Зовнішня штукатурка глинобитних стін

Тема у розділі 'Стены, фасады и перекрытия', створена користувачем Miroslav.Kv, 5 лип 2011.

  1. Мирослав

    Мирослав Заслужений майстер

    Повідомлення:
    4.206
    Симпатії:
    4.272
    Адреса:
    м. Ужгород
    Не в курсі. Але чітко знаю: чим більше рекламних обіцянок, тим прискіпливіше слід знайомитися з матеріалом до покупки. Дуже вже багато недобросовісних рекламщиків розвелося (хоча, звичайно, не всі:) ).
     
  2. Голуба

    Голуба Новачок

    Повідомлення:
    17
    Симпатії:
    2
    Адреса:
    Киев
    Повнвністю згоден з Вами (щодо рекламників). Ми придбали декілька саманних блоків, мішечок теплої штукатурки, власноруч нанесли розчин цієї штукатурки на саманні блоки (ще встигли до морозів) і навесні подивимось- як вона буде триматись взимку. Взагалі чув, що в Америці є фірма, котра займається утепленням самнних будинків (виробляє грунтівку, утеплюючі суміші). Ви не маєте ніякої інформаціїї з цього приводу?
     
  3. вг19590505

    вг19590505 Підмайстер

    Повідомлення:
    39
    Симпатії:
    12
    Адреса:
    днепропетровск
    зайдите на толокаинформ или хата бобрив киевский клуб экостроителей у них огромный опыт по вашему вопросу
     
  4. Флекс

    Флекс Стажер

    Повідомлення:
    21
    Симпатії:
    19
    Адреса:
    Кривой Рог
    Вставлю і свої 5 копійок.Купую хату в селі, а господарські будівлі мене не влаштовують + немає підвалу. Думаю викопати глибокий підвал(мотофрезою) а викопану глину пустити на виробництво саманих блоків а потім з них будувати господарські будівлі.Зовнішні стіни рекомендують . Це скачав з Інета:

    на*ружные стены из самана по окончании осадки (примерно через 1 год) следует оштукатурить по дранке. Для этого используют известково-глиняный раствор состава 1:1:0,5 (известь : глина : песок), добавляя мякину или полову. Чтобы раствор прочнее держался, в глиняную поверхность стены забивают на глубину 50 мм в шахматном порядке деревянные колыш*ки на расстоянии 100—150 мм один от другого. Они должны выступать из стены на 15—20 мм.

    При производстве штукатурных работ на смоченную по*верхность стены сначала наносят первый слой штукатурки — намет; на просохший слой штукатурки накладывают второй слой — накрывку и окончательно обрабатывают поверхность стены штукатурными инструментами.

    Наружные стены из самана можно также оштукатуривать по закрепленным на них рейкам Предваритель*но рейки обивают дранкой.

    Добавлено через 6 минут 44 секунды
    От тільки про колишки не зрозумів, адже при штукатурці стіна повина бути гладкою, якже штукатурити,коли виступаючі колишки заважатимуть.
     

Поділитися цією сторінкою