  10. sanykrimea

    sanykrimea Firewall Команда форуму

    Повідомлення:
    25.886
    Симпатії:
    82.186
    Если отменят всю эту подзаконную муть, то да
     

Поділитися цією сторінкою