Котел TEPLOWEST що скажете?

Тема у розділі 'Газовые котлы', створена користувачем g_team, 25 січ 2011.

  1. Слава Україні

    Слава Україні Новачок

    Повідомлення:
    1
    Симпатії:
    2
    Адреса:
    Украина
    Доброго дня, шановні панове:Hi:
    От слова взяті з головної сторінки сайту Novatec.ua "Большим спросом на Украинском рынке пользуются теплотехническая продукция, выпускаемая под торговой маркой Нова Тек (электроводонагреватели, газовые котлы и колонки)."
    Зверніть увагу на слова "выпускаемая под торговой маркой Нова Тек".
    Ким "випускаєма", де розташоване виробництво? Скажіть мені місто, адресу, телефон виробництва, а не ТД Новатек. ТД-торговий дім, а не завод виробник. Я панове особисто роблю висновок такий, що ніякого виробництва на Україні не має, тільки ТД, який реалізує продукцію. Китаєць він, шановні, китаєць.
    Якщо я не правий, переконайте мене в протилежному, чекаю на обгрунтовану відповідь. Дякую за увагу!:Hi:
     
    taraspd та AKit подобається це.
  2. Руслан099

    Руслан099 Майстер

    Повідомлення:
    724
    Симпатії:
    70
    Адреса:
    Киев
    Вспоминается в магазине "IStore" вопрос от покупательницы: "Это у Вас оригинальные Apple или китайский?"
    Ну кто виновать в том ,что на данный момент 80% электронных комплектующих делаеться в Поднебесной.
     
  3. Lesha

    Lesha Новачок

    Повідомлення:
    1
    Симпатії:
    0
    Для того шоб говорити такі речі, спочатку треба поставити 2 котли разом, зняти передню кришку і подивитися комплектацію котлів а потім писати котрий кращий !!!! Якщоб ішла мова за арістон уно який уже невипускають 5 років я неставби спорити ....
     
  4. rondlyk

    rondlyk Заслужений майстер

    Повідомлення:
    1.435
    Симпатії:
    1.237
    Адреса:
    Тримісто
    Ну и шо далі, детальніше будьте ласкаві. Вкожіть конкретно що там не так.

    І ще, І ще, іще раз наголошую особисто я не говорю що тепловест поганий котел.
    Я говорю що не помірно дорогий як для котла виготовленого у нашід державі при наших зарплатах, при тому що його не провезли через кордон і на ньому не заробили контрабандисти.

    І ніхто з тих хто за нього агітує не реагує на ці мої зауваження. Тупо доводять що це хороший котел.
     
  5. земляк

    земляк Інженер

    Повідомлення:
    802
    Симпатії:
    867
    Адреса:
    трускавець
    В мене якраз той випадок ,що маю обидва котли один Арістон уно і Тепловест.Тепловест працює два роки-квартира 60м2(загальна площа).На разі жодних нарікань.Дуже подобаються ручки керування і дисплей.Все бачу без окулярів.:vo:Кивнув любу ручку- відповідний параметр відображається на дисплеї.
    З Арістоном одні проблеми.Не кажу ,що все дрібне мініатюрне.Тиск чи температуру без окулярів не побачиш.Але це дурниці.Працює три роки.Але...Взимку стоїть в режимі самозбереження(на разі там не живу)З весни працює як колонка.І при тому вже три рази ремонтувався!Причина одна- трьохходовий кран.Перший раз згорів ще й електромоторчик ,що його перекриває.Наступні два рази тільки сам кран.Пильную ,як тільки капає кличу майстра.Ремонти обійшлися вже більше 1000 гр.
    А що в Тепловесті українське?Лише бляха,все інше італійське ,циркуляційний насос- Vilo.
     
    Руслан099 подобається це.
  6. Руслан099

    Руслан099 Майстер

    Повідомлення:
    724
    Симпатії:
    70
    Адреса:
    Киев
    Идите от противного. задайтесь вопросом :"На котёл я готов потратить...... грн,котёл должен быть на ...кВт, турбо ( дымоходный,парапетный, конденсационный).Что выбрать?"
    Вот тогда и можно будет что-то более конкретно сказать и попросить Вас к сумме .......грн накинуть 10% на котёл с большим функционалом ( другой страны сборщицы).
     
