Утепление плоской кровли

Тема у розділі 'Звукоизоляция и теплоизоляция', створена користувачем МиКа, 21 вер 2010.

  1. Менделеев

    Менделеев Новачок

    Повідомлення:
    201
    Симпатії:
    53
    Адреса:
    Донецьк
    Господа не пинайте сильно за "засыпку", тем более у меня на плоской бетон :)
    Ну есть такие пирожки и всё тут, смысл я так понял прежде всего в том, что гравий идеально подходит под плитку и применяется в случае если нагрузки на крыше относительно не большие.
    скопипастил тут

    Добавлено через 4 минуты 12 секунд
    Я тоже честно говоря не понимаю смысла в минеральной, ведь нужно использовать "минералку" высокой плотности 150-180, а она даже дороже ЭППС, плюс головняк с намоканием ваты, если вдруг случайно протечка будет.
     
  2. DimaZ

    DimaZ Заслужений майстер

    Повідомлення:
    7.743
    Симпатії:
    975
    Адреса:
    Kyiv
    да нет, засыпка действительно используется на кровле, но в качестве пригрузочного слоя в инверсионных кровлях, грубо говоря чтобы листы теплоизоляции ветром не поотрывало, хотя и под тротуарные плиты тоже
    все верно, но это инверсионная кровля описывается, когда гидроизоляция находится под теплоизоляцией
    весь смысл в пожарной безопасности, в том случае когда сверху теплоизоляции только гидроизоляция и все, а сверху горючего эппс нужно или засыпку или плитку или стяжку, это удорожает конструкцию и увеличивает вес существенно
     
  3. ігорчик

    ігорчик Інженер

    Повідомлення:
    362
    Симпатії:
    1.241
    Адреса:
    Львів-Київ
    Відповідь: Утепление плоской кровли

    А еще можно залить или задуть пеной Айсинин, и покрыть профнастилом под небольшим углом, чтоб и ходить можно было и вода стекала...
     
  4. Sydiramsu

    Sydiramsu Стажер

    Повідомлення:
    18
    Симпатії:
    1
    Адреса:
    Івано-Франківськ
    Планується плоский дах десь на 70 м.кв. Пустотіла плита перекриття, далі пінополістиролбетон (змішати бетон з гранулами ППС - для утеплення та для формування схилу, також він міцний, якщо у майбутньому захочеться походити по даху), потім все це покриття, стінки парапету та його верх обробити рідкою гумою, наприклад Master Roof (хоч мабуть і дорожче, проте повна відсутність швів, захист самого парапету, більший інтервал між ремонтами). Що порадите? Що не враховано? Скільки взагалі зараз це може коштувати (робота та матеріали)?
     
  5. barnych

    barnych Заслужений майстер

    Повідомлення:
    2.309
    Симпатії:
    647
    Адреса:
    городок львівської обл.
    а яка гідроізоляція?
    --- добавлено: 31 янв 2015 в 23:36 ---
    в теплому кліматі(субтропіки,тропіки)засипка захищає бітумну гідроізолящію від виплавляння сонячною радіацією,часто вживають до цього туф можна і керамзіт.
     
    Останнє редагування модератором: 8 лют 2015
  6. barnych

    barnych Заслужений майстер

    Повідомлення:
    2.309
    Симпатії:
    647
    Адреса:
    городок львівської обл.
    а що це за будівля приватна чи комунальний будинок?я б робив схил з керамзітобетоу настелив рубероїд дав на монтажну піну 15см ппс 35 так 3см еппс настелив геотекстиль і насипав 8см щебню. то мабуть при функціональності буде найдешевше.
     
  7. Sydiramsu

    Sydiramsu Стажер

    Повідомлення:
    18
    Симпатії:
    1
    Адреса:
    Івано-Франківськ
    Будівля приватна, рубероїду не "довіряю", тому все ж планував би саме гідроізоляцію робити саме рідкою гумою. Щодо товщини ППС та ЕППС виходить 18 см, то не забагато? Щебінь, я так розумію, для притискання тих пінопластів, щоб не "порозлітались"? І все ж, якщо абстрагуватись від ціни, які мінуси у моєму варіанті (він для мене виглядає найпростішим, найнадійнішим, хоча, можливо, трошки дорожчим)? Можливо постелити 10 см ППС, а по ньому залити ухил з пінобетону (з пропорцією 80% ППС гранул)?
     
  8. barnych

    barnych Заслужений майстер

    Повідомлення:
    2.309
    Симпатії:
    647
    Адреса:
    городок львівської обл.
    рубероїд рубероїду різниця - ознайомтесь з єврорубероїдом.18см. то міні варіант з розрахунком на те що з середини буде робитись доутеплення пінофолом.пінопласт монтуйте пліуретановою піною профі з пістолетом то й не "розлетиться".щебіннь з розміром гранули 2см.на геотекстилю найнадійніше дахове покриття з можливих.те що ви хочете є добре для створення тех.поверху на стриху під скатною крівлею.
     
  9. andrij64

    andrij64 Заслужений майстер

    Повідомлення:
    6.381
    Симпатії:
    6.893
    Адреса:
    Стебник
    То ще замало для перекриття.
     
  10. vovcik

    vovcik Підмайстер

    Повідомлення:
    50
    Симпатії:
    7
    Маю і я таку саму головну біль з плоским дахом гаража.Ні як не можу знайти правильний і надійний спосіб гідроізоляціі і утеплення.
     

Поділитися цією сторінкою