Ищу замену 2-х скоростной ударной дрели!

Тема у розділі 'Аккумуляторный, пневмо, электро и бензоинструмент', створена користувачем Vladlen, 7 кві 2011.

  1. Muton

    Muton Новачок

    Повідомлення:
    3.573
    Симпатії:
    1.160
    Адреса:
    Киев
    Портвейн,
    Я Вас отлично понимаю. Хотя у нас термины разные: у вас - разумная достаточность, у меня - оптимальный баланс - но подход одинаковый.
     
  2. searcher

    searcher Новачок

    Повідомлення:
    6
    Симпатії:
    2
    Адреса:
    Луцьк
    Вітаю усіх!
    Постало питання купити універсальну дриль (бажанно з ударом). Універсальність має полягати в наступному: свердлити стіни, метал, деревину (тут якби все зрозуміло), замшіти у відрі цементний розчин, клей. Використовуватись буде в побуті, тому і якихось надто великих навантажень не передбачається, але б хотілось купити якісний інструмент. Вже придивлявся у різних торгових точках, та все одно мучають сумніви.
    Є Black&Decker на 500 Вт http://www.nl.ua/ua/instrumenty/ele...ecker_KR50RE_N_nabor_X62590_nabor_X56000.html ціна 400 грн + з набором свердел і набором біт з викруткою (але потужність надто мала як на мене)
    та DWT на 1050 Вт за близько 700 грн
    http://cifra.ua/ru/products/descriptions/udarnaja_drelj_DWT_SBM-1050_T/index.html
    DWT краща, але з цим брендом ніколи не працював і не знаю як там з надійністю.
    Чекаю Ваших відгуків і пропозицій, буду дуже вдячний!
     
  3. AKit

    AKit Заслужений майстер

    Повідомлення:
    3.012
    Симпатії:
    803
    Відповідь: Re: Ищу замену 2-х скоростной ударной дрели!

    На жаль ви хочете сувмістини дві різні речі. Для свердління в металі, дереві, цеглі достатньо дрилі потужністю 500-600 Вт. Вони мають досить невелику вагу, розміри, що полегшує роботу на висоті, важко доступних місцях. А також такими дрилями легше контролювати свердління свердлами маленького діаметру. Але вони мало придатні для замішування розчинів, тільки невеликі обєми, як то кажуть "декілька жмень".
    Дрилі з великою потужністю більш придатні для замішування розчинів, але не дуже практичні для процесів свердління описаних вище.
    Для розчинів існують міксери. Вони мають велику потужність, невеликі оберти, чималу вагу, що полегшує процес замішування.
    На неї ціна тутhttp://www.klondayk.com.ua/ru/products/descriptions/udarnaja_drelj_DWT_SBM-1050_T/index.html
     
    1 людині також подобається це.
  4. Crane

    Crane Бригадир

    Повідомлення:
    509
    Симпатії:
    187
    Адреса:
    Житомир
    Відповідь: Re: Ищу замену 2-х скоростной ударной дрели!

    Теж так думаю. Там де потрібна маневреність, робота на висоті чи важкодоступних місцях - дриль на 500-600 Вт саме те, або акумуляторний дриль-шурупокрут, як альтернативний варіант, але ціни на нього іншого порядку.
    Користуюсь МСУ9-16-2РЭ. Під які задачі? Та по суті всі вище названі: свердління дерева, металу (мінімальний діаметр, який доводилось свердлити - до 3 мм включно, як по дереву, так і по металу, свердла цілі :)), буріння (було до купівлі перфоратора), замішування розчинів (дві третини 10 л відра граючись), шпаклівок, фарб. Купував варіант з валізою (доволі міцна), комплект стандартний - додаткова ручка, ключ, обмежувач глибини. Своїх грошей варта. В порядку обговорення.
     
  5. Lentiay

    Lentiay Бригадир

    Повідомлення:
    91
    Симпатії:
    107
    Адреса:
    г.Геническ
    Для замешивания раствора давно и успешно применяю "Фиолент 9-16 2РЭ"(с 2006 года).Менял в ней только щётки,а общее количество перемешанного клея уже превысило 100 тонн-дрель в порядке.Также раньше использовал и вместо дюбельника.За свои деньги-самое то.
    Обычно замешиваю половину 20литрового ведра(пластиковое от шпаклёвки)-замешивает очень легко.
     
    1 людині також подобається це.

Поділитися цією сторінкою