  7. AKit

    AKit Заслужений майстер

    Повідомлення:
    3.012
    Симпатії:
    803
    Навісні, двоконтурні котли , різних виробників мають майже однаковий принцип дії і гідравлічну схему.Відмінності складаються з різниці в якості комплектуючих, систем управління.І якщо ціна котла висока ,то це не завжди означає що продавці накрутили скільки захотіли, а просто вихідна ціна його з заводу більша.Тобто затрати на виготовлення якісних комплектуючих вищі.А що таке якість комплектующих,це якісні матеріали:ті самі мідні теплообмінники можуть бути виготовленні з різної міді.Це точність вузлів стикування їх з трубопроводами.Це точність виготовлення запчастин того ж триходового,тисячі переключень без заїдання і т.п. Це якість гуми для кілець ущільнення,здатність їх не втрачати еластичність від високих температур.І так далі.А для виготовлення нормальних комплект. потрібне високоточне обладнання ,високо кваліфікований персонал. А це все лягає на собівартість.

    Все залежить від ваших фін.можливостей.
     
  8. земляк

    земляк Інженер

    Повідомлення:
    802
    Симпатії:
    867
    Адреса:
    трускавець
    В моєї мами "Вулкан".Працює безвідмовно.Електроенергії не треба.Автоматика італійська.Ламатись там нема чому.Жалію ,що не поставив такий же.



    Знайомий живе в квартирі ,взяв "Атон".Парапетний.однофункційний.Дешевий і надійний.
     
  9. Voyutichi

    Voyutichi Модератор Команда форуму

    Повідомлення:
    16.117
    Симпатії:
    8.913
    Адреса:
    м. Самбір
    для такого досвіду потрібен час. Час, щоб купити котел і ним покористуватися 30 років, або час, щоб навчитися оцінювати довговічність котлів по вторинних ознаках виготовлення, матеріалів тощо.

    Тридцять років назад я знав тільки про АОГВ, пропрацював він 20 років і батько його замінив, на всякий випадок, щоб не потік у незручний час.

    довготривала робота котла не вигідна виробнику котлів, це ви повинні розуміти, раз живете в теперішній час. Тому на тридцять років не надійтесь.

    в мене, наприклад, стоїть чавунний будерус. Йому десь років десять точно є (якщо не більше). Почала виходити з ладу електроніка, з часом почнуть ламатися пластмасові детальки (є такі "вузькі" місця, які спеціально зроблені з мінімумом міцності), потім - всяке ще може бути: газова арматура, термодатчики, ну і чавун на кінець..
    --- добавлено: Mar 9, 2013 5:47 AM ---
    пс. подивився на дату виготовлення мого котла - листопад 1999 року.
    Дата на конденсаторах фільтрів 220 вольт - 1993 рік.
     
  10. AKit

    AKit Заслужений майстер

    Повідомлення:
    3.012
    Симпатії:
    803
    Немає. Ні одна електроніка, ні рухомі частини вузлів не втримають стільки.
    Для навісного котла 10 років самий раз.Якби котли працювали по 30 років ,то заводи що їх випускають уже б збанкрутіли, а там теж люди, і теж хочуть їсти:-[

    Чим менше електроніки тим краще.У мене котел КСТ -10 з автоматикою "Арбат" відпрацював 18 років без проблем.На даний момент така автоматика, по принципу дії,це "euro sit" і тому подібні.В той же час наявність в котлі електронних систем управління додає комфорту при експлуатації СО і ГВП.Це і стабільність температури в приміщенні і температури гарячої води, без вашого періодичного втручання в налаштування котла ,і економія газу.Я це все перевірив на власному досвіді, перейшовши від опалення котлом КСТ-10 з автоматикою "Арбат" і газ. колонкою ще рад. часів, на котел"Вайлант"навісний.
     

Поділитися цією сторінкою